Mafia care stăpâneşte Piaţa Municipală din Tr. Măgurele îşi bate joc de ţărani.

26 Octombrie 2014, 00:26 | 3666 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Taranii sunt goniti din Piata.

Sâmbătă, 25 octombrie, a fost  lapoviţă şi frig la Turnu-Măgurele. Cu toate acestea, fiind zi de piaţă, turnenii au mers pentru a face cumpărături, cum este obiceiul. Toată lumea cunoaşte că Piaţa Municipală este administrată de nişte incompetenţi, numiţi de alţi incompetenţi din fruntea Primăriei. Deşi vremea era potrivnică, ţăranii îşi vindeau produsele pe jos, afara, în timp ce hala era goală. Tot afară sunt şi copertine, dar ţăranii nu au loc din cauza aşa-zişilor producători de la oraş, care sunt organizaţi în mafia care a pus stăpânire pe Piaţă. Dacă o simplă piaţă nu poate fi administrată, ce pretenţii să mai avem la dezvoltarea oraşului? Până anul acesta, doar hala era  sub stăpânirea producătorilor bruneţi, iar ţăranii vindeau afară, iată că, de anul acesta, pur şi simplu ţăranii sunt marginalizaţi total.

Ţăranii nu mai trebuie primiţi în Piaţă, aşa se poate înţelege. Turnenii preferă să cumpere de la ţărani, astfel că producătorii bruneţi au părăsit hala,  să se deghizeze în producători adevăraţi. Hala este goală şi, ţinând cont de acest fapt, ar putea fi transformată în sală de sport, pentru că şi aşa Primăria mai vrea să construiască încă două săli de sport. De ce a fost construită hala Pieţei Municipale dacă nu este folosită?  Corupţia duce la lucruri de neînţeles pentru o societate normală, numai că, după câte vedem, Turnu-Măgurele este sub stăpânirea hoţilor.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
xxl pe 30 Octombrie 2014, 16:14
#10
ll
ce mai vrea cI______de v o_m
27 noi 2014 pe 27 Octombrie 2014, 17:43
#9
producatori
care producatori lasati lumea sa isi creasca copii nepoti loc*ri de munca nu sunt spunet de evaziune,,evaziunea e sus nu la piata deapia se cistiga ezistinta

coca pe 27 Octombrie 2014, 17:38
#8
coca 27 noi 2014
nu ia dat nimeni afara din piata ei au esit ei nu au vrut sa intre in hala simbata producatori bruneti cm spunet tin orasul cu legume si fructe iarna

S&N pe 26 Octombrie 2014, 21:56
#7
Piata Municipala= loc de evaziune fiscala
Mafia din Primarie si PSD sustine Piata Municipala si continuua strangerile de sume din evaziune pentru partidul stat PSD.Ala nu se numeste comert.Fructe,legume,lapte si branza,amestecate pe jos cu haine,incaltaminte si electronice second hand.Si,intradevar,la boxele din piata nu se dau bonuri fiscale.Cu asemenea conducatori lucrurile nu se vor schimba niciodata.
Gheorghe de la Odaia pe 26 Octombrie 2014, 12:59
#6
Mai e ceva normal in comuna Turnu Magurele???
Primaria sa faca controale la certificatele de producatori.Daca au nevoie de voturi,atunci voturi mai multa vor lua de la cumparatori decat de la asazisi producatori.Foarte multa mizerie in piata,dar si pe langa.In hala ploua ca afara si evaziunea e in floare.De ce nu se dau bonuri fiscale la boxele de carne si peste????
ion pe 26 Octombrie 2014, 10:56
#5
Producator
La tarabe trebuia sa scrie mai bine "Rezervat producaciorilor"
franchestain pe 26 Octombrie 2014, 09:54
#4
cacus e musai vinzatori blonji,sateni si roscovani frate?
ca cînd iati ales pe voda Pingea si pe cazaco comunistu Iliescu parc a contat ca era din neamu brunetilor,deliormanenilor?Aaa!sa nu uitati sa va luati pastilele pe 2 noemvrie ora 7,00.Traiasca candidata Leana Urdea!Amin!
un cetatean pe 26 Octombrie 2014, 08:36
#3
mafia rosie
piata si celelalte spatii administrate de primarie sunt surse de finantare in campanii de votare de la tarani nu au ce sa ia decit taxa de piata. caracatita rosie trebuie sa se hraneasca nu dau bonuri sunt protejati de caracatita in frunte cu dragnea si cuclea care se lauda ca a asfaltat citeva strazii la cearaimosi de linga bilci la noi pe magurele dumnezeu cu mila nu au facut mai nimic o sa vina ca milogii sa le dam p.-n gura vot peste 2 ani la locale
Ilie Nistor. pe 26 Octombrie 2014, 07:01
#2
Daca tot veni vorba de piata....
...sa spunem ceva si despre piateta de pe str. Mihai Bravu, unde este o mizerie de nedescris. La containerele din ea isi aduc gunoaiele o serie de nesimtit din vecinatate, care nu au contracte cu Polaris si nu platesc prestatia, incat spre orele pranzului piateta este invadata de gunoaie care nu provin de la precupeti. Nu exista W.C., nu exista apa c*renta si lactatele si branzeturile se expun in praf la cativa centimetrii de trotuar si de strada unde este o circulatie intensa. Daca Sanepidul si-ar face datoria ar trebui inchisa!.EU AM O PROPUNERE: DACA TOT PUNE VICTOR IOSIF STAPANIRE PE TOATA ZONA, SA I SE CONCESIONEZE LUI LOCUL CU CONDITIA CA SA ORGANIZEZE PIATA DUPA CONDITII LEGALE. DACA REFUZA, SA FIE DESFIINTATA PIATETA IAR PRIMARIA SA AMENAJEZE LOCUL PENTRU COLECTAREA GUNOAIELOR DIN ZONA.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.