În cartierul turnean Măgurele, spargerile de locuințe și furturile au devenit un lucru obișnuit. Poliția nu face față, astfel că cetățenii nici nu mai reclamă unele furturi.

10 Octombrie 2014, 00:02 | 2002 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Cartierul Magurele.

Furturile în Turnu-Măgurele erau o raritate, însă, în ultimii ani, au devenit un lucru obișnuit. Cei mai afectați sunt turnenii din cartierul Măgurele, care au ajuns să trăiască cu spaima în suflet. Nu poți pleca liniștit de acasă, pentru că te poți trezi fără lucruri valoroase. S-a ajuns ca până și banalele conserve pentru iarnă să fie furate! Nu e zi sau noapte în care în cartierul Măgurele să nu aibă loc vreo spargere sau furt. Deși Poliția turneana a fost anunțată, deși cunoaște unde se găsesc bunurile furate ( un țigan, cu porecla Salvator, e tatăl hoților), vinovații nu sunt prinși sau, dacă sunt, primesc pedepse minime sau chiar sunt lăsați liberi.

O parte dintre cei care sunt păgubiți, se lasă păgubași și nu mai anunță Poliția, pentru că e degeaba. Nu e departe timpul când turnenii își vor procura arme și vor trage asupra hoților, pentru că e singura metodă de apărare. Din păcate, mulți dintre cei care au fost furați sunt oameni în vârstă, care nici nu îndrăznesc să sufle ceva în fața hoților. Dacă se continuă în acest ritm, se va ajunge ca furturile să fie un mod de viață. O recrudescență a infracțiunilor a apărut și pentru că s-au întors mulți turneni din Spania sau Italia, acolo unde se îndeletniceau cu aceleași activități ca în oraș: furturi și înșelăciuni. Credem că poliția Turnu-Măgurele trebuie să intervină în forță și să asigure paza cetățenilor din oraș, pentru așa nu se mai poate.

 
 
 
 
 
 
Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Ignat C. pe 11 Octombrie 2014, 13:26
#5
Hotii sunt aia de la PSD
De vina sunteti cei care de ani de zile votati ca prostii PSD.Nu aveti strazi,nu aveti loc*ri de munca,nu aveti pensii decente,nu aveti o viata linistita de care sa va buc*rati.Asa va fi si de-acum incolo daca nu va veti trezi.Poate chiar mai rau.
o idee pe 10 Octombrie 2014, 21:36
#4
pt prinderea infractorilor lui salvator.
veniti voi politia in patrulare in zona mihai viteazu unde stau ei civili seara si chiar ziua si o sa ii vedeti facand prostii si gata i ati prins in fapt.faceti ceva.de ce valuati salariile pt ce realizari.sunteti mai vinovati ca ei pt ca nu ii bagati la zdup,javrelor.
Str.Mihai Viteazu pe 10 Octombrie 2014, 12:26
#3
Daca sunteti prosti,va meritati soarta
De ani buni va invata NECEA NELU cum sa votati si cu cine.Va minte si va promite in numele unor hoti ca viata voastra va fi mai buna.Acum se vede cat de buna si sigura este.O sa va ia si casele cu gard cu tot daca sunteti prosti si ascultati in continuare minciunile si promisiunile lor.
daa pe 10 Octombrie 2014, 08:17
#2
pai
cine sa intervina in forta? politaii aia pomiti? dau o tura pe sosea si dupa aia dorm ca serpii, prima masura care se ia la fata locului: este cautata si certata persoana care a sunat la 112, dar daca suni direct la noi la politie si te uiti la ceas ei ajung in 40 de minute, asa ca oameni buni sunati cu incredere la 112 ca poate cineva se sesizeaza si schimba politia turnu cu tot cu comandant...
nebunusatului pe 10 Octombrie 2014, 06:05
#1
ALO POLITIA
D-le Comandant al politiei in intreaga istorie a orasului rata infractionalitatii nici pe departe nu a atins aceste cote . Dirijati-va subalternii in cartierul Magurele si nu doar de fatada asa ca sa se faca vazuti pe la sosea sau prin parculetul de la gara sau la Viomar pe banci comod...NU,,,ci pe tabon prin apropierea locuintei lui Salvator-haidacul care face ce vrea . Au ajuns subofiterii dvs. sa fie scuipati si injurati de niste cacaciosi si nu stiu cum sa actioneze, le este teama de ti**ni, de aceea acestia fac ce vor ...cauza INCOMPETENTA GENERALIZATA IN INTREG APARATUL ADMINISTRATIV si in primul rind a politistilor . Nu departe este anarhia si nu avem de ales decit sa ne facem dreptate singuri, sa ne proc*ram arme, sa ne organizam politia propie poate ca tot din ti**ni alcatuita dar care sa raspunda, sa incendiem locuintele care nu sunt prea multe, sa-i linsam pur si simplu si voua sa nu va mai platim impozite respectiv salariile grase din care va lafaiti ca nesimtiti.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.