Donau Chem Tr.Măgurele: când se vor plăti salariile restante - comentariul săptămânii.

14 Octombrie 2014, 00:01 | 1932 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Donau Chem Turnu-Magurele.

Situația de la combinatul chimic Turnu-Măgurele">Donau Chem Turnu-Măgurele continuă să fie complicată. De câteva zile, se vorbește despre organizarea unui miting al salariaților, pentru a protesta față de neplata salarilor. Deocamdată, chimiștii turneni mai rabdă, însă vine iarna și orice răbdare are o limită. Un comentariu interesant despre situatia de la combinat a fost scris de cititorul intitulat "Ban Ion - mă doare-n cot". Acest cititor prezintă câteva aspecte mai puțin cunoscute referitoare la ceea ce se întâmplă la Donau Chem.

Iată acest comentariu pe care îl publicăm în cadrul rubricii "Comentariul săptămânii": "Ce nu știți voi este că nu se vor da salariile, că de pe platforma combinatului se fură ca-n codru, se fac angajări printr-un simplu interviu, unii pleacă în delegații (unde au treabă) la sfârșit de săptămână, că vin barje cu marfă impurificata, că s-a livrat la export uree tehnică în loc de uree pentru agricultură, că Dudău nu mai are tema dată, că doamna Mustață pleacă primind salarii compensatorii  cu toate că nu are dreptul, că eu am plecat în concediu cu jepul și cu plinul făcut de către voi. Oare patronul meu știe toate astea?! Am să cer un audit intern (cred că o să-l facă Clara și cu alți supuși de-ai mei sau de-ai lui tata Pelea). Până atunci ...puneți osul la treabă și mucles, că vă dau afară." 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Ilie Nistor. pe 15 Octombrie 2014, 17:43
#2
Mutenie totala.
Nici un comentariu cat de cat interesant, nici o interventie a Consiliului local si a Primariei( nu sariti in sus, cunosc legea ca nu au dreptul sa-l traga la raspundere pe patron, DAR AU DREPTUL SA PUNA INTREBARI,IAR PATRONUL ESTE OBLIGAT SA RASPUNDA).Ce ziceti domnilor consilieri care ati lucrat la Combinat= ing. Cuclea, ing. Biciu, ing. Cristea, ing. Paunescu??. Din respect pentru niste oameni care produc bani pentru taxe si impozite din care si PENTRU SALARIILE DOMNIILOR VOASTRE, DIN BANII PRODUSI N-AU SI EI DREPTUL LA O AMARATA DE MICA PARTE??. AICI NU ESTE VORBA DE POLITICA, DE PARTIDE, CI DE DREPTATE!!.
Salariat la Combinat. pe 14 Octombrie 2014, 06:37
#1
?????
Autorule, tu pricepi ce-ai scris, ca eu nu inteleg nimic??. Credeam ca ne spui niscavai secrete dar vad ca bati campii cu banalitati!.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.