Vandalism în comuna Islaz: un individ beat a spart parbrizul unui autoturism.

20 Octombrie 2014, 00:01 | 1901 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Parbriz spart.

Se zice că islazeanul e iute la mânie şi repede pedepseşte pe cel care l-a supărat. De acest lucru ne-am convins aflând ce s-a întâmplat zilele trecute în comuna Islaz. După cum ne informează IJP Teleorman, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Crângu au identificat autorul unei infracţiuni de distrugere, comise în ziua de 15 octombrie a.c., în persoana unui bărbat în vârstă de 54 de ani, din comuna Islaz, judeţul Teleorman. În fapt, în seara zilei de 15.10.2014, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, suspectul ar fi spart parbrizul unui autoturism care era parcat la poarta părţii vătămate, cauzând un prejudiciu în valoare de 200 de lei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de "distrugere", faptă prevăzută şi pedepsită de art. 253, alin. 1 din C.P., urmând a se da soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu-Măgurele. Băutura nu face casă bună cu raţiunea.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Cipri Piper pe 22 Octombrie 2014, 14:44
#4
catre redactia,,turnucustiri.ro,,
De cand comuna Islaz,apartine de sectia rurala de politie Crangu. P.s.astept raspunsul redactiei .multumesc anticipat.
spaniolul pe 20 Octombrie 2014, 18:10
#3
ce n-ai inteles?
islazul apartine de sectia de politie rurala Crangu,politistii care erau de servici in Islaz l-au prins,nu au venit de la Crangu? capisci???
Poftim? pe 20 Octombrie 2014, 14:03
#2
N-am inteles
Cum politia de la crangu la prins pe asta de ia Islaz pana mea e cam departe una de alta,si care e problema parca nu sau mai spart parbrize mare paguba...
aurel pe 20 Octombrie 2014, 11:00
#1
pentru turnu cu stiri
http://adevarul.ro/locale/alexandria/microbuz-scolar-personalizat-Tiganesti-primaria-inmatriculat-masina-transportul-elevilor-numarul-tr-16-psd-1_54423a770d133766a808da4a/index.html#
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.