"Spada și Plugul" sau "Dreptate și Adevăr"? Pesedistii au mai inventat o fantomă: o organizație de pensionari.

08 Octombrie 2014, 00:02 | 2096 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Plug sau Dreptate, organizatia de pensionari turneni este o fantoma.

 Puțini știu că în Turnu-Măgurele ființează o organizație foarte "puternică", al cărei nume este "Dreptate și Adevăr". Creată probabil  pe modelul organizației lui Ostap Bender, "Spada și plugul", din romanul "Douăsprezece scaune" al sriitorilor ruși Ilf și Petrov, organizația Dreptate și Adevăr ( cât de pompos sună) este a unor pensionari din orașul nostru. Nu vă gândiți că ar dori dreptate pentru Turnu și adevărul despre potlogăriile lui Dragnea, Mohanu, Cuclea, Simionescu sau Fiscuci. Nu, organizația este subordonată pesedeului lui Dragnea, astfel că numai dreptate și adevăr nu vrea.

Dacă tot sunt la modă ONG-urile, ce și-a zis deputata Cătălina Ștefănescu? Ia să fac și unul de pensionari, că tinerii sunt mulțumiți cu ceea ce văd ( la deputată). Zis și făcut, astfel că pensionarii turneni, vreo 50 la număr, au vizitat asta-vară Palatul Parlamentului la inițiativa Catalinei. Pe banii cui? veți întreba curioși. Pe ai noștri, ai tuturor, pentru că nu plătește Cătălina din banii personali. Organizația Plugul și Spada, ăăă, scuzați, Dreptate și Adevăr acționează subversiv, sub acoperire ( că tot e la modă!), fiindcă n-a propus nimic pozitiv pentru orașul acesta îmbătrânit. Așteptăm să vedem vreo propunere cu care Plugul sau Dreptate și Adevăr vrea să ne fericească. Unde e dreptatea și unde e adevărul, domnilor din organizatie?

 
 
 
 
 
 
Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
vasile de la scularie pe 13 Octombrie 2014, 15:27
#8
serios?
De fostul partid al pensionarilor, unde Udma era sef, ati uitat? A fost un ajutor de nadejde al fsn/psd adunand vre-o 20% din voturi la alegerile locle.
Decebal pe 09 Octombrie 2014, 01:01
#7
pt.Traian
Vrabia malai viseaza si nebunul balamuc.E posibil ca ajutoarele care VIN DE LA UNIUNEA EUROPEANA PRINTR-UN PROGRAM SOCIAL DE AJUTORARE A CETATENILOR CU VENITURI MICI(NICIDECUM DE LA PSD SAU GUVERNUL PONTA),SA FIE MAI CONSISTENT,ASTA CA SA VA AJUNGA PANA LA ALEGERILE DIN 2016.Pana atunci sa visati frumos cu poza lui Ponta sub perna.Adunatura de puturosi,pomanagii si betivi.
Traian pe 08 Octombrie 2014, 20:01
#6
scapam de saracie.
Vin ajutoare de la u.e.distribuite de primarie,iesim din foame in iarna asta .
victima pe 08 Octombrie 2014, 19:29
#5
a casei de pensii teleorman,Dreptate si Adevar
ASOCIATIA PENSIONARILOR NEINDREPTATITI DE CASA DE PENSII TELEORMAN PREZINTA PENSIONARII CARE AU IESI LA PENSIE PENTRU LIMITA DE VIRTA,CONFORM LEGII 3 DIN ANUL 1977 IN IMPERIUL CAREIA A PRESTAT MUNCA IN GRUPELE DE MUNCA I SI II SI PRIN INGINERII MATEMATICE SI LEGII 19 DIN 2000 AU REGLAT BUGETUL STATULUI CU BANII PENSIONARLOR,CARE IESTI INTERESAT CITESTE LEG.3/1977 ART 8 SI ART 14,ART 7,ART 11 SI DECIZIA 40 DIN 2008,OUG 4/2005,OUG 100/2008,ART 169/263 .

inginerul pe 08 Octombrie 2014, 16:15
#4
treziti-va
prin ceeace fac pentru mafia psd-ista si le arunca silor niste oscioare ca la cataiusi

vampire
Cetatean nemultumit pe 08 Octombrie 2014, 13:38
#3
RCS&RDS; FACE CAMPANIE PENTRU PONTA SI PSD ?!?!?!
Intr-un oras de gugumani se poate intampla orice?!Treziti-va bai,prostilor,ca o sa umblati desculti pe strada si o sa tipati de foame.Sa nu fie prea tarziu,iar cand va veti trezi,sa va treziti in desert si bezna.
Un parinte fara serviciu pe 08 Octombrie 2014, 11:52
#2
Sintem vai de capul ei zilele noastre
Foarte multi pensionari din Tr.Magurele sint simpatizanti ai PSD.Unii chiar foarte agresivi care fac parte din masa de agitatori si de manip**atori ai acestui partid cu oameni si origini comuniste.Niciunul dintre ei nu spune ca au cel putin un copil sau un nepot in familie care nu au un loc de munca.In schimb,daca ii intrebi,raspund invariabil si senin ca Basescu e de vina.Rusine PSD,ati adus numai ura,dezbinare si saracie!S-ar putea ca fii si nepotii vostri sa nu va ierte niciodata.
Mister Bean. pe 08 Octombrie 2014, 06:55
#1
Ha, ha,ha...
Bibicule, aceasta organizatie fiinteaza de multi ani in municipiu si nu este a p.s.d., ca atare nu Catalina a mosit-o. Sunt multi pensionari care nu simpatizeaza cu acest partid. Ceea ce aflu acum este acest nume D.A. care imi aminteste de alta organizatie de trista amintire.Iar cu afirmatia ca actioneaza subversiv m-ati facut praf. Pai, Turnu cu stiri ce fel de organizatie este> question excaim smirk
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.