Investiții în Tr. Măgurele: se vor face trei săli de sport. D.Cuclea: "Primăria nu se ocupă de locurile de muncă".

10 Octombrie 2014, 00:04 | 2779 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Salile de sport, investitiile lui Cuclea.

 Conform planului de investiții până în 2016, Primăria Turnu-Măgurele va construi 3 noi săli de sport. Această investiție uriașă va asigura dezvoltarea orașului pentru vreo 100 de ani, pentru că Turnu avea mare nevoie de 3 săli de sport. Ce să facă Dragnea și Cuclea? În afară de evaziune fiscală ( vezi Simionescu și Fiscuci, fiindcă Marinaș a fost un biet pion), altceva nu reușesc, fiindcă atât îi duce mintea.

D.Cuclea, primarul orașului nostru, a declarat că primăria nu se ocupă cu locurile de muncă, asta e treaba altcuiva. Probabil Dumnezeu, fiindcă doar El ne mai poate scoate din marasmul economic adus de famiglia Dragnea. Păi, domn Primar, dacă nu vă ocupați de locurile de muncă, atunci ar trebui să plecați acasă, lăsați că sunt alții care pot să facă ceva în aceasta privință. Investitorii trebuie atrași cu diverse facilități, nu alungați precum cei de la Pirelli. De fapt, cine naiba vine să-și  riște banii într-o regiune unde legea este Liviu Dragnea? Cine vine să facă afaceri cinstite, când Simionescu Adrian, deputat, prieten cu L.Dragnea, face evaziune fiscală și elimină orice concurență? E clar că D.Cuclea nu se ocupă decât de distrugerea locurilor de muncă, nu de realizarea unor investiții productive.

De 3 noi săli de sport mai avea nevoie Turnu-Măgurele, în rest, le avem pe toate. Majoritatea locuințelor din cartierele Măgurele și Odaia au  toaleta în fundul curții, pentru că nu există canalizare, însă aceasta o va face Dumnezeu. Cuclea are treabă cu sălile de sport. În Turnu nu mai sunt terenuri de fotbal în aer liber iar noi facem săli. Când Udrea  a construit săli de sport, Dragnea sărea de fund în sus. Acum, face la fel, fiindcă e un ministru mai slab decât o femeie. Și apropo de locurile de muncă, la Turnu-Măgurele, unde avem primar pesedist, șomajul e de peste 10 %, în timp ce, de exemplu, la Sibiu, șomajul este 0. Deh, un altfel de primar!

 
 
 
 
 
 
 
 
Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 13 Octombrie 2014, 08:57
#13
@Ilie Nistor
Primo, PD-L nu mai există ca partid. Acum este doar PNL. Secundo, nu mă interesează identitatea dvs reală. Tertio: dvs o considerați pe fufa aia drept o persoană cultă. Este tot atît de cultă pe cît sunt eu popă budist. Este doar o fufă isterizată de faptul că Udrea, al cărei susținător este, va lua praful de pe tobă. D-le Nistor, mea culpa că am băgat-o în seamă. I-am dat o oarecare notorietate, PE CARE SINCE, N-O MERITĂ. Gîsca nu va trece niciodată drept lebădă, și mahalagioaica asta drept o persoană cultă și cu bun simț.
Ilie Nistor. pe 12 Octombrie 2014, 07:11
#12
O precizare importanta.
Eu am totusi c*rajul de a-mi da numele real in scisorile pe care le trimit dlui Blaga pentru a-l informa asupra situatiei din PSEDOORGANIZATIA P.D.L. Turnu Magurele si despre rolul duplicitar al consilierilor acestui partid. Numele meu real se obtine prin anagramarea celui scris, cu unele completari. ( NU INCERCATI SA-L AFLATI DEOARECE NU VETI REUSI!).
Ilie Nistor. pe 11 Octombrie 2014, 17:52
#11
Dlui Ilie de la scularie.
In primul rand creau sa-ti spun ca nu aprob( sau, mai bine zis, imi produc repulsie) mahalagismele. Dupa cum scrieti si dta si dna Maria pareti oameni culti, asa ca ajunge!. Dtale vreau sa-ti spun ca libertatea cuvantului este garantata pentru OAMENI CU NUME SI CHIP, NU PENTRU ANONIMI CA NOI, CARE NE DAM ZMEI ATA TIMP CAT NIMENI NU STIE CINE SUNTEM, DAR, IN FOND, SUNTEM NISTE LASI!. IN CEEA CE PRIVESTE LIBERTATEA CUVANTULUI, DE EXPRIMARE, DE PETITIONARE, ETC. EA NU ESTE GARANTATA SI PENTRU ANONIMI. ORICE PROCUROR, O RECLAMATIE ANONIMA O ARUNCA LA COS. CRED CA STITI CA EXISTA MULTE PUBLICATII IN FORMAT ELECTRONIC LA CARE EST OBLIGAT SA TE IDENTIFICI,DAR ITI PROTEJEAZA IDENTITATEA.
Maria pe 11 Octombrie 2014, 13:18
#10
Ilie,fufa esta cea care te-a facut !
Uite de-aia nu mai dam inainte,din cauza sau datorita,cum spun niste politicieni,ca exista unul ca Ilie,care ne spune in fiecare zi cum sa respiram.Se vede de departe ca este un simpatizant PSD,ca sa nu-i spun sluga.Sau ai trecut la PLR??Tu,secatura,voteaza cu cine vrei sau ramai acasa,oricum,indiferent cine va iesi presedinte,tie nu-ti va conveni.Asa e,maine idioten camarad?Scuze,nu sunt asa de inteligenta ca tine si nu stiu germana.Mama ta ta de je**s!
c pe 10 Octombrie 2014, 21:44
#9
bai nene
eu stiu ca daca te duci cu colegii la marin preda si vrei sa faci o miuta inchiriezi.asa era acum 5 ani si nu cred ca s a schimbat nimic.oricum avem probleme mult mai grave,asta era esentialul.tara arde si baba se scarpina.
Ilie de la scularie pe 10 Octombrie 2014, 14:19
#8
@Ilie Nistor
D-le Nistor, nici n-am spus că ar fi meritele lui Iohannis că Sibiul este așa cum este. Aici este vorba despre sute de ani de educație civică, fiindcă zona a fost a germanilor. Aici ce avem? Țigănie pură. Sărăcie, dar și mai important foarte multă incultură și kitsch. Banatul tradițional este în zona de înfluență a italienilor, care se simt acolo ca acasă. Ardealul merge cu austriecii și nemții. Noi cu cine? Cînd au venit unii ca Pirelli, un nemernic a cerut ca mafioții șpagă pe față. Și mai discutăm că zona este săracă? O fufă îndemna să nu risipim votul. Sigur, nu-l risipesc pentru că nu voi vota. Nu că n-aș vrea, ci fiindcă nu am pe cine vota. Implicit vă dau dreptate. Numai o reformă profundă a societății și clasei politice românești ne mai poate da o șansă la verticalitate.
ilie de la scularie pe 10 Octombrie 2014, 14:06
#7
@Maria
Fătucă, e clar că ești cam săracă cu duhul. Altfel ai fi înțeles că m-am referit la cu totul altceva decît ai putea înțelege tu. Acest site este public, iar libertatea de opinie de care faci atîta caz chiar trebuie respectată. Dacă nu ești de acord cu mine mă poți combate sau să mă ignori. Dar nu, la tine s-a ajuns la saturație, unii ca mine ar trebui să dispară. Fătucă, nu vezi că modul tău de gîndire se oglindește atît în maniera unor pop**ari de a fi ipocriți, sau de modul de gindire pesedist, unde cine nu e cu tine este împotriva ta? Chiar, pe bune, tu crezi că poți cere cuiva să nu vorbească liber? Cu ce drept? Cine ești tu să ceri asta? Cu mulți nu-s de acord pe aici, cu mulți m-am contrat, uneori peste limita bunului simț, ocazie cu care-mi fac meaculpa, dar NICIODATĂ N-AM CERUT CUIVA SĂ TACĂ! Apropo, știi cine a spus: voi lupta pînă la ultima mea picătură de sînge pentru dreptul tău de a nu fi de acord cu mine. A spus-o un senior al democrației românești - Ion Rațiu.
MARIA pe 10 Octombrie 2014, 12:50
#6
Ce manip**are ordinara in comentarii !!!
Comentati la articol,nu pe langa.Ne-am saturat de ideile luminate,spuse in fiecare zi,ale lui Ilie Galagie.Fiecare cetatean are un singur vot de dat,dati-l corect si lucrurile se vor schimba in timp.Daca sunteti cu ochii pe sacose si pe sepci ori alte obiecte de imbracaminte,PSD va asteapta cu nerabdare la faurirea unei saracii si a unei mizerii de neuitat.Pentru voi,pentru copiii si nepotii vostri.
Ion Nistor. pe 10 Octombrie 2014, 11:55
#5
Dle Ilie ..
In cea mai mare parte ai dreptate, dar trebuie facuta precizarea ca Sibiul arata asa nu datorita lui Iohannis, ci multor inaintasi ai lui.Asta nu-i diminuiaza meritele de primar, dar nici nu prezinta vreo garantie ca va fi un bun presedinte. DACA AR CUNOASTE CONSTITUTIA ROMANIEI SI AR INTELEGE-O SI AR MAI FACE SI O ANALIZA A MODULUI CUM A// RESPECTAT-O// TRAIAN BASESCU SI-AR VEDEA DE TREABA.CONVINGEREA MEA ESTE CA HABAR NU ARE CE RECHINI ARE IN SPATE IN ACEST GRUP MAFIOT NUMIT ACL( CRESTIN CAT OSAMA BIN LADEN SI DEMOCRAT CAT STALIN) CARUIA DACA NU-I VA JUCA CUM I SE CANTA NU-L VA APUCA 1 MAI MUNCITORESC- EDITIA 2014, COMPLETATA SI REVAZUTA. PRESUPUNAND CA VA CASTIGA, DRACUL CREDE CA VOR DA NAVALA NEMTII LA NOI IN TARA CU BANI SI SPECIALISTI.!
salam pe 10 Octombrie 2014, 11:17
#4
poi de
strazili sanu le asfateze ca sint vaimama lor sa faca sali de spor ca nu avem.pe strada capitan vasilescu in centrul orasului cand ploua e mai rau decat in catunele din fundul judetului si noi platim zona zero mai scump ca aia de la marginea orasului.primarile nici nu vrea sa auda cand am spus asta cic in 2016.sa vie el atuunci la votare cai spui io. grrr
gigi pe 10 Octombrie 2014, 08:05
#3
sala
Sunt pt copii salile nene,nu sa le inchiriezi,si daca sunt bani pt asa ceva de ce sa nu faca,macar sa ramana dracu ceva facut si in orasul asta,o sa se buc*re copii la scoala cand o sa faca orele de sport
Ilie de la scularie pe 10 Octombrie 2014, 07:27
#2
@Autorului
Da, dar Udrea le-a făcut aiurea, prin sate unde numai babele și moșii puteau face sport. Însă nu asta este problema, cu toate că autorul articolului omite sau nu știe faptul că unele fonduri sunt alocate strict pentru un domeniu, iar folosirea lor în alte scopuri atrage răspundere penală. Altul este motivul pentru care dau replica autorului. Acesta a adus vorba despre antiteza Cuclea-Iohannis și Turnu-Sibiu. Este o diferență uriașă între standardul de viață între Ardeal și sudul Munteniei și Olteniei. Este așa de ușor să faci o imagine proastă cuiva comparîndu-l cu cineva mult peste el ca valoare. Iohannis este german, are conexiuni afară, fondurile vin cam de peste tot, însă la Iohannis sunt folosite cum trebuie. Poate și în Sibiu se mai bagă mîna în bani, dar mai cu fereală, pe cînd aici se fură pe față. Apoi, ca să ai investitori trebuie să ai infrastructura pusă la punct. Or, una este la sibiu, și alta este cea de la Turnu, care este deplorabilă. Restul de deduce de la sine.
c pe 10 Octombrie 2014, 07:17
#1
asta e un pion prost
dragnea e nebun la cap.altfel nu pot sa explic treaba cu salile de sport daca e adevarata,pai exact de asta aveam nevoie.drumuri avem sa ajungem la salile lui de sport si bani sa le inchiriem avem,nu mai mancam si mergem sa facem sport.handicapat mintal.daca tot are un ban pt investitii imobiliare sa mai faca anl macar.

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.