Disperare pesedista: Klaus Iohannis este atacat cu înverșunare! Adopțiile ilegale de copii, ultima minciună a propagandei pesediste.

28 Octombrie 2014, 00:05 | 2640 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Klaus Iohannis si Victor Ponta.

Apropierea alegerilor prezidențiale face ca propaganda pesedista să dea în clocot, nimic sfânt nu mai au acești ipocriți și fățarnici. După ce că au dus România la groapa de gunoi a Europei, prin hotărâri și legi care împovărează și așa firava economie românească, propagandiștii pesediști au început un atac în haită contra lui Klaus Iohannis, cel mai important contracandidat prezidentiabil al plagiatorului și infractorului Ponta. Fostul profesor de fizică de la Sibiu a devenit inamicul public numărul unu pentru nucleul dur al pesedistilor.

Candidatul ACL nu a făcut nimic de care să se lege indivizii care conduc propaganda pesedista, astfel că au început să inventeze fel și fel de acuzații. Ultima năzbâtie, după aceea privind numărul de copii pe care trebuie să-l aibă un candidat la președinție,  este aceasta: Iohannis a făcut, acum 24 de ani, trafic de copii. Sunt scoase de prin coclauri diverse persoane dispuse să mintă, astfel că această propagandă a început să aibă ceva adepți și prin zona Turnu. Am văzut că unele persoane mai în vârstă, mințite săptămâni întregi cu această scorneală, au început să creadă că ar fi adevărată. Bieții bătrâni înghit ce li se oferă de către mașina de împrăștiat minciuni a posturilor lui Felix Voiculescu, individ condamnat la închisoare pentru furt din banul public, și Sebi Ghiță, prietenul lui Ponta, un individ care are sute de contracte cu statul ( doar sunt ei la putere) și care mai vrea câteva sute.  Trebuie să-i liniștim pe oameni, oricât ar încerca unii să maculeze adevărul, Klaus Iohannis nu a făcut nimic ilegal.

Candidatul ACL nu are vreo legătură cu adopțiile ilegale de copii, nu a plagiat, nu a ajuns primar al Sibiului oferind mită, nu are de gând să se coboare la gândirea de comună primitivă a mongoloidului Ponta. Sperăm ca cei tineri, care au la îndemână internetul pentru a se informa, nu doar posturile mogulilor roșii, îi vor lămuri pe oameni că nu e adevărat nimic din ceea ce spun pontacii despre Iohannis. Klaus Iohannis e un alt tip de președinte, nu are nicio legătură cu stilul de conducere dictatorial al actualului premier. Oricum, indiferent de minciuni, K. Iohannis merge sigur în turul doi, acolo unde îl va învinge pe actualul candidat pesedist. Credem că scorneala cu traficul de copii este o ultimă zvârcolire a fiarei pesediste înainte de a fi învinsă definitiv de Iohannis. De ce ți-e frică, nu scapi, spune o vorbă populară. Ei, bine, domnilor pesediști, Iohannis va câștiga alegerile tocmai pentru că e cinstit, nu un hoț  precum premierul actual.  Pesedistii simt că le fuge pământul de sub picioare, de aceea inventează fel și fel de acuzații la adresa lui Iohannis. Degeaba, adevărul iese întotdeauna la iveală.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Lenuța pe 28 Octombrie 2014, 16:02
#3
parc
Parcul fotovoltaic se va construi la botul calului după ce se va demola cele 2 parc*ri industriale făcute de fostul primar.Ochii pe tv ca sunt mulți în campanie la D N A.Toti si toate partidele sunt,au fost pentru EI .
van hallen pe 28 Octombrie 2014, 12:59
#2
pt firea
Panarama aia de Stireanu Firea, daca tot moare de grija unora care nu au copii, propun sa vina ea la fiecare sa ne faca cate unul. Sa se duca la Iohannis sa-i faca si lui un copil ca tot are masinaria in functiune. Daca ii merge gura asa de bine, ma gindesc ca cu pasarica face minuni.Jigodia dreaqului.
George Ianculescu. pe 28 Octombrie 2014, 06:49
#1
Din pacate adevarul este altul.
NU P.S.D. A SCOS PE TAPET PROBLEMA CU ADOPTIILE ILEGALE INTERMEDIATE DE IOHANNIS, CI PARCHETUL INDEMNAT DE TRAIAN BASESCU.DACA VRETI SA VA CONVINGETI INTREBATI LA PARCHETUL LOCAL. IN ALTA ORDINE DE IDEI:-CE SE AUDE CU PARCUL FOTOVOLTAIC DE NU SE MAI PUNE IN FUNCTIUNE?- PDL SI TURNU CU STIRI L-AU TRADAT PE DL BASESCU?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.