Disperare pesedista: pensionarii au primit scrisori cu atacuri murdare împotriva lui Klaus Iohannis. Poșta Română își bate joc de lege!

18 Octombrie 2014, 00:11 | 1947 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Iohannis si Ponta. foto adevarul.ro

 Campania electorală a intrat în ultima parte, scorurile principalilor protagoniști fiind din ce în ce mai clare. V.Ponta și K. Iohannis sunt despărțiți de câteva procente, conform ultimelor sondaje, astfel că bătălia pentru funcția de președinte al României devine tot mai ascuțită. Dacă Iohannis, candidatul ACL, mizează pe o campanie pozitivă, în care își expune programul electoral, nu așa stau lucrurile în partea cealaltă. Ponta și pesedistii săi au ajuns la disperare, atacând sub centură precum ultimii infractori ( nu că n-ar fi, ultimul acuzat de DNA, pentru că a primit mită milioane de euro, fiind chiar socrul lui Ponta, Ilie Sârbu).

De puțin timp, postașii teleormăneni, mai ales cei din comune, au primit sarcina să ducă la domiciliul pensionarilor o fițuică pesedista în care Klaus Iohannis este calomniat într-un hal fără de hal. Plagiatorul-premier le spune bieților pensionari că actualul primar al Sibiului, dacă va ajunge președinte, le va tăia pensiile și că trebuie ca pensionarii să fie atenți cu cine votează. Deși Klaus Iohannis a declarat, chiar de curând, că nu va semna niciodată o lege care să tăie salariile sau pensiile, pesedistii îl  calomniază cu o consecvență demnă de o cauză mai bună. Le e teamă de "lucrul bine făcut" al neamtului și nu știu ce să mai inventeze pentru a-l murdări. Poșta Română, care ar trebui să fie echidistantă, se face părtașă la această campanie mizerabilă a pesedistilor. Postașii au fost instruiți când și cui să ducă fițuicile murdare ale plagiatorului și agentului acoperit al SIE. Surse din câteva comune teleormănene ne-au declarat că asemenea fituici mizerabile s-au împărțit în câteva localități teleormănene, printre care Plopii-Slavitesti.

O asemenea mârșăvie întrece orice închipuire, însă disperarea pesedista e la cote maxime. DNA e cu ochii pe politicieni și majoritatea celor care sunt aresati, condamnati sau au dosare penale sunt membri ai partidului condus de figura mongoloidă ce răspunde la numele de Ponta. Credem că pensionarii care au un dram de luciditate au văzut că guvernul plagiatorului și infractorului Ponta nu a realizat în 2 ani și jumătate nimic  din ceea ce a promis, astfel că doar manipulările jegoase pot să mai aducă ceva voturi pentru un individ care și-a pierdut de mult bunul simț. Am prezenta imagini cu mizeriile pesediste, însă nu dorim să participăm, fie și indirect, la răspândirea propagandei pesediste. Oricum, indiferent de jegoasa campanie împotriva sa, Klaus Iohannis are mulți susținători de calitate, ultima personalitate care și-a anunțat votul pentru candidatul ACL fiind cunoscutul scriitor Andrei Pleșu.

 
Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 20 Octombrie 2014, 09:21
#5
Perfidie
Măi, ce podoabe sunteți voi ăștia de la turnucuștiri! Vă indignarăți rău pentru măgăria asta cu Iohannis, dar postați regulat reclame defăimătoare la adresa lui. Dacă-l considerați corupt, de ce-l apărați? Și dacă-l apărați, de ce-l mai defăimați? Poate doar că atacul vine de la PSD, adversarul vostru tradițional? Iar defăimarea vine datorită faptului că Iohannis o conc*rează pe Udrea pe același tronson electoral? Dacă da, vedeți că și voi faceți driblig cu legea, pentru că faceți reclamă negativă unui candidat la prezidențiale. Și dacă vreunul face o sesizare, nu vă văd bine.
un taranus pe 19 Octombrie 2014, 21:02
#4
suparat pe neadevar si minciuna
O campanie electorala murdara, bazata pe invective, minciuni si "capra vecinului". Sa ridice piatra cine este c*rat ca lacrima. Toti o apa si un pamant pana pun mana pe ciolan. Dupa aceea, Dumnezeu cu mila. Romanul sarac s-a nascut, sarac va ramane. Baietii destepti din toate partidele stiu sa mute bobul unde si cand trebuie. Prostimea bate din palme sau injura dupa cum le cer "stapanii". AFERIM!
xyz pe 19 Octombrie 2014, 19:15
#3
s-au taiat pensiile
o surpriza neasteptata au primit-o unii pensionarii luna aceasta tocmai de la guvernul psd {Ponta).Cel care promisese majorari de pensii.Promisese ca pensiile care au fost majorate dupa recalculare nu se va restitui nimic inapoi dar total neadevarat. I sa oprit toata pensia pe luna aceasta.Judecati si d-voastra si poate i-mi dati un raspuns unde s-au dus banii acestia.
un cetatean pe 18 Octombrie 2014, 15:38
#2
caracatita rosie
mafia rosie ia sunat clopotul DNA pe urma lor dreagnea si restul la FORTUL NR 13 JILAVA domiciliu snake
Turnean pe 18 Octombrie 2014, 02:32
#1
Scrisori pentru spalatii pe creier
Pai daca ajunge Ponta la conducerea tarii,nu vor mai avea pensii deloc.Cine sa le mai plateasca daca nu mai munceste nimeni?######Dragnea la puscarie!!!#####
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.