Autocare branduite cu plagiatorul-premier. Turnu-Măgurele se face din nou de râs. La toaletă nu e poster cu candidatul mongoloid?

21 Octombrie 2014, 10:00 | 2242 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Afise cu plagiatorul cu fata de mongoloid se gasesc pana si in autocare si microbuze. foto:gandul.info

Vineri dimineaţă. Staţia de taximetre din Turnu Măgurele, Teleorman. Şoferii îşi aşteaptă liniştiţi clienţii ca să-i ducă în satele din împrejurimile oraşului. La prima oră a dimineţii sunt puţini oameni. Din cauza asta taximetriştii speră să vor veni mai mulţi clienţi odată cu rata de la Bucureşti. Mai aşteaptă cinci minute.
„Gata, a venit Victor Ponta!”, se aude dintr-odată şi toată lumea îşi îndreaptă privirea spre „Ciupercă”, locul din oraş unde coboară toată lumea care vine de la Bucureşti sau Alexandria. „A venit Victor Ponta?”, întreabă unul dintre călători. „E maşina de Bucureşti”, îl lămureşte unul dintre şoferi. Dacă nu ştii că  „Victor Ponta” e autocarul cu care firma de transport persoane face curse în fiecare zi din şi spre Capitală, ai surpriza ca atunci când te întorci să nu dai de niciun Victor Ponta.

Autocarul branduit cu ”Votează Victor Ponta Preşedinte” a devenit motiv de glumă între taximetriştii care şi-au exprimat şi ei opţiunile politice prin postere şi calendarele cu care şi-au umplut maşinile. „Hai că„ Victor Ponta” n-a adus nimic!”, spune unul dintre şoferi. „Lasă, măh, tu stai aici că-ţi aduce ţie Udrea”, îi răspunde colegul lui.
In campanie electorală, dacă vrei să mergi de la Turnu Măgurele la Bucureşti, şi nu dispui de maşină personală, n-ai decât să te plimbi cu autocarul „Victor Ponta”. Preţul unui bilet e 34 de lei dus. Autocarul îl găseşti la prima oră a dimineţii la Autogara Transalutus, Str. Stadionului nr.10, în imediata apropiere a căii ferate.

„De ce nu primiţi cupoane de pensionar?”, îl întreabă, duminică dimineaţă, un domn cu părul alb şi rar pe şoferul care tocmai a tras maşina la peron pentru cursa spre Bucureşti. „Alţii primesc, numai ei nu primesc, dar apoi vin să le dai votul”, se răsteşte o doamnă care tocmai urcă în maşină, făcând aluzie la afişele cu care e imprimat autocarul. „Nişte hoţi, n-ai văzut ce mai fură! Acum în campanie îşi mai aduc aminte de pensii, că apoi uită iar”, spune apăsat domnul cu părul alb şi rar.„Dar credeţi că e după mine? Dacă nu ne dau banii pe cupoanele de pensie, ce să facem? Acum când mergem să alimentăm, credeţi că ne primesc cupoanele? Nu ne trebuie bani cash?”, încearcă şoferul să-i liniştească pe pensionari. „Aşa e, acum ce să faceţi şi dumneavoastră? Dacă vă spune să faceţi aşa, aşa faceţi!”, pare că a înţeles pensionarul.

Atmosfera e destinsă de un alt şofer, al unui microbuz nebranduit, care pleacă în jurul prânzului spre  Capitală. „Hai, că mâine merg şi eu să-mi pun şi eu un Mickey Mouse, ceva pe maşină”, strigă acesta de jos. "Păi, ce să-ţi mai pui,  ţi-l dau pe ăsta de-l am eu, nu vezi ce Mickey Mouse am!?", a venit imediat replica de la şoferul care a pus autocarul în mişcare.La câteva scaune distanţă, Victor Ponta îi priveşte zâmbind din geam. Cu toate că autocarul e branduit pe dinafară, poza premierului  se vede şi înăuntru, pe la mijloc. Pe scaunele unde Victor Ponta se uită la tine nu se aşează nimeni.

Pe distanţa Turnu Măgurele-Bucureşti şi invers, sunt zilnic curse regulate în intervalul  6.45 şi 19.45, după un traseu bine stabilit. De două săptămâni, de când a început campania electorală, firma Millenium Trans  şi-a branduit autocarele în scopuri electorale.

sursa: gandul.info

 
Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Dan Dumitru pe 22 Octombrie 2014, 23:24
#8
Deranjeaza adevarul???????????
DA,UN JUDET DE PROSTI !!!!!!NU SE VEDE CUM TRAIM????IAR CAND SPUN PROSTI,MA REFER LA MAJORITATE.DACA TE SIMTI MAJORITAR,ATUNCI AM DREPTATE.
biscuite pe 21 Octombrie 2014, 21:24
#7
primar
primar nelepcu george zis,,japonezu samurai,,.
d,j. pe 21 Octombrie 2014, 20:30
#6
pentru dan dumitru
un judet de saraci da,dar nu de prosti,prost esti tu ca nu stii ce vorbesti
unu pe 21 Octombrie 2014, 17:01
#5
un@mail.com
Turnu <3 pe Plagi
claudiu pe 21 Octombrie 2014, 11:49
#4
lui dan dumitru= tampitu.
bai, dementule proasta e mata care te-a fatat,ca si animalul care a iesit din ea!!!auzi dle. unjudet de prosti?? dar tu in care judet de destepti locuiesti canalie??
Fanel pe 21 Octombrie 2014, 11:12
#3
pentru Gigel
Trebuie si Geanta sa-si brenduiasca autobuzele ca sa nu i se duca baiatul la puscarie.Cum vreti sa-si plateasca serviciul facut de catre PSD?Dupa 1 Ianuarie se face plata cu adevarat si se va face bine.Am auzit ca sunt multi care stau cu bagajele la usa.
Dan Dumitru pe 21 Octombrie 2014, 11:05
#2
UN JUDET DE PROSTI SI SARACI
Lozinca PSD,este:"DIN ZORI SI PANA IN SEARA,JEFUIM O TARA".BAI PROSTILOR,VOI NU VEDETI CA ASTIA DE LA PSD SE HRANESC DIN SARACIA VOASTRA?VA FURA SI VA MINT PANA VETI AJUNGE IN CURUL GOL.IAR GEANTA SA-SI PUNA O OAIE IN GEAM LA AUTOBUZ,CA SA VADA SI LUMEA CE MESERIE ARE.
gigel pe 21 Octombrie 2014, 10:25
#1
autocare
da geanta si le o fi branduit', ca si el e fan ponta et comp. din tr
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.