Senzaţional!!!- Poliţia a reţinut pentru 24 de ore doi bărbaţi care au furat o bicicletă şi 2 telefoane mobile.

13 Octombrie 2014, 00:03 | 2180 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Politia turneana  a retinut doi infractori.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii CriminaleTurnu-Măgurele au continuat cercetările în dosarul penal privind furtul unei biciclete, furt  comis în noaptea 25/26.08.2014. În urma cercetărilor, a fost identificat autorul furtului în persoana unui bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Turnu-Măgurele, judeţul Teleorman. Prejudiciul a fost recuperat, bicicleta fiind restituită persoanei vătămate. Autorul furtului a fost reţinut pe o durată de 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J Teleorman.

Aceeaşi poliţişti au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv un alt bărbat în vârstă de 41 de ani, din localitate, care ar fi autorul unei infracţiuni de furt comis în dauna unui cetăţean de origine străină, căruia i-a sustras două telefoane mobile, în valoare de 3.300 de lei, prejudiciu care a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
nebunusatului pe 14 Octombrie 2014, 21:10
#3
ALO POLITIA
Felicitari pentru rezolvarea acestor fapte D-lor politisti . Bine ar fi mai multa daruierea din partea tuturor crlot cre au imbracat haina de politisit si au depus un juramint sfint . Poate ca acei politisti ce raspund ce raspund de cartierul Magurele ar trebui sa dea dovada de mai multa energie si abnegatie pentru tragerea la raspundere a celor ce comit fapte antisociale . D-lor oare nu se gaseste ac de cojocul tartorului Salvator care este initiatorul majoritatii furturilor?...Mai sa fie ...eu nu cred ca este el cel mai tare din parcare ...Este un simplu cioroi inconjurat de o gasca de catei unii majori altii minori care sunt impinsi de acest nenorocit sa fure ...altfel nu le da hrana si-i ameninta cu bataia .nu cred ca acestea nu sunt cunoscute de politistii care il au in raspundere .ATUNCI CE ASTEPTATI? ...sa ajunga cu furturile si la voi acasa?
x pe 14 Octombrie 2014, 09:47
#2
...
ai impresia ca acum ne-am facut de ras?! suntem de mult rasul europei si asa vom ramane!!!
[ pe 13 Octombrie 2014, 23:37
#1
y
ne-am facut de ras si la straini
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.