Cronica infracțiunilor: minor de 10 ani prins că a furat o butelie de aragaz și un turnean a înșelat mai mule persoane din Zimnicea promițându-le centrale termice pe gaz.

18 Octombrie 2014, 00:02 | 2009 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Politia.

Poliţişti din Turnu-Măgurele au depistat autorul unei infracţiuni de furt comis în seara zilei de 16 octombrie. Oamenii legii au constatat, în urma cercetărilor, că făptașul este un minor în vârstă de 10 ani din localitate. Hoțul de numai 10 ani  a sustras din portbagajul unei maşini, care se afla parcate pe strada Viitorului din Turnu Măgurele, în faţa imobilului părţii vătămate, o butelie de aragaz. S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „furt calificat”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Poliţişti din Zimnicea au identificat un bărbat din Turnu-Măgurele, care, în perioada decembrie 2013 şi până în prezent, a comis acte de înşelăciune, prejudiciind diverse persoane de pe raza oraşului Zimnicea, cărora le percepea sume de bani în avans cu scopul de a monta instalaţii termice  pe gaz de încălzire a locuinţelor, neonorand termenele şi comenzile respective. în cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune, prevăzută şi pedepsită de art. 244 din Codul Penal.
 

 
 
 
 
Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.