Ziua Recoltei la Turnu-Măgurele: sărăcie şi campanie electorală pentru candidatul plagiator.

11 Octombrie 2014, 00:05 | 2936 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Ziua Recoltei

Astăzi, sâmbătă, 11 octombrie, în Parcul Municipal din Turnu-Măgurele se desfăşoară Ziua Recoltei. Cine vrea, este aşteptat mai ceva ca în alţi ani, acum fiind şi campanie electorală. Ar trebui spus că sunt bine veniţi şi cei fără un ban în buzunar( majoritatea locuitorilor), deoarece nu este obligatoriu să cumperi cele necesare, doar o plimbare ca la expoziţie sau aruncatul privirii, cum vrea fiecare să-i spună. Mai mult ca sigur, se vor da gratis pastramă şi vin, ocazie tocmai bună de mobilizat electoratul. Spre seară vor cânta fel şi fel de ansambluri locale, începând cu Fanfara de la Saelele, apreciată pentru muzica mortuară.

În acest an, turnenii se vor delecta cu Nicu Paleru şi Neta Soare, două nume cunoscute în muzica de  petrecere. Dacă în anii trecuţi am ascultat artişti locali, iată că anul acesta se cunoaşte că este campanie electorală. Sărăcia şi-a făcut casă aici iar Primăria aduce vedete lăutăreşti! Bani mulţi, aruncaţi pe apa Sâmbetei sau, altfel spus, Dragnea îi face campanie plagiatorului din buzunarul nostru. Degeaba vin ţăranii cu produse, pentru că industria este la pământ iar cumpărători sunt puţini. Ca totul să nu pară ca nuca în perete, este obligatoriu ca zona să fie dezvoltată, pentru că, după cum o să se observe,  majoritatea celor care vor veni, se uită şi pleacă.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 13 Octombrie 2014, 17:44
#6
@Trica
A fost ce-i drept trei zile, dar nu primar ci prefect. Asta pina s-a vazut ca nu este compatibil pentru functie.
Trica pe 12 Octombrie 2014, 15:39
#5
Cune marin stalinistul!
Marele Cune Marin specialist in sanepid si manevre politice,primar timp de 3 zile adica vineri,sambata si duminica- a fost demis luni la prima ora(noroc ca sambata si diminica nu se fac demiteri) este prostia si analfebetismul tipic perioadei staliniste.

Un bun prieten de al sau spunea ca daca Marin Cune era descoperit de Stalin era pus in locul lui Gheorgiu Dej.

Nea Marine oare Almajan stie de ce esti in stare?!
Radio Sub pe 11 Octombrie 2014, 21:53
#4
Campanie pentru PSD pe fata
Dis de dimineata a aparut si micul primar.Era imbracat ca un cocalar,de zici ca petrecuse toata noaptea cu Nicu Paleru.Si era asa de mindru ca toti cei prezenti pareau asa de mici.In multime isi faceau treaba de raspandaci politici ai PSD,Necea,Cone,Eminenta Cenusie a PSD,marele Ionescu.Exact,ala care cara oamenii cu masina la vot.
Tudor F. pe 11 Octombrie 2014, 12:52
#3
ZIUA RECOLTEI /la ce?
Acelasi spectacol murdar ce seamana a balci satesc.Exact ceea ce este si Turnu Magurele.Fructe si legume foarte scumpe vandute de intermediari.Nu cred ca erau acolo 2-3 producatori,sunt cei care au tarabe pe la central si iau marfa de la producatori.Inca un motiv de propaganda a partidului stat PSD.Sa va fie de bine,dar,pana cand?!
Ares pe 11 Octombrie 2014, 11:53
#2
Domnule jurnalist !
Am intelesc mesajele tale in articolele acestui site, dar totusi nu am vazut un articol sa vorbesti mai frumos despre orasul nostru "si cu bune si cu rele" !
t pe 11 Octombrie 2014, 00:25
#1
j
ce tarani producatori,ti**nii vand

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.