La Tr. Măgurele, un tânăr de 25 de ani, aflat sub control judiciar, a fost arestat la domiciliu pentru că a încălcat condiţiile controlului judiciar.

04 Noiembrie 2014, 00:03 | 2362 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Judecatoria Turnu-Magurele a dispus arestul la domiciliu.

Că nu e bine să te joci cu legea a aflat-o pe pielea lui un tânăr de 25 de ani din Turnu-Măgurele. Tânărul respectiv, D.I., domiciliat în Turnu-Măgurele, a fost suprins de poliţişti în timp ce conducea un autovehicvul având permisul de conducere suspendat. Pe lângă această infracţiune, tânărul a refuzat să dea probe biologice, astfel că s-a întocmit un dosar penal destul de stufos. Conform IPJ Teleorman, impotriva unui bărbat, in varsta de 25 de ani, din Turnu-Măgurele,  judeţul Teleorman, s-a dispus măsură controlului judiciar, la dată de 10 octombrie a.c., fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a posedă permis de conducere. Deoarece, în timp ce se afla sub control judiciar, acesta nu a respectat obligaţia de a nu părăsi municipiul Turnu-Măgurele, Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu-Măgurele a dispus măsură arestului la domiciliu.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.