Băutura, bat-o vina: la Islaz, poliţiştii rutieri au depistat un şofer care avea o alcoolemie de 1,09mg/alcool pur în aerul expirat.

06 Noiembrie 2014, 00:04 | 2065 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Băutura, bat-o vina: la Islaz, poliţiştii rutieri au depistat un şofer care avea o alcoolemie de 1,09mg/alcool pur în aerul expirat.

Inconştienţa unor conducători auto duce la producerea de accidente. Una dintre cauzele cele mai des întâlnite este conducerea sub influenţa alcoolului. Din această cauză, poliţiştii rutieri încearcă să-i depisteze pe cei care, îmbătaţi de aburul alcoolului, se urcă la volan şi pun în pericol viaţa celorlalţi, pe lângă viaţa proprie. Un asemenea caz s-a petrecut în comuna Islaz. După cum informează IJP Teleorman, poliţişti din municipiul Turnu-Măgurele au depistat un bărbat din comuna Islaz, judeţul Teleorman, care conducea un autoturism pe raza comumei Islaz, sat Moldoveni, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, fapt atestat de aparatul etilotest care a indicat o valoare de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la spital unde i-a fost recoltată o probă de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauza s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, fapta prevăzută şi pedepsită de art. 336 alin. 1 din C. pen.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
- pe 06 Noiembrie 2014, 00:41
#1
t
un nume nu are betivul ala?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.