"Deşertul roşu": Turnu-Măgurele, un oraş sărac ce votează întotdeauna roşu? Rezultatele alegerilor prezidenţiale în circumscripţia Tr. Măgurele.

08 Noiembrie 2014, 00:04 | 3599 vizualizări | 18 comentarii
Car Universal
Turnu Magurele inca nu a iesit din desertul rosu.

Primul tur al alegerilor prezidenţiale s-a încheiat, comentariile continuă, aşa cum e firesc, mai ales că urmează un al doilea tur decisiv. La Turnu-Măgurele a existat duminică un "deşert  roşu" ( ce nume perfect pentru această zonă!), atât în privinţa sărăciei cât şi a votanţilor. Rezultatul alegerilor a dovedit că mulţi turneni sunt dornici să continue să fie prizonieri în această zonă a sărăciei. Filmul lui M.Antonioni nu are nimic de-a face cu dezastrul din Turnu-Măgurele. Nu sunt investitori, salariile sunt de mizerie, însă voturile pesediştilor cresc precum vrejul de fasole pe care urcă Jack în cer.

Iată rezultatul alegerilor prezidenţiale în circumscripţia Turnu-Măgurele: Victor Ponta: 6,094 voturi / 52.25%; Klaus Iohannis: 2,777 voturi / 23.81%: Dan Diaconescu: 684 voturi / 5.86%; C.P.Tăriceanu: 538 voturi / 4.61%; Elena Udrea: 486 voturi / 4.17%; Vadim Tudor: 482 voturi / 4.13%; Monica Macovei: 303 voturi / 2.60%; Kelemen Hunor: 25 voturi / 0.21%. Alţii: 274 voturi / 2.35%. Voturi valide: 11,663. Prezenţa la vot:46,46%. După cum vedeţi, plagiatorul pesedist a câştigat cu un procentaj mai mic decât media pe judeţ, ceea ce face ca pentru turul doi să existe o lupta deschisă, din care poate să iasă învingător oricare dintre cei doi candidaţi. Credem că o prezenţa la vot mai mare ar creşte procentele candidatului ACL, avnd în vedere că pesediştii şi-au cam atins limita maximă. Sperăm ca lecţia de duminică să le arate turnenilor că pentru ieşirea din "deşertul roşu" trebuie să meargă la vot.

Citeşte şi
Comentarii (18) Adaugă comentariu
elena pe 14 Noiembrie 2014, 19:40
#18
ODAIA VOTEAZA ACL
SI ODAIENI VOTEAZA IOHANIS SAU SATURAT DE MINCIUNI
Ilie de la scularie pe 14 Noiembrie 2014, 07:08
#17
@Mein Idioten Kamerad Ilie Nistor
Hahaaa, Mein Idioten Kamerad, ai încercat și tu limba lui Goethe, dar mai ai pînă s-o stăpînești. Vezi că în limba germană pronumele personale se scriu cu cratimă, chiar dacă sunt la mijlocul frazei, dar și epitetele care se referă la persoane sau vietăți. Cum ar fi ceea ce te caracterizează perfect: die Schweinerei. Vorba aia: Was Die Ilie Nistor sagt ist enlerlei, in der Ilie Nistor liegt die Schweinerei. Hai deșteptule, încordează-ți erudiția de limbă germană și pricepe și tu odată cum stă treaba cu tine.
Ilie Nistor. pe 12 Noiembrie 2014, 18:13
#16
Lui Ilie d.l.s.
Daca tot trebuie sa invatam germaneste, cand ma voi mai adresa tie ma exprim corect cand zic ///meine Grosse idiotenn Iliutza??//
silvica pe 11 Noiembrie 2014, 11:48
#15
VOTAM IOHANIS
PENTRU CA NU STITI CUM SA VA COMPORTATI VETI PIERDE DE CE FACETI DIFERENTE????? VA ESTE FRICA ...??? VREM O SCHIMBARE VOM VOTA IOHANIS
franchestain pe 11 Noiembrie 2014, 01:09
#14
petru toti frati de dedesupt fara maestru Ilie ca sa nu fiu partinitor
Cacus înteleg io cînd ia venit idea sa faca candidatu Ponta unirea românilor : cînd a intrat pe saitu asta sia vazut cu cîta pofta van jurati frate si fara respect si pic de educatie cam ca la usa cortului.Salutari maestre Ilie si stai linistit ca duminica culoarea albastra o sa coloreze harta României.Asa sa neajute Dumnezeu.Amin!!!
Ilie de la scularie pe 09 Noiembrie 2014, 17:00
#13
@Ilie Nistor
Mein Idioten Kamerad, belește ochii mai bine și vezi diferența de stil, și mai ales de identitate. Dar....și este încă un dar. Te anunț că ai dat cu mucii-n ciorba altuia(apropo, cred că Țuțu Dragnea este in apnee de atîta rîs de tine). Nu ți-am spus Mein Idioten Kamerad să nu te bagi în bazinul cu rechini dacă nu ești pregătit? De ce continui să faci pipi contra vîntului? Nu vezi că te speli pe picioare?
Ilie Nistor. pe 09 Noiembrie 2014, 16:00
#12
tudor i. ???????
pana acum te chema ilie de la scularie. ce-ai facut, te-ai //maritat// si ai luat numele //sotului//?. eu credeam ca esti numai tampit, acum, vad ca esti si gay.
ei pe 09 Noiembrie 2014, 14:33
#11
Furt?
Dar nu va ganditi ca poate oamenii nu voteaza rosu?

Si au iesit intotdeauna la putere din cauza unora ca Roventa? Abia acum a fost prinsa... Dar cine stie cate voturi o fi furat la alegerile anterioare si cati altii ca ea mai sunt? angry
TUDOR I. pe 09 Noiembrie 2014, 13:15
#10
Celui ce isi spune /Ilie Nistor/
Uite cum ne arata prostul actul de identitate,asa fara pic de rusine.Baaaa,vorba lui Copos:"Se scufunda planeta" si tu bati campii cu presupusa identitatea a alora.Lumea care stie ce se-ntampla cu adevarat,iese in strada,iar prostii voteaza socialistii care i-au saracit la maxim.Dormiti,si in sc*rt timp,o sa va treziti in desert.
Ilie Nistor. pe 09 Noiembrie 2014, 09:45
#9
Sarpele cand il doare capul.....
...iese in mijlocul drumului si se ineaca intr-o balega. Acesta este //amicul// i.l.d.s.care n-are stare si ma tot irita. El este singurul liberal ramas in viata, un bun exemplu de transformare brusca a unui comunist in liberal. Dar ce mai tura, vura, sa inceapa dezbaterea publica pentru un singur post liber de presedinte. Moderator EU:- Sa ne spuna tovarasul i.l. d. s. cine este prof. Mircea( Tutu) Dragnea, al cui fiu este si ce lucrare deosebita a scris tatal lui si el cate romane a scris. -Daca dl i.l.d.s. se considera un liberal autentic ce actiuni a desfasurat inainte de 1989 contra regimului totalitar, iar dupa acest an daca a activat in P.N.L.,daca a candidat la alegerile locale, ce face concret pentru democratie in prezent, in afara de batut campii pe acest site? urmeaza...
Ilie de la scularie pe 08 Noiembrie 2014, 22:44
#8
@Costin Negulescu
Tu știi măcar cine a fost C. Z. Codreanu cu adevărat? Da, ai dreptate, dreapta adevărată, a murit în 1946. Vezi că am încheiat un meci cu un tiz, mare cunoscător de liberalism turnean. L-am provocat la o discuție pe temă, și mi-a răspuns exact în maniera ta. Chiar era necesar WC Tudor în context? Și ți-o spune un liberal convins, membru al PNL din ianuarie 1990, cu tradiție liberală în familie, fapt pentru care au suferit destul. Așa că nu-ți permit asemenea limbaj vis a vis de mine. Vrei să dezbatem tema, ok, o facem. Dar respectîndu-ne reciproc. Dacă nu...nu. Dar în cazul acesta te rog să te abții de la orice derapaj. Ok?
Pridalie pe 08 Noiembrie 2014, 21:00
#7
SI DOCTRINA DE STANGA CARE ESTE SI CE SPUNE?
Hai sa furam cit mai mult si de peste tot si sa ne batem joc de oameni.Comunistii astia vopsiti in socialisti sunt raul cel mai mare care a existat vreodata.Nu mai incerca sa ne spui ca nu sint oamenii de dreapta,mai bine ne-ai explica de ce sint atit de nemernici si hoti cei de "stinga". VOTATI KLAUS IOHANIS !
Pridalie/stiti voi care! pe 08 Noiembrie 2014, 20:51
#6
CONSTANTIN BRINCUSI A SPUS:
"Am plecat din tara si am lasat multi oameni si prosti.M-am intors si am gasit mai multi si mai prosti"Domnule Negulescu,chiar ne crezi pe toti prosti?Nu stiu ce vrei sa spui dumneata,mai exact,despre cetateni de dreapta mai putin vizibili.Tot ce pot sa-ti spun este ca sunt mult mai vizibili cei de stanga.Se vede foarte bine asta si prin ceea ce nu au reusit sa realizeze de 25 de ani.
Costin Negulescu. pe 08 Noiembrie 2014, 17:59
#5
Cu toata seriozitatea!.
De 20 de ani vreau si eu sa stau de vorba cu un cetatean turnean care se considera de // dreapta//( adica adept al unei DOCTRINE de dreapta) si-mi este imposibil. Toti cu care am vorbit mai pe larg si le-am cerut sa vina cu argumente solide, nu au facut altceva decat sa debiteze aceleasi vorbe de lemn de pe vremea lui Ceausescu!. Asa ca stimati comentatori, lasati-o mai pianisimo, in Romania nu exista nici o dreapta politica!
Costin Negulescu. pe 08 Noiembrie 2014, 17:31
#4
Sancta simplicitas.
-lui #3; prost esti tu si mata care te-a facut!.-lui #1 ;si, ma rog, care-o fi ;dreapta; aia din Turnu Magurele?,da-o s-o pup! sa nu zici ca esti tu ca ma faci sa rad!( mai bine ti-ai zice corneliu vadim tudor sau corneliu codreanu)
eu pe 08 Noiembrie 2014, 15:53
#3
ne meritam soarta
Saraci si prosti asta este orasul nostru ne plce sa traim subjugati de niste oameni care nu ne ofera nimic ba din contra sunt in stare sa ne ia si pielea de pe noi de ce se mai plang turneni ca o duc rau cand ei vor probabil ca le place chinul va meritati soarta stimati concetateni
MUGUR pe 08 Noiembrie 2014, 12:25
#2
ZIUA DE 16 NOV,ZIUA LIBERTATII
TREBUIE SA IESIM LA VOT SI SA TERMINAM CU TEAMA,SANTAJUL,MIZERIA SI SARACIA. VREM SA VORBIM,SA GANDIM SI SA MUNCIM LIBERI ! I O H A N I S -P R E S ED I N T E ! ! !
Ilie de la scularie pe 08 Noiembrie 2014, 08:28
#1
Confirmare
Este exact ceea ce vă spuneam eu acum cîtva timp, și unii mă înjurau vîrtos. Cifra PSD în alegeri scade mereu, dar partea proastă este că nu crește cea a dreptei. Aici e buba. Totuși, dacă într-un județ roșu Klaus Iohannis a luat jumătate din cifra lui Ponta sunt speranțe că măcar în turul II cei acre au votat dreapta, și mai ales indecișii să încline diferența spre Iohannis. Și atunci Jupînul chiar va simți că-l strîng pantofii.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.