Băuţi la volan prin Turnu-Măgurele - doi soferi inconştienţi au fost prinşi conducând sub influenţa băuturilor alcoolice.

22 Octombrie 2014, 00:03 | 2033 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Politia.

Poliţişti din Turnu-Măgurele au depistat, pe Bulevardul Independenţei şi pe strada Oltului din localitate, doi bărbaţi, cu vârste de 54 respectiv 20 de ani, din comunele Crângu şi Slobozia Mândra, care conduceau autoturismele, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Probabil că şoferii şi-au zis că, dacă tot au venit la Turnu, n-ar strica să încerce şi câteva pahare cu băuturi alcoolice. Din păcate pentru ei, şi din fericire pentru ceilalţi participanţi la trafic, au fost prinşi rapid de poliţiştii turneni. Conform IJP Teleorman, conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest care a indicat valorile 0,71mg/l şi 0,67mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care au fost conduşi la spital unde li s-au recoltat probe biologice  de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cam mult alcool pentru nişte indivizi care ştiau că vor conduce autoturisme şi că le este interzis consumul de alcool. Celor doi conducători auto li s-a întocmit dosar penal, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană  sub influenţa alcoolului" fapta prev.  şi ped. de art. 336 alin. 1  din Cod Penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţia corespunzătoare prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu-Măgurele.

 
Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Codrin pe 23 Octombrie 2014, 18:21
#6
Lui Leonidas.
Nu am nimic cu av. Schiopu decat faptul ca el ii apara pe soferii contravenienti si in intelegere cu unii judecatori le anuleaza amenzile. Da tu cateva exemple de cativa soferi amendati si aparati de acest avocat care au platit amenda.Ca bea si el cate o bere la Victor si apoi urca la volan este un lucru pe care il face in vazul lumii.
stiu tot pe 22 Octombrie 2014, 21:47
#5
un raspuns pt codrin
A are ce sa le faca k se supara ti**nu k ii goneste clientii si nu le mai da pizza mocca.....
spaniolul pe 22 Octombrie 2014, 15:33
#4
ebrietate,nu influenta
in mare parte apreciez articolele,dar nu mai faceti greseli grave,sub influenta alcoolului nu se face dosar penal,e contraventie,ce depaseste de 0,4 este dosar penal pentru conducere in stare de ebrietate!...mama ei de lege!

Leonidas pe 22 Octombrie 2014, 15:20
#3
@Codrin
Ce-ai mai cu Schiopu?, cu ce te-a suparat..?,uita-te la tzig@nii care parcheaza pe trecerea de pietoni la Rami, si intersectie la hotel, si nu-i deranjeaza nimeni....
pai pe 22 Octombrie 2014, 08:17
#2
tu
pai tu de ce crezi ca-si permit ei sa bea? cine sa-i opreasca? oprean? padurar? pintoi? niciodata pentru ca si lor le plac cluburile si discotecile!
Codrin pe 22 Octombrie 2014, 06:46
#1
O sugestie pentru Politie.
Sa plasati un politist in civil pe str. Mihai Bravu in dreptul localului lui Victor, care sa-i observe pe toti soferii care ies din local si sa comunice la un echipaj stationat la o distanta apropiata numerele masinilor pentru a fi oprite si testati soferii. Intr-o zi vor descoperi zeci de cazuri cu soferi bauti. Unul dintre ei va fi dl. avocat Marius Schiopu.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.