Uimitor! Caii oraşului sunt ai familiei Dragnea. Bombonica le dă drumul să pască iarba sfinţită din curtea Catedralei.

16 Octombrie 2014 | 2673 vizualizări | 10 comentarii
Caii familiei Dragnea.
Caii familiei Dragnea.

La începutul acestei săptămâni v-am prezentat câteva imagini inedite din Turnu-Măgurele. Într-una dintre fotografii se vad  trei  cai ce pasc liniştiţi prin oraş. A doua zi, un cititor a surprins familia de cai cum păştea în curtea Catedralei. Ni s-a părut interesant şi am investigat ai cui sunt caii. Surprinzator, am ajuns la familia Dragnea, pe care doar gardul o desparte de Catedrală. Frumoasele patrupede sunt ale primei familii a judeţului şi sunt folosiţi în gospodăria de la Giuvarasti dar şi de la Alexandria, acolo unde Bombonica are un solar uriaş. Liviu Dragnea s-a lăudat de multe ori cu legumele de la Alexandria şi faptul că acestea sunt produse natural. La momentul actual, caii sunt cazaţi în curtea din spatele hotelului Turris. Prima doamna a judeţului a vorbit cu Ciulei şi le dă drumul la păşunat prin curtea Catedralei. Din unele surse, se pare că Bombonica susţine că iarba din curtea Catedralei are puteri miraculoase, fiind sfinţită de Ciulei. În cercurile apropiate primei familii a judeţului, se cunoaşte că soţia vicepremierului este preocupată de paranormal.

După cum vedeţi în fotografii, iarba este foarte frumoasă şi este păcat să nu se profite de acest fapt. Din când în când, caii mai ies  din curtea Catedralei pentru a se plimba prin oraş. Liviu Dragnea fiind ocupat cu treburile ţării şi cu racolat primari, o rugăm pe Bombonica să aibă grijă de cai, pentru că nu este normal ce se întâmplă. Facem un apel către primar să nu se mai uite pe geam cum patrupedele defilează prin oraş şi să ordone unui subordonat să le ducă la hotel. În acelaşi timp, Bombonica trebuie anunţată să-şi ţină animalele închise sau să le priponească. Aceasta este povestea cailor din oraş şi-ncalecai pe-o şa şi sfârşii povestea, că doar n-aţi fi gândind că-i minciună, că eu nu-s de când cu minciunile, ci-s de când cu minunile.

Comentarii (10) Adaugă comentariu
Ilie Nistor. pe 17 Octombrie 2014, 18:20
#10
Ilie de la scularie are dreptate.
Acei cai in nici un caz nu sunt ai lui Dragnea. Azi m-am dus in mod special la hotel sa ma documentez. La c*rtea din spate se monta o poarta noua rulanta si se putea vedea totul in interior. I-am intrebat pe meseriasi de cai si au cascat ochii la mine crezandu-ma nebun. Dupa ce le-am explicat cum este chestia cu trestia s-au amuzat copios.Asa ca,draga autorule si stimati comentatori care credeti toate tampeniile, va urez // cu lenuta udrea inainte si romania lucrului bine facut!//. Daca tot traim bine si avem de toate, macar sa ne distram!.
calut pe 16 Octombrie 2014, 14:15
#9
calut
mai era un cal in spate la fsn printre bloc*rile alea..pascand..aseara chiar
LEONIDAS pe 16 Octombrie 2014, 13:31
#8
Draga Turnu cu stiri
Daca ati fi trait in Turnu ati fi observat mizeria de nedescris de pe strazi si trotuare, faptul ca nu se mai matura de saptamini de zile, centrul arata catastrofal!,e de necrezut!.Or fi concediat maturatorii?.Masinile de maturat ale C.J.unde pres. a ajuns unul din Ciuperceni-A.G.,caci daca s-a fi considerat turnean le-ar fi adus sa mature si pe aici de 2 ori pe sapt.,au interzis sa mature la Turnu?, numa la Alexandria si Rosiori au voie?
o persoana cu handicap pe 16 Octombrie 2014, 12:24
#7
accesibilitatea persoanelor cu handicap
am fost zilele trecute sa platesc o taxa la primarie si a trebuit sa rog o persoana sa ma ajute sa urc scarile .toate institutiile publice din oras nu sunt prevazute cu rampe si bare de sustinere desi este O.G nr 102/1999 art.11.daca e asa greu faceti la toate institutiile birou afra .mai ginditiva si persoane batrine si cei cu handicap
Un european pe 16 Octombrie 2014, 12:20
#6
Oooooohohoooo !
NU,nu a venit Mos Craciun,a venit DNA.De la cai ati plecat,la cai veti ajunge.Ce,Dragnea nu a luat-o pe Bomonica din caruta de la Petrache.Asa-i Livache?
foxy pe 16 Octombrie 2014, 11:49
#5
Ilie de la scularie
Sa te-auda a-L de sus! Amin!
Ilie de la scularie pe 16 Octombrie 2014, 11:02
#4
@ foxy
Ba da, dar sa fie de calitate. Asta din articol este kitsch. Cit despre Dragnea si PSD....nu-ti fa griji, incep sa ia apa. Vine valu'si ia calu'! wink Daca te-ai prins e ok!
foxy pe 16 Octombrie 2014, 10:22
#3
Interdictie
Nici la umor nu mai avem voie? Incet,incet ne sunt cenzurate toate drepturile care ni se cuvin. Unul din aceste drepturi este si acela la libera circulatie. Dupa ce a luat cu japca excavatiile di insula Belene, firma TELDRUM (a se citi Liviu Dragnea) a blocat si toate drumurile de acces in isula spre malul Dunarii transformand insula in teren propriu de vanatoare. A mai ramas sa ne blocheze usile de la bloc*ri si portile de la c*rti si sa intram si sa iesim numai cu acordul lui. De aceea in 2 noiembrie, iesiti la vot si votati V.V. Ponta pentru a-l avea Premier pe Dragnea. Multe succesuri!
AntiProstealaPeFata pe 16 Octombrie 2014, 07:18
#2
Sunteti demni de mila
Asta se vrea umor, sau ce se vrea sa fie ? Ca nu ne prindem deloc .. Penibil ! Asta va este nivelul, asta este calitatea "stirilor" voastre, asta este "veridicitatea" "investigatiilor" voastre. Toata lumea stie ce e cu animalele acelea, chiar ieri am luat-o prin spatele Bisericii de la cumparaturi si se lucra in c*rtea din spatele hotelului, se vedea ca este un spatiu mic in care era asezat un gratar, niste biciclete si pubelele de gunoi . Nu va ganditi ca Dreptatea Divina va va urmari si atinge si pe voi ? Trist...
Ilie de la scularie pe 16 Octombrie 2014, 07:09
#1
Autorului
Oare s-au terminat subiectele cu adevărat arzătoare pentru cetățeanul turnean și acum ne ocupăm de așa zișii cai ai lui Dragnea? Tereminați dracului odată cu așa zisul umor, că nu este. Caii ăia sunt ai unui țigan de prin Broscărie. Dacă vrei să știi cine e întreabă-mă, și-ți spun cine e.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.