Un mongoloid mustăcios cerșește voturi în parcare la Penny Market Turnu-Măgurele.

23 Octombrie 2014, 00:07 | 3474 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Mustaciosul care cerseste voturi.

Magazinul Penny Market de lângă Primărie este destul de vizitat de turneni. Nu că ar fi produse excepționale, ci pentru că sunt, în general, mai ieftine decât în altă parte.  În aceste condiții de afluență, ce s-a gândit  Primăria pesedista a orașului? Să pună mutra candidatului partidului-stat într-o parcare de lângă Penny. Zis și făcut, astfel că turnenii care vin la Penny au pe cine să înjure, lucru care-i mai detensionează într-o oarecare măsură, ba, unii mai supărați, au presupus că Ponta stă la cerșit voturi, alături de țigănuși care cerșesc câțiva lei.

Cum turnenii sunt oameni cu simțul unmorului, niște tineri zburdalnici i-au completat nițel portretul lui Ponta. Cu mustățile adăugate de pictorii anonimi ( foto alaturata), acesta seamănă chiar cu un mongoloid. Unii hâtri au presupus că mustățile au fost desenate de oamenii jupânului, pentru ca Ponta să semene cu idolul lor, Liviu Dragnea. Se știe că, pentru a-i zgândări orgoliul lui L.Dragnea, unii subalterni  și-au lăsat un boț de mustață. Chiar Adi Simionescu, deputatul evazionist, avea, într-o perioadă, niște mustăți de tot hazul.

Revenind la "mustăciosul" plagiator-premier, trebuie să remarcăm că pesedistii din Primărie nu au încercat măcar să șteargă mustățile șefului de partid. Ori le place așa, ori încearcă să spună că mustăciosul este agentul sub acoperire al SIE. De-o fi una, de-o fi alta, important e că nimeni n-a mai îndrăznit să-i aducă la forma inițială mutra lui Ponta. O fi vreun semn că la Turnu, chiar dacă este orașul lui Dragnea, actualul premier n-are nicio șansă de câștig? Ne bucurăm că trepădușii locali, care fac totul pentru ca mutra mongoloidă a plagiatorului să fie peste tot, nu au înlocuit fotografia pictată de tineri. Mai bine așa, că oricum nici dracu` nu se mai uită la un individ care a pervertit totul.
  

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Unul CARE VA MERGE LA VOT. pe 25 Octombrie 2014, 17:49
#4
Prostii!
Eu am fost azi si n-am vazut nici o mustata la DL. PONTA. Daca as fi vazut as fi CONDAMNAT cu toata hotararea asemenea gest IDIOT facut de nu stiu cine. La fel as fi procedat daca era vorba de DL. IOHANNIS, de.DNA UDREA, de DNA.MACOVEI, de DL.MELESCANU SI DE ORICARE ALT CANDIDAT LA PRESEDENTIA ROMANIEI!!
cetatean pe 25 Octombrie 2014, 10:25
#3
ilegal
va place, nu e asa ? nu stiti ca distrugerea de afise e ilegala?daca era iohannis sareati in sus.asa, vi se pare misto.o sa o luati in barba iar.
eu pe 23 Octombrie 2014, 13:08
#2
eu@eu.ro
Mai ocupa si abuziv un loc de parcare.
Turneanu care merge la vot pe 23 Octombrie 2014, 09:50
#1
Votati pentru o viata mai buna!
Ca "mongoloidul" pe care il vedem pe toate drumurile,cerseste voturi,nu e o mare problema,sa nu le fure,asa cum vedem ca fac de ani de zile colegii lui din PSD.Oare asa asteptam noi un viitor mai bun pentru copiii nostri?De la astfel de oameni care au umplut sediile DNA?In c*rand,politicienii vor fi proprietarii nostri,cu acte.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.