Claudiu Crăcea vs Dănuț Cuclea, Nicolae Mohanu și toți pesedistii la un loc.

29 Octombrie 2014, 00:05 | 3452 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Panouri fotovoltaice.

 La peste doi ani de la alegerile locale, pentru că tot suntem în campania electorală, când este timpul promisiunilor, putem să tragem linie și să adunăm, pentru a vedea cine a mințit și cine a făcut. În anul 2012, cele mai multe promisiuni au fost făcute de actuala putere locală. Nici mai mult, nici mai puțin, ni se vindeau gogoși de ziceai că Turnu va deveni un corn al abundenței. La fel și acum, pesedistii spun că numai ei garantează pensiile, în timp ce vedem că se vrea garantarea prin orice mijloace a libertății hoților. Dintre atâtea promisiuni, punem în discuție ferma de panouri fotovoltaice promisă de pesediști. 

Nu s-a făcut nimic din ce au promis, în schimb, Claudiu Crăcea, om de afaceri, a realizat din banii săi un parc fotovoltaic. Ținând cont că au toată puterea, de la Guvern până la Primărie, era o nimica toată să realizeze, de exemplu, un proiect pentru o investiție prin care să fie iluminate străzile. Atunci puteam să spunem că se încearcă ceva. Numai câte firme capuseaza banii publici și tot se găsea niște mărunțiș pentru o investiție promisă în campanie. Un cititor al site-ului ne-a scris următoarele: "Parcul fotovoltaic se va construi la "Botul Calului", dupa ce se vor demola cele două parcuri industriale  faƒcute de fostul primar." Are dreptate cititorul. De aceea, erau buldozere în  zonă!!( glumim amar!).

Mohanu a promis două parcuri industriale, dar nu s-au realizat decât studii de fezabilitate care au păpat zeci de miliarde. Claudiu Crăcea a reușit să facă singur, într-un an, o investiție pe care pesedistii au promis-o dar s-a dovedit a fi o minciună. De 16 ani, puterea locală nu a făcut o investiție de valoarea parcului fotovoltaic al omului de afaceri Claudiu Crăcea. Se pune întrebarea: ce putea fi Turnu dacă  era condus de un primar precum Claudiu Crăcea?

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
Claudiu Daniel Cracea pe 22 Noiembrie 2014, 20:40
#15
parcul fotovoltaic
NU SUNT UN FAN AL COMENTARIILOR SUB ANONIMAT SI DE ACEEA NU INTRU IN POLEMICA CU OAMENI CARE NU SE PREZINTA CU ADEVARATA LOR IDENTITATE.
\nAm sa dau cateva raspunsuri, atat celor c*riosi,cat si celor ce fac afirmati mincinoase:
\n1. Investitia pentru Centrala Electrica Fotovoltaica de la Banciu, s-a facut din fonduri proprii( provenite din vanzarea SC AGRO INVEST SRL) si un credit bancar contractat cu CEC BANK
\n2. Da, dupa 2 ani de proiectare, obtinere de avize, licente, contractarea creditului si constructie, parcul este in functiune din decembrie 2013.
\n3. Investitia, pentru CEF Turnu Magurele,de 1,4 MW a fost de aprox. 2.000.000 EUR .
\n4. S-a dorit initial o centrala de 3 MW, dar a fost imposibil sa gasesc finantare.\n5. Producerea de energie electrica din lumina este o forma de a produce energie fara a afecta mediul, asa cum sunt de exemplu centralele pe carbune, si din punctul meu de vedere este vital sa lasam generatiilor viitoare o planeta \"sanatoasa\".
6. O investitie este o investitie. Cei care investesc dau dinamica economiei. Este prea simplist, sau cel putin rautacios, sa privesti o investitie doar prin prisma numarului de salariati. Acesta investitie aduce venituri la bugetul local si la bugetul national de aproape 2 miliarde lei vechi.
7. NU AM FACUT NICIODATA AFACERI CU STATUL !
8. SUNT CONSILIER LOCAL PENTRU CA ASA AU VRUT CETATENII ACESTUI ORAS, prin cele 4200 de voturi primite. Lor le multumesc pe acesta cale pentru incredere! Va salut!
Sandu Volta. pe 02 Noiembrie 2014, 17:22
#14
Multumesc Claudiu.
Treaba este ca pentru restul de 80% nu raspunde cel care ar trebui sa raspunda, adica proprietarul parcului. Care este cauza muteniei, zau ca nu pricep!.
Claudiu D pe 02 Noiembrie 2014, 10:14
#13
Pentru Volta
Salut!

Acest parc este în valoare de aproximativ 5 milioane de euro. Este vorba despre un parc fotovoltaic, amenajat pe 6,5 hectare, la Banciu. Parcul fotovoltaic produce aproximativ 2400MW anual si functioneaza dincate stiu eu de acum un an sau doi din surse de pe internet.Insa ce iti pot spune, e asta:aici nu poti gasi articole tehnice.Mai trebuie sa treaca ceva timp(+-100ani)ca oameni sa inteleaga ca lumea nu este guvernata de politica si religie si ca tot ce este in univers este guvernat de legi,legi ale fizicii, care nimeni nu face exceptie de la ele cu atat mai mult oameni. Stiinta are raspunsul si nu politica si religia.

Sper ca ti-am raspuns la intrebarea ta in proporti de 20%, nici eu nu stiu mai multe.

Numai bine Sandu !
Sandu Volta. pe 31 Octombrie 2014, 17:20
#12
Intrebare nejignitoare.
Care este puterea instalata a centralei fotovoltaice, cati kwh produce pe zi si ce se face cu energia produsa?. Cati salariati are si care este salariul mediu realizat?
Dragnea pe 29 Octombrie 2014, 17:50
#11
loc*ri de munca...........
Claudiu Crăcea demonstrează intr-adevăr că este un om cu capul pe umeri.Dacă măcar un sfert dintre cei care şi-au clădit averile din contractele cu bani publici ar fi creat atâtea loc*ri de muncă,pe câte a creat Claudiu Crăcea,am convingerea că şomajul la nivelul oraşului ar avea un procent mult mai scăzut. Dar cei care s-au înfruptat din banii publici,nu au făcut altceva decât să-şi umple buzunarele,iar când se eliberează câte un post, fac presiuni asupra angajatorilor,pentru a le angaja protejaţii. Ce spune domnul Cuclea despre postul de îngrijitoare de la Grădiniţa nr. 1 ? Preocuparea lui ar trebui să fie crearea loc*rilor de muncă, nu presiunile pentru a angaja pe cine doreşte el. Aşa minţea în campania trecută,că va crea loc*ri de muncă,împreună cu jupânul Dragnea şi plagiatorul Ponta.
Sandu Volta. pe 29 Octombrie 2014, 17:25
#10
Revin si insist.
Parcul fotovoltaic este sau nu in functiune?. Nu ma intereseaza aspectul politic, n-am nevoie de lectii politice si alte aiureli.Care sunt indicatorii tehnico-economici proiectati si-daca funcioneaza- cei realizati. DOMNULE CLAUDIU CRACEA, NU PRICEP DE CE NU RASPUNZI DTA SI LASI PE ALTII( dintre care multi habar nu au ce-i cu efectul fotovoltaic!) SA BATA APA-N PIUA!!!!. FII, DLE, OM CU CAP!.
Vasile pe 29 Octombrie 2014, 16:06
#9
pentru pontisti
Nici acum nu stiti cine este la putere in orașul nostru.daca un consilier conduce o sedinta de consiliu o data pe luna nu este la putere,ca atunci pruna este la putere de cind a fost racolat din p d .voi sunteți la fel ca Mihai gîdea si ciutacu maniPulati,dacă mai aveati T V K vedem ce vroiati voi.
Robert. pe 29 Octombrie 2014, 15:44
#8
Pentru toti pesedistii.
Un parc fotovoltaic nu scoate fum sa vada toti prostii daca functioneaza, c*rent la oras pentru iluminat nu poate sa dea ca nu este Cracea la putere. Functii publice importante nu a avut iar loc*ri de munca la un parc voltaic nu sunt ca la Primaria Turnu. In orice caz este o investitie buna a unui om de afaceri de succes care demonstreaza ca se poate face ceva daca te duce capul si vrei.
Lenaa pe 29 Octombrie 2014, 12:35
#7
parc
Daca prin absurd Cracea ar avea termocentrala tot nu ar fi lăsat să funcționeze.nu vrea cîte-un hau să își amintească ca în turnu nu poti deschide o afacere fără aprobare (cotizatie)unde trebuie.de 18 ani fostul oraș acum comuna a fost condus de 2 primari p s d .de afacerii de familie sa nu m-ai vorbim ca deranjează marea FAMIGLIE a județului
APOLODOR pe 29 Octombrie 2014, 12:29
#6
Vedeti mentalitatea PSD-istilor...
...da noua ce ne da?Si daca ne nu ne da,de ce nu ne da?Lasa ca votam cu aia care/NE DA/.Cititi de 100 de ori articolul lui ILIE de la scularie si vedeti pe urma ce va da.Si pe unde va da.
Eu pe 29 Octombrie 2014, 11:49
#5
Ha ha cum va sapati singuri
Cracea om de afaceri - pai cu ce bani a devenit el om de afaceri ? Cu banii publici ! A avut mereu functii publice, nu suntem prosti . Inclusiv acum, e consilier la primarie . Parc*rile astea se fac cu fonduri, bani primiti moca. A facut afacerea pt el nu pt noi, sa fim seriosi, ba da ce batuti in cap ne mai credeti voi . Incredibil ! Dupa 10 ani cat a fost la putere cu ce putem spune ca ne-a ajutat ?? Hai stati linistiti ca nu ii mai voteaza nimeni niciodata .
Darth Sith pe 29 Octombrie 2014, 10:55
#4
Parc fotovoltaic
Cautati pe net ce hotii se invart in jurul la parc*rile astea smile) . Cum sunt subventionate investitiile si cine are acces la fonduri smile)). Cine plateste certificatele verzi ?smile)) . Tot amaratul de rand. Si unul din avantaje foarte apreciat de escrocimea capitalista ? Loc*ri de munca necesare : aproape zero smile.h
hau pe 29 Octombrie 2014, 07:55
#3
parc
Este o afacere de familie parcul de fotovoltaice si nu ajuta orasul cu nimic,sa ne dea cracea asta c*rent ieftin daca este asa de bun la suflet cu cei din oras,,ppffff,in 10 ani cat au fost la putere ale cracea de ce nu au facut parcul ala pentru oras,sa lumineze orasul,hai sa fim seriosi si sa vedem lucrurile corect,parca vad ca in 2016 vine cracea si spune sa votam ACL asta al lor ca ne da c*rent moca
Ilie de la scularie pe 29 Octombrie 2014, 07:21
#2
Podul de piatră....
Lasă, că o să vă inchidă gura Dragnea cu podul de peste Dunăre, care va fi gata în doi ani. wink. Împăratul Constantin cel Mare a făcut podul de la Celei în 3 ani, pod lung de 2,6 km. Traian l-a făcut pe-al lui în 6 ani. Să vedem dacă jupînul o să facă podul promis în doi ani, cînd ghici ce? Da, sunt alegeri parlamentare, și ei nu au nimic realizat cu care să mai amețească țugulanul turnean. Nu mai merge punga cu mălai și petul cu ulei. Și ei știu asta, de aia încep să promită bazaconii de genul ăsta. Rămîne de văzut și dacă vor fi crezuți. Ăsta a aruncat o fumigenă ieftină, Ca să faci pod, trebuie să conectezi infrastructura rutieră și feroviară a noastră cu a lor, s-o modernizezi. Cine-o să facă asta? Teldrum? Dacă da, atunci podul și infrastructura nu vor fi gata nici în 20 de ani. 15 le-au luat doar să-l termine pe ăla de la Calafat. Hai să fim serioși! Nu mai putem fi mințiți cu așa ceva.
Volta. pe 29 Octombrie 2014, 06:54
#1
Nu inteleg.
Parcul fotovoltaic functioneaza sau nu?. Daca functioneaza, care sunt parametrii lui?. Daca nu functioneaza, de ce nu functioneaza?. Stimate autor, acesta trebuie sa fie un articol PUR TEHNIC, NU POLITIC, CONCLUZIILE POLITICE TREBUIE SA LE TRAGA CETATENII!.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.