Se oprește apa în Turnu-Măgurele: de astăzi, 7 octombrie, de la ora 23.00, până mâine, 8 octombrie, la aceeași oră. Incompetență și minciună.

07 Octombrie 2014, 00:04 | 2467 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Turnenii raman fara apa potabila 24 de ore.

Oprirea apei în Turnu-Măgurele a devenit un lucru obișnuit, mai ales că de multe ori se întâmplă fără să fie anunțată populatia. De astă dată, Apa Serv Turnu-Măgurele a binevoit să anunțe turnenii că vor rămâne fără apă 24 de ore. Apa va fi oprită din 7 octombrie, ora 23.00, până la 8 octombrie, ora 23.00. Motivul oficial al opririi apei ar fi lucrări de reparații, însă ce lucrări durează 24 de ore? E aproape sigur vorba despre o nouă defecțiune și Apa Serv, să nu intre populația la idei, anunță sec că e vorba depre câteva reparații în vederea sezonului de iarnă. Turnenii sunt nevoiți să rămână fără apă potabila 24 de ore, fiindcă geniile de la Apa Serv, conduse de G.Voinilă, știu să lucreze doar dacă opresc apa în tot orașul.
      Ce nu spun cei care ne opresc apa este ca noile conducte, introduse anul trecut,  sunt de o calitate mult mai proasta decat cele vechi și ca, destul de des, vor aparea probleme majore. Nu sperăm să treacă iarna fără ca apa să fie oprita de câteva ori din cauza defecțiunilor. E aproape imposibil ca lucrările la rețeaua de apă să fie facute corect. Mai ales că firma care le-a realizat este cunoscuta Teldrum. Oricum, anuntam turnenii că e cazul să-și facă provizii de apă, pentru că nu se știe când se va relua furnizarea apei potabile. Sa speram ca nu vom fi nevoiti sa ne transformam in camile, sa ne facem rezerve in cocoase ( desi au cam cocosat turnenii preturile la apa!).Cu asemenea specialiști, orice e posibil.
  

 

 
 
 
 
Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Al turnean pe 09 Octombrie 2014, 02:35
#8
Incompetenta
Vad ca sunt unii pe aici care domne nu e o problema ca opresc apa probabil astea care nu au probleme cu oprirea apei potabile sunt aia care trec pe strada si se ofilesc boschetii. Din moment ce platesc un servici nu e normal sa beneficiez 24 24 de el si tot odata dupa bunul plac? Pretul la apa in tr e mai mare ca la buc*resti,dar de apa din dunare nu se compara cu dambovita a mai scumpa. Hai ca oprira apa e ora 2.33 cand tastez unde e apa? Eu inteleg asa, anunt timpul de 24 de ore pai in 24 de ore sa fie in regula.

Stai ca inchide si combinatul sa vezi ca o sa traim ca la Islaz
costy pe 08 Octombrie 2014, 23:26
#7
ma contrazic
Acum e magarie. Ca de obicei. Da-o incolo de treaba una zic si alta fac. Am mai dat drumul si la apa din cada.
localnic pe 08 Octombrie 2014, 23:02
#6
incompetenti
nesimtitilor e ora 23,unde e apa???
spaniolul pe 08 Octombrie 2014, 16:09
#5
pentru liviu preda
nu e nici o manip**are,dar daca esti pupinc*rist ce sa-i faci? de cand se sapa la g1? 6 se uita si unu sapa,si chestia cu ti**nii e foarte adevarata,toata iarna c*rge apa in c*rtile lor sa nu inghete conductele,tone de apa timp de luni de zile necontorizate! cine plateste boule? voinila pe care-l pupi in c*r?
Costy pe 08 Octombrie 2014, 15:21
#4
apa
Hai sa fim oameni seriosi ca apa nu s-a mai oprit de mai mult de 10 luni. Nu moare nimeni. Nu murea cand o opreau in zilele Pastiului sau in alte sarbatori, mai ales vara, dar asa e invatat romanul sa critice, mai ales turnucustiri.
Nae Bumbu. pe 07 Octombrie 2014, 17:49
#3
Dlui Jipa.
DACA SE OPREA APA ASTA VARA, TOT ASA SCRIAU!!!!.
Jipa pe 07 Octombrie 2014, 13:29
#2
ASTIA SUNT CEI CE NE CONDUC
Nenorocitilor,ce ati facut toata vara???????????????Prin concedii si pe la terase.Ati pus by-pasuri pe la c*rtile ti**nilor si celor mai smecheri.Cine plateste toate pierderile de apa?Tot prostii cinstiti si corecti?O sa platiti tot,pana la ultima smecherie facuta cu primaria.
Liviu Preda. pe 07 Octombrie 2014, 06:46
#1
Dezinformare si manip**are prosteasca.
De data aceasta comunicatul Apa Serv exprima adevarul. De luni de zile locatarii din A.P.....asteapta o oprire planificata pentru a se face o lucrare importanta de reabilitare a retelei de alimentare cu apa menajera a unui cvartal de bloc*ri. Oprirea fusese planificata pentru mierc*rea trecuta, dar nu se terminasera lucrarile pregatitoare. DACA VRETI SA CRITICATI APA SERV SI PE DIRECTORUL VOINILA, VETI GASI ZECI DE MOTIVE SERIOASE, DAR PENTRU ACEASTA TREBUIE SA AVETI COMPETENTA NECESARA!. DAR DE!, DE UNDE NU E NICI DUMNEZEU NU CERE!. IN TIMPUL DE INTRERUPERE INTRA SI MANEVRELE DE GOLIRE SI UMPLERE A TRASEELOR. NORMAL ESTE SA RETRACTATI PROSTIILE CU PRETENTIE DE STIRI.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.