Senzaţional: piatra cubică de granit cu care era pavat centrul oraşului Tr. Măgurele a ajuns pe aleile conacului din Alexandria al lui L.Dragnea. Chiar şi piatra aţi luat-o, domnule Dragnea?

06 Noiembrie 2014, 00:07 | 5485 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Senzaţional: piatra cubică de granit cu care era pavat centrul oraşului Tr. Măgurele a ajuns pe aleile conacului din Alexandria al lui L.Dragnea.

Unul dintre cei mai mari ciocoi ai României este detaşat cel mai mare ciocoi din istoria Teleormanului. Despre Liviu Dragnea este vorba, cunoscut în PSD ca finanţatorul partidului. Se ştiu hoţiile cu Tel Drum şi celelalte firme care căpuşează judeţul, însă mai sunt şi furturi care nu valorează milioane de euro, dar ne arată cam până unde merge jaful şi cum priveşte jupânul judeţul. In urmă cu câţiva ani, centrul oraşului Turnu-Măgurele a suferit modificări şi anume piatra cubică a fost scoasă iar în locul ei a fost turnat asfalt. Granitul a fost încărcat în maşini şi chiar atunci s-a auzit că a luat drumul casei din Alexandria a lui Dragnea.

Jupânul şi-a cumpărat în anul 2002 prima casă în Alexandria, după care, până în 2009, a mai cumpărat şi alte case din jur, ajungând la  o curte 7.000 de mp şi un conac mai ceva ca în vise. Era si pacat ca asa frumusete de palat sa nu beneficieze de alei pavate cu granit! Când a fost luată piatra cubică din Turnu-Măgurele nu se ştia nimic despre palatul jupânului. Iată că, peste ani, avem surpriza să descoperim că ceea ce s-a auzit, granitul de pe centru a ajuns la Dragnea, se adevereşte chiar prin fotografii ale domeniului din Alexandria. Piatra cubică s-a putut observa şi în videoclipul făcut de Alex Mataev, clip în care apare şi prietena lui, fiica jupânului. L.Dragnea iubeşte atât de mult acest oraş, încât  a tânjit chiar la piatra de pe străzi, fie ea şi granit. Altfel spus, stăpânul a luat şi pielea de pe slugi, pentru că aşa ne tratează. După cum spuneam, acest furt este simbolic, însă ne arată că judeţul a fost jefuit in cel mai josnic mod de acest ciocoi.

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Marian pe 03 Decembrie 2014, 19:31
#11
Ziarist mincinos !
Citeam cu drag stirile din orasul meu natal si ma buc*ram ca in sfarsit cineva a inceput sa i-a atitudine si sa semnaleze treburile care nu merg si problemele cu care se confrunta cetateni orasului...usor,usor mi-am dat seama ca sunt doar stiri de senzatie,de cele mai multe ori neverificate si necomfirmate...problema cu granitul m-a facut c*rios si in timp ce mergeam sa scot rame de pescuit de pe marginea canalului,am sapat cu lopata pe marginea asfaltului,chiar in dreptul granicerilor si surpriza,am gasit piatra cubica sub asfalt...mai apoi m-am uitat la videoclipul cu ograda lui Dragnea si am observat ca granitul din c*rtea lui e la jumatate din cel de pe soseaua portului...am fost dezamagit,pentru ca sincer as fi vrut sa-l injur un pic pe jupan...acum sincer as vrea sa te injur pe tine si sa te scuip in fata pentru stirile neverificate pe care le dai ...
alfa pe 07 Noiembrie 2014, 07:02
#10
Despre piatra cubica
Piatra cubica a fost scoasa pe portiunea Uzina electrica (fostul sediu electrica, acum in "conservare") pana la statia meteo, dupa stadion, s-a turnat ciment si apoi covor asfaltic. De la Ciuperca pana la parc, in jurul parcului si pana in port sub covorul asfaltic exista piatra cubica din granit.
nebunusatului pe 06 Noiembrie 2014, 18:32
#9
Dragnea
Dece nu se sesizeaza Parchetul ...DNA-ul ...barem sa fie recuperat prejudiciul si baronaul bagat la zdup,,,si pe linga el cei care au participat,,,SE AUDE D-LOR PROCURORI? ... au cazut capete mai mari daramite un gainar ca Dragnea?...auzi sa fure el pietrele ba sa si le expuna ca prostul la vedere ...halal prostovan,,,vai de steaua noatra un judet intreg sa ajungem ultimii oameni din tara asta,,,dar sa faca avere imensa baronul Dragnea ...
ION pe 06 Noiembrie 2014, 14:26
#8
pt.GHEORGHE constructorul
Gheorghe,cred ca tu ai lucrat numai la poduri.Aici este vorba despre /PIATRA CUBICA DIN CENTRU SI DE LA CIUPERCA PANA LA STADION/.Pana sa se faca lucrarile de asfaltare de pe Soseaua Portului,piatra cubica de care tocmai ti-am spus,era deja pusa acolo unde e gasita astazi.Aparati si lingeti oameni care nu merita si care au furat totul in Teleorman.Adevarul va iesi la iveala,mai devreme sau mai tarziu.
Inginer constructor pe 06 Noiembrie 2014, 11:30
#7
Sa se faca lumina odata
Daca s-ar fi furat doar piatra cubica,nu ar fi fost o tragedie,dar este foarte important sa stim cum s-au facut lucrarile de asfaltare.Cate mii de borduri din anul 1938,care erau intr-o stare impecabila,sunt acum in fundatiile unor case ale unora care au lucrat prin primarie sau politie.Cat au costat si de catre cine au fost facute lucrarile de asfaltare?Care au fost firmele care au jefuit banul public din 1996 si pana astazi?Nu credeti ca ar fi normal si corect sa stim si noi aceste lucruri,ca doar din banii nostri s-au facut aceste lucrari.Sa se termine odata cu furatul!Ai auzit,domnule Dragnea si domnilor din proc*ratura si DNA?
danut cuclea pe 06 Noiembrie 2014, 10:48
#6
osu'
O sa ne ia jupanul si pielea de pe c.a.r.i.c.i.!!! Nu ca nu i-am da-o !!
Vasile pe 06 Noiembrie 2014, 10:44
#5
Pt. Gheorghe
intreaba tu pe cei care fac naveta zilnic in combinat si vei afla adevarul. Era imposibil sa nu vada cineva ca scot pietrele, ca sa nu mai zic de circulatia masinilor. Asfaltul s-a turnat toamna, daca mai scoteau si piatra aia cubinca ii prindea Pastele cu soaseaua neasfaltata. Ceva lipseste de pe sosea, parapetii aia din fier de pe margine sunt acum numai pana la soseaua de la Eurosiloz.

Atat, piatra cubica este 100% sub asfalt, sunt si alte metode pentru a adera asfaltul.
gheorghe pe 06 Noiembrie 2014, 09:07
#4
pt.vasile
eu am lucrat la drumuri si poduri. Asfaltul nu adera si nici nu se lipeste de piatra cubica lustruita.E o regula, ori lasi drumul din piatra cubica, ori o scoti, torni beton si apoi asfalt. Sapa tu unde vrei si nu vei gasi piatra cubica sub asfalt. Crapa asfaltul.
cucu pe 06 Noiembrie 2014, 08:46
#3
piatra
Ce inseamna autor turnu cu stiri ?se pare ca matale nu ai trecut prin orasul asta sa ti dai seama ca acea piatra era foarte mare su i c*rtea lui dragnea este o piatra mica si chiar colotrata,va place sa balmajiti si sa faceti in asa fel incat sa castige dragnea si de data asta cu campania pe care io faceti voi,de 4 ani arati aceleasi articole si nu mau tin la cetateni,a la Turnu,sunt fumate !
Vasile pe 06 Noiembrie 2014, 08:39
#2
Autorule, esti in .. eroare
Piatra cubica de pe soseaua Tr.Magurele -Port a ramas pe locul ei, s-a turnat asfalt peste ea. Ia un tarnacop si verifica.
un cetatean pe 06 Noiembrie 2014, 08:23
#1
au furat
cu ajutorulvotatilor psd ce au votat au ales ciuma rosie



Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.