O nouă sinucidere în Tr. Măgurele: o bătrână s-a aruncat de la etajul trei al blocului D13.

16 Octombrie 2014, 16:53 | 4392 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Linistitul oras Tr. Magurele a devenit cunoscut prin sinucideri.

Sinuciderile în Turnu-Măgurele  au devenit din ce în ce mai dese. Joi dimineață, în jurul orei 7.00, o bătrână în vârstă de 77 de ani, Manolescu pe numele de familie, fostă contabilă, s-a aruncat de la etajul trei al blocului D13, acolo unde locuia. Moartea a fost instantanee, bătrână neavând nicio șansă de a scăpa. Motivul sinuciderii este depresia în care căzuse fosta contabilă, depresie cauzată de singurătatea în care trăia. Fiul doamnei Manolescu se află în străinătate iar dumneaei nu a putut să mai suporte această depărtare de fiu și a clacat psihic.

Vecinii de scară au fost surprinși de acest gest, însă au observat în ultima vreme semne de depresie la doamna Manolescu. Mor cei în vârstă din cauza faptului că au dispărut legăturile de familie sau de vecinătate. Bătrânețea și neputința îi îndeamnă pe unii să creadă că sinuciderea este o soluție. Din păcate, în ultimul timp, sinuciderile în Turnu-Măgurele sunt lucruri care nu mai suscită atâtea discuții, având în  vedere că numărul lor a crescut în ultimii ani. Atunci când trecem pe lângă oameni  care efectiv au probleme, e bine să ne lăsăm o clipă treburile importante ( sau mai puțin importante) și să le acordăm puțină atenție. Poate că acest gest al nostru salvează o viață. Sinuciderea doamnei Manolescu a întristat foarte mulți oameni care o cunoșteau din viața profesională. Sincere condoleanțe familiei îndurerate.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Un cetatean al orasului pe 16 Octombrie 2014, 23:58
#1
DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE !
E intradevar greu,foarte greu.O femeie singura care nu mai avea pe nimeni pe langa ea.Nici copil,nici nepoti si foarte bolnava fiind.Inac odata,iubiti-va parintii si Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.