Prezidentiale 2014: Cu cine votează turnenii? Cu oricine în afară de Ponta. "Lucrul bine făcut" al neamtului este favorit în fata plagiatorului pesedist.

14 Octombrie 2014, 00:04 | 3066 vizualizări | 23 comentarii
Car Universal
Iohannis si Ponta.

Cu mult  inainte de campania electorală, se cunoşteau în mare parte candidatii la funcţia de preşedinte al României. Deja de atunci începuse să se formeze un trend în zona noastră. Ca în nicio campanie de până acum, candidatul pesedist nu este sigur de victorie în zona Turnu, mai mult, în momentul actual este în scădere mult fata de aşteptările lui Dragnea. Nu este nevoie de un sondaj, pentru că se aude din ce în ce mai des cum turnenii spun că vor vota pe oricine în afară de Ponta. Incompetenţa, dovedită de prea multe ori, a actualului premier, baronii care îl susţin plus faptul că Dragnea a distrus această zonă au umplut paharul. Tot ca o noutate, faptul ca jupânul nu apare pe afişele electorale ca să îl garanteze pe plagiator, inseamna că ştie că nu mai este  iubit de teleormăneni.

Dintre toţi contracandidaţii lui Ponta, Iohannis pare să fie cel mai bine clasat, urmat de Monica Macovei. Candidatul de dreapta  care se va califica în turul doi este favorit în faţa lui Victor Ponta. Klaus Iohannis este candidatul dreptei cu cele mai mari şanse pentru turul doi. Din păcate, nu se poate un tur doi fără Victor Ponta, pentru că, totuşi, electoratul pesedist este destul de numeros ca sa-l aduca pe premierul cu figura de mongoloid in finala din 16 noiembrie. Campania electorală este abia la început iar până la sfârşit se pot întâmpla multe, chiar, de ce nu?, poate avem norocul să scăpăm de  Ponta. În orice caz, pentru zona noastră noutatea este că majoritatea vor un alt candidat, numai reprezentantul pesedist  să nu câştige.

Citeşte şi
Comentarii (23) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 21 Octombrie 2014, 10:06
#23
@Ilie Nistor
Daca opinia publica o va cere, va asigur ca CCR va admite temeinicia unui demers de genul celui in cauza. Probabil ca atit Ponta cit si ceilalti vor agita tema monarhica doar in scop electoral. In ceea ce priveste numarul celor cu optiuni promonarhie potrivit unui sondaj CCIR a a juns la cifra de 6,2 milioane. Nici un presedinte nu va da puterea din mina. Asta este clar.
Ilie Nistor. pe 20 Octombrie 2014, 17:41
#22
Iarasi dlui Ilie de la scularie.
In mod sigur la vot nu vor iesi nici 40% dintre cetatenii cu drept de vot, iar referendumul nu va fi validat(asta presupunand ca 51% din cei 40% ar vota pentru monarhie,ceea ce nu se va intampla).Apoi, conform Constitutiei actuale, forma de guvernamant Republica este nerevizuibila, iar Curtea Constitutionala si Presedintele tarii,oricare ar fi el, nu vor aproba referendumul. Iti mai aduci aminte cand era in campanie electorala dl. Emil Constantinescu cum declara ca va fi fericit sa-i predea puterea maiestatii sale?. Bineinteles, dupa ce a ajuns presedinte, nu era fraier sa dea puterea altcuiva!.Asa ca iti voi repeta versurile nemuritorului Eminescu:// nu-nvie mortii, e-n zadar copile!//.Si-acum, daca mata ti-ai spus parerea, sa mi-o spun si eu: da, Barack Obama ESTE O MARIONETA IN MANA NU STIU CUI, iar Traian Basescu n-ar rezista nici o luna ca presedinte al SUA, daca nu s-ar impusca singur, precis l-ar interna la balamuc americanii.
Ilie de la scularie pe 20 Octombrie 2014, 10:24
#21
@Ilie Nistor
D-le Nistor, complicat nu înseamnă automat și imposibil. Dacă poporul dorește se poate ajunge și la un referendum de genul ăsta. Apoi, dacă se va ajunge la masa critică de neligitimitate a actualei clase politice se poate ajunge acolo. O revoluție este incompatibila cu noțiunea de Monarhie Constituțională. Se poate ajunge acolo doar prin presiunea pop**ară, dar legală. Manifestații, petiții, strîngere de semnături pentru declanșarea unui referendum în spetă, dar nu o revoluție. Ar spulbera legitimitatea unui Rege. Cît despre Obama, hai să fim serioși! Obama este o marionetă în mîinile rechinilor financiari care dictează politica SUA. Sau credeți dvs că el chiar face ce vrea? Și glumind, SUA va descoperi sub BăSSescu faptul că au și ei țigănci împuțite, găozari sau ciumpalaci.

Ilie Nistor. pe 19 Octombrie 2014, 12:13
#20
Dlui Ilie de la scularie.
Sa nu crezi ca optiunile mele politice sunt ireconciliabile cu ale dvs. ORICE FORMA DE GUVERNAMANT ESTE BUNA, CU CONDITIA SA FIE EFICIENTA. Spre deosebire de dvs. eu sunt mai analist si va pun niste intrebari. -1-Stiti ce complicata ar fi schimbarea formei de guvernamant?( stiti prevederile actualei Constitutii cu privire la revizuire!)-2- Presupunand ca va avea loc o noua revolutie sau o lovitura de stat,pe cine am pune rege?. Sa zicem printul Charles, dar ma indoiesc ca ar primi stiind ce-ai dracului suntem!.-3-Hai sa va pun o intrebare semigluma-semiserioasa: presupunand ca am face schimb intre Barack Obama si Traian Basescu,cum vor fi SUA si Romania dupa aceea?( eu am o convingere clara dar nu o voi spune decat dupa dvs)
Ilie de la scularie pe 17 Octombrie 2014, 08:01
#19
@XYZ
Mein Idioten Kamerad, desi n-ai priceput nimic din tenta polemicii mele cu d-l Ilie Nistor te arunci ca fata mare la organ in noaptea nuntii. Evident ca mie nu-mi place Ponta cum nu-mi place nici PSD. Dar nu-mi place nici alternativa Udrea sau Macovei. Altfel, votind asemenea ipochimene sarim din lac in put. Apropo de Udrea, pai cum este ea presedintele de care avem nevoie cind Cocos a primit ordin sa fuga din tara fiindca e deranj mare in dosarul Microsoft / EADS? Nu vezi boule ca din pricina unui dement orbit de pasiunea pentru Udrea s-a scirmat mai adinc in rahat decit trebuia, si uite ce-a iesit? Zilele astea vor iesi lucruri jenante pentru blonda in presa, dovada ca chiorul nu mai are trecere pe la DNA. Intai Mircica, apoi Cocos, poate si Udrea.... Cit despre Iohannis sau Tariceanu, nici atit. Sunt varza si astia, cu multe schelete in dulap fiecare. Ramine doar o optiune, dar tu esti prea limitat sa-i pricepi avantajele.
xyz pe 17 Octombrie 2014, 00:13
#18
Of,of,ce de spalati pe creier !
Bine ma,votati-l pe Ponta si luati-va capre!Daca si Ponta e baiat destept,atunci tu,esti un geniu neinteles.
Ilie Nistor. pe 16 Octombrie 2014, 07:07
#17
Dlui Ilie de la scularie.
Da-o naibii de treaba, am zis sa incetam //conflictul// verbal si mata ioc!, nu vrei.Ca sa-l enervez pe //juristul academician// xyz spun cu toata taria: DACA VICTOR PONTA A LUCRAT PENTRU S.I.E. IL VOI VOTA DIN TOATA INIMA!. INSEAMNA CA ESTE UN BUN PATRIOT.Iar daca va castiga Iohannis, este mai bine decat metresa NEBUNULUI basescu.Daca Antonescu zis Crin a fost un dobitoc, foarte rau!.
Ilie de la scularie pe 15 Octombrie 2014, 20:18
#16
@Ilie Nistor
D-le Nistor, românii sunt un popor atipic. Cu cît un candidat este acuzat de lucruri rele, cu atît el crește în ochii românilor. Le plac șmecherii, care induc falsa impresie de omul potrivit. Este dacă vreți extensia nivelului lor moral și cultural în spectrul politic. Românilor nu le plac oamenii cu adevărat verticali. Le plac lichele gen IlieSScu sau BăSSescu. Niciodată un Ion Rațiu sau un Corneliu Coposu. Vedeți, de aia am spus că doar cu complicitatea lașă a clasei politice românești a putut propulsa la putere un Carol II.
Ilie Nistor. pe 15 Octombrie 2014, 18:03
#15
Dlui Ilie de la scularie.
Cu asta vreau sa punem punct //conflictului// nostru verbal. Mata esti un om cu multa scoala, probabil de natura umanista( posibil profesor sau jurist), dar ceea ce spui sunt SIMPLE AFIRMATII, NU DEMONSTRATII!. Despre Carol al II-lea siam si eu ca era un om de o inteligenta deosebita si cu o cultura solida, dar stiti vorba romanului: branza buna in burduf de caine!, iar Romania a avut parte numai de //binefacerile// burdufului!. Despre politicienii de dupa REVOLUTIE spun numai atat: NOI I-AM DUS ACOLO, NU S-AU COCOTAT SINGURI. UN MARE// MERIT// LE REVINE INSA CELOR CARE N-AU FOST LA VOT, ASA CUM VREI SA FACI MATA. MERGI LA VOT SI ANULEAZA-TI BULETINUL DACA NICI UNUL NU-TI INSPIRA INCREDERE.In anul 1996 l-am intrebat pe un senator: daca scriu cu pixul pe buletin .....-va-muma-n c*r la toti?. Rapunsul a fost: este o optiune perfect democratica, dar nu prea civilizata. Cu salutari!!.
Ilie de la scularie pe 15 Octombrie 2014, 07:23
#14
@Ilie Nistor
D-le Nistor, eu cînd vorbesc, vorbesc documentat, nu postez aiurea, doar să mă aud vorbind. În anul 1926 lui Carol II i s-a interzis întoarcerea în țară de către guvernul lberal. Dar, din păcate anul următor au trecut în neființă atît MS Ferdinand I, cît și Ion. I. C. Brătianu. Prilejul a fost speculat de PNȚ, care în mai 1928 au făcut o mare adunare pop**ară la Blaj, cerînd revenirea lui Carol II, dar abia la 10 noiembrie s-a format guvernul țărănist condus de Iuliu Maniu. Acesta i-a permis întoarcerea în țară cu condiția să respecte Constituția din 1923. În 1930 Carol II s-a întors pe tron. Cu toate relele făcute, carol II n-a suprimat Parlamentul, și chiar dacă a condus în stil BăSSescu, Romania a avut în 1938 a 4-a economie a Europei, iar el fiind un om de vastă cultură a înc*rajat-o. Este un personaj controversat, cu multe rele și bune. Nu putea face nimic fără lașitatea și complicitatea clasei politice de atunci.
ilie de la scularie pe 15 Octombrie 2014, 07:00
#13
@Ilie Nistor
D-le Nistor, faptul că-mi apăr aprig punctul de vedere este una, și a fi extremist alta. Niciodată n-am cerut cuiva să tacă, chiar dacă nu sunt de acord cu celălalt. Și apoi d-le Nistor, legea este lege. Dura lex, sed lex este crezul, sau ar trebui să fie pentru toți. Dvs divagați un pic, Ponta este un plagiator, Iliescu și șleahta lui sunt niște criminali, dar sunt liberi fiindcă cuiva îi este teamă să aplice legea în cazul lor. De ce oare? Nu cumva sunt și ei la fel de pătați? Cît despre Carol II, este opera țărăniștilor, care în disperarea lor de a ajunge la putere au făcut pact cu Carol II.
Traian pe 14 Octombrie 2014, 19:46
#12
Alegeri
DOI OAMENII DE STAT CARE AR TREBUI SA STEA ÎN ALTĂ PARTE.1BASESCU SE ADRESA JUSTIȚIEI ÎNAINTE DE VALIDAREA B.E.C .2 PONTA CA DE OBICEI DUPLICITAR ÎN TOATE.Ce BUN AR FI FOST CA PARTID P.R.M.CONDUS DE C.V TUDOR DACA AVEA FORTA DIN 2000 .ACUM IESE PREȘEDINTE PONTA LEJER E SINGUR LA START CEILALȚI NU CONTEAZA PARTIDUL STAT CISTIGA DAR DE PIERDUT NOI CETĂȚENII EI CA PARTID NE VOR FACE PIESE DE SAH.PACAT ASTIA SUNT MAI RAU CA EBOLA IN AFRICA .
Ilie Nistor. pe 14 Octombrie 2014, 18:17
#11
Pacat de tine Ilie de la scularie!.
Te dovedesti a fi un om cu multe cunostinte in diverse domenii, dar in unele probleme esti patimas, fixist si intolerant- nu admiti ca altii sa aiba alte pareri. Eu niciodata nu-mi pregatesc comentariul din timp, ci il scriu sub impulsul produs de comentariile altora. Asa ca zic la intamplare:- doctoratul lui Ponta a fost CORECT DUPA LEGISLATIA DE ATUNCI!;-Ion Iliescu a fost bolsevic pe cat au fost Stalin si Hitler de democrati( nu pomenesc de Basescu ca-mi ia...chelia foc!).Iti spune asta fiul unui fost detinut politic care a stat 15 ani in inchisorile comuniste si care nu a putut sa urmeze o facultate din aceasta cauza.Daca nu era el ar fi fost masacru in Romania. Ti-amintesti ce zicea // marele democrat// Doru Braia ca ar trebui executati 1.000.000 de comunisti? Daca,Doamne fereste, era dupa dementul asta mureau mii de oameni nevinovati si nici un comunist!.Cat despre monarhie, nu spui cum ar trebui sa arate Constiututia. Ca a lui Carol II?
Ilie de la scularie pe 14 Octombrie 2014, 17:46
#10
@XYZ
Hai măi deșteptule, nu-mi spui că-s pesedist, că țin cu Ponta, etc? Mein Idioten Kamerad, nu te mai obosi degeaba, hai să-ți dau datele problemei. În anul 1992 a fost votată legea 92, care la art. 111 prevedea că proc*rorii nu aveau voie să aibă alte ocupații la stat ori privat, dar articolul nu se referea decît la contracte de muncă, nu și și la contracte de colaborare. Apoi între 1997 și 1999 s-a încercat completarea legii, care deși finalizată și promulgată nu s-a putut aplica datorită lipsei nomenclatoarelor cuprinzînd normele de aplicare a legii. Specific românesc. Abia în 2003 s-a promulgat legea 161 care reglementa acest aspect, lege completată de Parlament în 2004. Apoi în 2007 a apărut legea ANI care a definitivat stoparea vidului legislativ în domeniu. Deci, chiar dacă Ponta ar fi fost ofițer acoperit (rămîne de dofost sau nu), nu i se poate aplica retroactiv. Pune mîna băiețaș pe studiat legea, și numai după ce te-ai lămurit poți să bălmăjești și tu ceva.
Ilie d la scularie pe 14 Octombrie 2014, 17:31
#9
@Colegului Vasile
Sigur, ai dreptate. Vezi tu, furăciuni au făcut și unii și alții de te ia coleții văzîndu-i. La furăciunile lui Dragnea i se poate opune frauda lui BăSSescu de la Paris, unde s-a votat la 10 secunde/vot. Poate că morților care au votat la referendumul lui Dragnea le-au plăcut atît de mult votarea, încît au semnat și petiția lui Udrea. Aia cu birul pe benzină. Că s-a descoperit că pe listele alea au semnat și unii foarte decedați. Băi ăsta, tu pe cine vrei să aburești? Crezi că dacă Dragnea și ai lui sunt corupți și hoți, ceilalți sunt fete mari? Sunt la fel de murdari și ticăloși.
vasile de la scularie pe 14 Octombrie 2014, 16:14
#8
Mai vorbim...
Mai vorbim. "Masinaria" infractorului Dragnea exista inca si va avea grija de infractorul Tonta. Ce, nu s-au mai furat voturi, n-au mai votat si cei plecati in Italia si chiar mortii in Tr. Magurele?
Ilie de la scularie pe 14 Octombrie 2014, 14:42
#7
@XYZ
Mein Idioten Kamerad, nu trebuie să devii strident, se vede cu ochiul liber că ești din alt film. Primo: Ciuma aia roșie l-a cuprins inițial și pe cel care a dezlănțuit nebunia asta. Nu era el în FSN alături de Ion Iliescu și de Petre Roman cînd minerii plantau flori în capul studenților care cereau jos comunismul? Ai uitat j*****e? Eu nu, și-ți aduc aminte dacă vrei să uiți asta. Secundo: Opțiunea mea este clar antirepublicană, de aceea nu voi vota la prezidențiale. Că mă crezi sau nu, mi se flencăne mie de părerea ta. Tertio: În anul 1997 nu era prevăzut acest aspect, acesta a fost legiferat ulterior, în anul 1999. Quatro: Rămîne ca BăSSescu să-și poată dovedi delirul de azi-noapte. Pînă una-alta, pînă și Cristoiu, care nu poate fi bănuit de simpatii pontiste a ajuns la concluzia că fără să vrea BăSSescu a adăugat niște procente la zestrea lui Ponta.
XYZ pe 14 Octombrie 2014, 12:20
#6
CE REPEDE A SARIT ILIE ?!
Baai,oligofrenule,nu ai invatat nimic dupa 25 de ani de haos generat de CIUMA ROSIE.FURTUL A DEVENIT SPORT NATIONAL,IAR MINCIUNA O VIRTUTE.Diversiunea si spalatul pe creieri au ramas singurele arme cu argumente halucinante pentru castigarea de voturi de la prosti.Ilie,si care e ma rog,optiunea ta,pentru o persoana din cele 14,fireste?Nu o mai da cu monarhia,ca asta nu este in oferta electorala.Si fara invective,ca in felul asta pot sa reactionez si eu.Un singur argument vreu sa-l poti combate,faptul ca functia de proc*ror nu esra compatibila cu cea de ofiter acoperit.Neconstitutional,prin comlicitate cu seful SIE,modificand prin OG,o lege.Mai traim intr-un stat de drept?
turissturneanu pe 14 Octombrie 2014, 08:38
#5
iohannis
DAM DE BANI ! PREGATITI COPII !!!

Ilie de la scularie pe 14 Octombrie 2014, 08:15
#4
@XYZ
Stii tu ceva, ca proc*ror nu avea voie sa fie ofiter acoperit, dar in 1997 legea nu prevedea asta si pentru cei care lucrau afara. ADica la SIE sau DIE. Ponta ca orice ofiter acoperit SIE poate ca a participat la operatiuni externe, or acum, tu ca presedinte sa vii sa spui ce spui te discrediteaza in fata partenerilor NATO. Cum sa mai ai incredere intr-un aliat daca acesta isi deconspira agentii pentru o fufa care a luat mintile (si asa intoxicate de alcool) presedintelui tarii? Si apoi d-le XYZ, presedintele nu are voie sa se implice in campania electorala, tot tanti Constitutia il impiedica. Si este un motiv serios de suspendare acest aspect. Bine, se vor repezi multi latrai sa spuna ca tin cu Ponta. Fals! Eu am alte optiuni, iar ceea ce vad azi imi da si mai mult sentimentul ca optiunea mea monarhica este solutia momentului. Pina si unii actori din aceasta telenovela electorala admit posibilitatea, desi nu cred in ea, dar o exploateaza mediatic si electoral.
Ilie de la scularie pe 14 Octombrie 2014, 00:59
#3
@XYZ
Fără a mă considera un fan Ponta, vă rog să vă referiți la care articol din lege se referă afirmația dvs. Nu confundați o funcție de ofițer acoperit al unui serviciu secret post decembrist, cu ofițerii care au făcut poliție politică, sau colaboratorii fostei Sec*rități comuniste. Oricum Ponta nu are nici o șansă în turul II. Oricine intră cu el în turul II, chiar și Tudorică Dorobanțul îl bate. La altceva m-aș referi. De ce a dispărut subit reclama aia cu Iohannis și echipa lui de corupți? Tenta acestei postări contravine cu ceea ce ați vrut să induceți oamenilor pînă acum. Ce v-a făcut să schimbați optica? Cineva scria că acest site ar finanțat de Crăcea. Or, cît de mult l-aș bănui pe Crăcea de prostie, totuși ar fi chiar prea mult. Sau ăla care scrie tîmpeniile alea chiar bate cîmpii? Cum poate Crăcea să finanțeze ceva care contravine liniei partidului din care face parte? Ar fi absurd. Oricum, va fi interesant ce va urma.
- pe 14 Octombrie 2014, 00:28
#2
;
toata lumea de la tara. toti ti**nii din zona asta pe ponta o sa-l voteze
XYZ pe 14 Octombrie 2014, 00:24
#1
OFICIAL-PONTA OFITER ACOPERIT AL SIE
A INCALCAT CONSTITUTIA SI IMPLICIT LEGEA.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.