Explozie puternică într-o garsonieră de la etajul 10 din blocul G 3 din Tr. Măgurele.

07 Noiembrie 2014, 00:12 | 2910 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Blocul G 3.

Miercuri, 5 noiembrie, în jurul orei 20:15, s-a produs o explozie puternică la etajul 10 al blocului de garsoniere G3, bloc situat pe strada Mihai Bravu din Turnu-Măgurele.  Proprietara, Gherghina B., în vârstă de 72 de ani, a suferit arsuri uşoare la nivelul membrelor. Fiul acesteia, în vârstă de  42 de ani, care se afla în garsonieră la momentul exploziei, nu a suferit vătămări corporale care să impună acordarea primului ajutor sau transportarea la spital. Explozia, produsă cel mai probabil din cauza unor acumulări de gaze de la o sobă metalică, ce era alimentată cu combustibil de la o butelie, a distrus ori degradat mai multe  bunuri materiale:  în locuință- 3 uși, un șifonier, structura metalică a balconului, două geamuri și zugrăveala de pe pereți; la celelalte apartamente de pe palierul blocului au fost distruse ori degradate ușile interioare; 3 autoturisme parcate în apropierea blocului au suferit pagube ușoare din cauza căderii elementelor de construcție dislocate de suflul exploziei.

Valoarea pagubelor a fost apreciată la suma de 5000 de lei, iar cea a bunurilor salvate la suma de 10000 de lei, pompierii luând toate măsurile de prevenire și stingere a unui eventual incendiu.Proprietara, Gh. B., în vârstă de 72 de ani, a primit primul ajutor medical din partea paramedicilor turneni, după care a fost transportată la Spitalul Municipal Turnu-Măgurele pentru investigații amănunțite și acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.Intervenția pompierilor militari turneni s-a finalizat la ora 21.50, fără a mai fi întâmpinate alte probleme deosebite.

 
 
 
 
 
 
Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.