"Vrednic este" Liviu Dragnea! O bombonică de la Biserica Ortodoxa Romana pentru martirul Dragnea!

15 Octombrie 2014, 00:03 | 3053 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea foto: hotnews.ro

Liviu Dragnea, un individ fara Dumnezeu ( dovada dezastrul din Tr.Magurele), a devenit, mai nou, un fel de martir pentru Biserica ortodoxa Romana. A primit un ordin bisericesc desi L.Dragnea crede in Dumnezeu asa precum cred ateii. Dar vicepremierul Liviu Dragnea nu este singurul. Preafericitul Daniel, patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a fost darnic anul acesta, împărţind ordinul „Sfinţii Martiri Brâncoveni” mai multor personaje, care nu cunosc sacrificiul. Unii au primit bonus şi câte o aşchiuţă din moaşte, să le ţină de conştiinţă.

 Corul sfinţiilor lor, dirijat de Preafericit, i-a cântat, la Mănăstirea Horez, „Vrednic este”, lui Liviu Dragnea, înmânându-i Ordinul „Sfinţii Martiri Brâncoveni”, special creat de BOR la împlinirea a 300 de ani de la moartea domnitorului Constantin Brâncoveanu şi a celor patru fii ai lui. Poate vă întrebaţi ce merite are dl Dragnea ca să fie binecuvântat cu o aşa înaltă distincţie, ce fapte de mare demnitate sau umanism a comis el, ce suferinţe a îndurat în numele credinţei, al unei idei. Ei bine, ne lămureşte patriarhul Daniel: a ajutat la renovarea mai multor lăcaşe de cult şi este „un om de cuvânt”. Bun şi-atât!

Dar a venit acest ajutor din buzunarul dlui Dragnea sau din poşeta întreprinzătoarei sale consoarte, Bombonica? Şi-au sacrificat ei nocturna de pe terenul de tenis, ca să pună ban peste ban, ori au tuns personal gazonul de la reşedinţa principală din Alexandria, Teleorman? Din răspunsul de mulţumire al vicepremierului – care vorbeşte despre dezvoltarea turismului monahal – reiese că fondurile sunt de provenienţă guvernamentală, finanţele proprii rămânând în siguranţă şi aproape intacte. Aşadar, dl Dragnea nu şi-a rupt din inimă şi de la gură ca să merite omagiul, el însuşi părând surprins şi uşor jenat de osanaua bisericească.

sursa:adevarul.ro

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Si popii pe 16 Octombrie 2014, 13:04
#4
rimeaza cu...
Porcii, nu s mai satura d averi. nici politicienii nici popii acceeasi natzie d putreziciuni.
siue[omvk pe 15 Octombrie 2014, 12:30
#3
HOTII SI PUTUROSII SE GRATULEAZA INTRE EI
ASTA E ROMANIA DE CARE RADE SI SE MINUNEAZA O LUME-NTREAGA.Prea Sec*ristul Daniel se pupa cu Prea Vrednicul puscariabil in vazul tuturor crestinilor.Ce exemplu de hotie si slugarnicie mai vreti din patrea celor care conduc destinele oamenilor?
- pe 15 Octombrie 2014, 09:39
#2
f
ba popii aia daca nu au ce sa faca sa se duca la balamuc!
Popa Sapca pe 15 Octombrie 2014, 00:41
#1
Tocmai PreaFericitul il infunda pe nemernic
Un hot numit Dragnea primeste laude de la tatal sec*ristilor din Romania.Niste mizerii amandoi.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.