L.Dragnea și investițiile străine sau baba și mitraliera: Teleormanul are cele mai puține companii cu investitori străini.

15 Octombrie 2014, 00:04 | 1759 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Teleorman.

Mai țineți minte cum L.Dragnea a adus acum vreo 2-3 ani niște așa-ziși investitori chinezi la Turnu-Măgurele? Au venit, au văzut și au plecat. Investitori chinezi în Turnu sunt cei doi patroni ( soț și soție) de la China Shop, magazinul de îmbrăcăminte de pe strada Praporgescu. Familia de chinezi n-a fost adusă de Dragnea, așa că nu se poate lăuda cu ea. Fimele cu investitori străini din Teleorman sunt foarte puține. Într-o statistică la nivel național, Teleormanul ocupă un loc de "frunte", fiind depășit doar de Vaslui și Gorj.

 Astfel, 14 judeţe sunt ocolite de investitorii străini, unde capitalul din afară nu a reuşit încă să ajungă la un nivel de cel puţin 1.000 de com­panii. În Gorj şi Vaslui, doar 7% din numărul total de companii au capital străin, acesta fiind cel mai scăzut nivel din economia locală. Alte judeţe cu pondere foarte mică a investiţiilor străine sunt Teleorman, Vâlcea, Tulcea, (8%), Vrancea şi Olt (9%). După cum vedeți, numai județe cu conducere pesedista, fapt care spune multe. De când Dragnea și famiglia lui au pus mâna pe județul Teleorman, investitorii străini fug de județul nostru ca dracu`de tămâie. Nu mai vorbim de firma Pirelli, nu e cazul, însă multe investiții străine au fost stopate de jupânii zonei, pentru că le stricau lor afacerile. Până nu scăpăm de mafia politico-financiară care a distrus Teleormanul, nu vom vedea locuri de muncă și salarii decente. Alegerile prezidențiale sunt o șansă pentru ca Teleormanul să spună un NU hotărât clicii lui L.Dragnea.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
un cetatean pe 15 Octombrie 2014, 14:56
#3
povesti ala dreagnea
cit va fi mafia rosie in frunte dreagne a culea mohanu nu se va face nimic dupa ei praful si pulbera
Chinezul ratacit prin Turnu pe 15 Octombrie 2014, 12:36
#2
Care investitii?
In Turnu Magurele nu au fost facute niciun fel de investitii.Au fost doar jafuri din banii publici si demolari pentru a lua terenul de sub cladiri.
Vasile pe 15 Octombrie 2014, 11:18
#1
Alegeri
De ce psd nu face campanie electorala: cu cit iese lume mai putina la vot ei cistiga, au un aparat de vot foarte bun.primaria cu toate deconcentratele .Daca iese lume multa la vot atunci ar avea probleme turul2 ponta cu Tariceanu pierde ponta.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.