După faptă şi răsplată: inculpata Rodica Rovenţa a fost promovată datorită faptului că a furat voturi pentru Dragnea.

07 Noiembrie 2014, 00:11 | 6352 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Familia Roventa.

Joi, 6 noiembrie,  am scris despre frauda la vot şi dosarul în care Rodica Rovenţa este cap de listă. Recunoaştem că s-a strecurat o eroare, care insa confirma modul cum sunt răsplătiţi hoţii care  fură voturi pentru Dragnea. În articolul precedent despre Rovenţa, am scris că inculpata ocupă funcţia de director în Primăria Turnu şi că ar fi moral să demisioneze în urma acestui scandal. Ei bine, ceea ce am cerut, demisia, putem spune că este o naivitate, pentru că în Teleorman hoţii lui Dragnea sunt avansaţi, nu retrogradaţi. În cazul condamnării, R.Rovenţa o să fie ridicată în slăvi de pesedişti.

După ce a furat voturi la Referendum, Rovenţa a fost recompensată cu funcţia de şef serviciu la Inspectoratul de Stat în Construcţii - I.S.C. - IRC Sud Muntenia/ Teleorman cu sediul în Alexandria. La aceeaşi instituţie, Roventa Florin, soţul hoaţei de voturi, ocupă funcţia de inspector şef. Trebuie menţionat că I.S.C. este în subordinea ministerului condus de Dragnea. Ar fi fost normal sa fie promovată datorită unor rezultate deosebite, însă nu furtului, însa, in Teleorman, să fii hoţ este un merit. Pur şi simplu, judeţul este condus de hoţi  în frunte cu Dragnea. Ce dovadă poate fi mai bună decât cazul Rovenţa. Sistemul de valori s-a inversat astfel că hoţii sunt premiaţi, iar cei corecţi sunt daţi la o parte.

 

 
 
 
 
 
 
Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
euu pe 04 Decembrie 2014, 17:37
#10
Solutia instantei
http://portal.just.ro/329/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=32900000000027853&id_inst=329
Luci pe 10 Noiembrie 2014, 00:25
#9
HOATA de ROVENTA
Asa este ....hoata de Roventa a fost prinsa cand incerca sa bage buletine de vot (deja pregatite!!!) in urna . Mare doamna!!!!
eu pe 09 Noiembrie 2014, 01:09
#8
puscarieee
LA PUSCARIEEE
eu pe 08 Noiembrie 2014, 19:30
#7
Cine sunt ceilalti?
Dar de ceilalti care sunt in dosar alaturi de Roventa, nu ziceti nimic? Ei de la ce partide sunt? Au facut toti parte din aceeasi sectie de votare?

ROVENŢA RODICA Inculpat

RĂCEALĂ SORINA Inculpat

NETCU IOANA Inculpat

VĂRZARU MALA MARIANA Inculpat

ROŞOGA CONSTANTIN Inculpat

CAZANGIU CONSTANTIN Inculpat

PETRIŞOR MARIAN NUNEL Inculpat

GHITICA pe 08 Noiembrie 2014, 16:13
#6
Urmatoarea promovare la TARGSOR
Nu-ti face probleme,vine dupa tine si Bombonica.Si altii care ati furat fara sa JUDECATI.Pachetele,acolo unde o sa stati ceva timp,o sa vina mai des decat cele de la Uniunea Europeana.O sa primiti si carnati,si morcovi sau castraveti.
vlad pe 07 Noiembrie 2014, 18:49
#5
info
sa nu ne mai intrebam cum de construiesc ti**nii case fara autorizatie,pai cei care trebuie sa verifice au alta treaba .....
un c*rios pe 07 Noiembrie 2014, 11:35
#4
lamurire
Spuneti mi va rog, astia doi, Roventa, au lucrat la TCH?
sorin pe 07 Noiembrie 2014, 08:32
#3
treaba
degeaba ne agitam noi, ei isi fac treaba cum stiu mai bn. ciinii latra, ursul merge.nicolae virginia, marea revolutionara-asa este, numai pe plus a lucrat, s a pus bine.
Ce 10 porunci pe 07 Noiembrie 2014, 07:25
#2
8. Sa nu furi.
Una din cele 10 porunci ale lui Dumnezeu este sa nu furi.

Toti hotii astia isi vor primi la un moment dat pedeapsa divina, chiar daca reusesc sa scape de cea a justitiei.
Codrin pe 07 Noiembrie 2014, 06:46
#1
O certitudine.
Dna. Roventa a fost total incompetenta si la Primarie si, cu atat mai mult, la I.S.C. Dupa cate stiu eu nu este inginer constructor si specialitatea ei este complet diferita. Ceea ce nu inteleg eu este cum a fost implicata in alegeri, //specialista// in astfel de probleme, pe perioada cat a lucrat in Primarie, fiind dna. Nicolaie Virginia, marea //revolutionara//.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.