Liviu Dragnea este supărat foc pe Simionescu, Marinaş şi Fiscuci. Au furat prea putin!

09 Octombrie 2014, 00:04 | 3322 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

După cum ştiţi, trei membri din famiglia condusă de Dragnea au fost prinşi cu evaziunea transfrontalieră peste Dunăre. Chiar pe la Bacul Turnu - Nikopole se făceau afaceri de acest gen, un loc ideal, pentru că  traficul este foarte mic. Liniştit, fără emoţii, se treceau utilaje agricole de pe un mal pe altul. Auzind cât de mic este prejudiciul făcut statului, jupânul Teleormanului a fost foarte supărat. Doar 1 milion de euro, când la televizor sunt arătaţi infractori cu zeci de milioane! Te faci de râs şi alta nu, cu asemenea mărunţiş. Ce-o să zică baronii despre cel care le-a fost şef? Ponta, la fel, poate să îşi caute alt finanţator. Dragnea nu este aşa bogat, după cum se poate vedea   în videoclipul facut de A.Mataev la conacul din Alexandria al jupanului.

Jupânul le-a reproşat celor trei că suma este ridicolă. De când a plecat dumnealui nu se mai fură cum se fura. Înainte de 2012 se ajunsese să fie fraudate până  şi fondurile europene. Evaziunea cu utilaje agricole a început chiar în 2012,  de când jupânul este în Guvern. Dacă se ştiau protejaţi tocmai de sus, oamenii lui Dragnea trebuiau să fure fără frică şi fără limită. Cum să faci avere cu asemenea fricoşi, care au fost prinşi ca nişte începători. Când Liviuta era la Alexandria, se puneau la cale adevărate tunuri. Sperăm ca atunci când procurorii vor mai scoate la lumina furturile famigliei Dragnea, prejudiciul să fie cu adevărat fabulos, ca Teleormanul sa nu se mai faca  de râs.

 
 
 
Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
anonim pe 12 Octombrie 2014, 19:16
#6
"c*rajosilor"
Nu ma refer neaparat la acest articol, acum vorbesc la general. Voi ii faceti in toate felurile pe parlamentari, in general pe oamenii bogati. Dar ati avea c*raj sa mergeti la ei si sa va spuneti parerea in fata lor? Ma indoiesc.

Si da, cu siguranta multi au furat si au facut rele, dar desi pare ca au o viata perfecta, nu e asa. Probabil ca viata lor familiala nu este deloc reusita. Poate acasa abia daca isi vorbesc. Si ziceti voi ca v-au furat bani, drepturi, etc. Dar sunt lucruri pe care nu o sa vi le fure niciodata : familia, sanatatea si fericirea.
balcangiu pe 10 Octombrie 2014, 15:09
#5
ce sa crieti ma baieiti si voi
Fratilor, ce dovezi aveti ma voi sau cumva santeti si proc*rori
piqknw pe 10 Octombrie 2014, 01:01
#4
Niste Hoti prosti
Si Simionescu,si Fiscuci si Marinas vor fi suparati pe jupan ca nu pot face nimic pentru ei.Dar, se vor impaca atunci cand vor fi colegi cu totii la Rahova.
La puscarie pe 09 Octombrie 2014, 20:28
#3
Cu nenorocitu asta
Sa-l mananace canceru p el si p toata familia lui d nenorociti. asta si mazare sunt cei mai mari teroristi pentru tzara asta nu Isis sau Al-Qaida.
Gardianul pe 09 Octombrie 2014, 14:18
#2
Hotii,tot hoti raman !
Simionescu,Fiscuci,dar si Dragnea,vor face politica intr-o singura camera,la Rahova.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.