Din ciclul "Teleormanul e fruncea": Liviu Dragnea "lovește" și în Iași. Unui șofer ieșean i-a fost suspendat permisul pentru că nu s-a ferit din calea lui L.Dragnea. Vicepremierul se grăbea să ajungă la nunta fiicei primarului din Iași.

06 Octombrie 2014, 10:14 | 2241 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Luati-i permisul, nu m-a lasat sa trec repede, pare sa spuna L.Dragnea.

 Un cititor ne-a semnalat o nouă "faptă" de arme a baronului de Teleorman. L.Dragnea a reușit să-i suspende permisul unui șofer din Iași deoarece acesta nu s-a lăsat  depășit imediat. Totul s-a petrecut la nunta fiicei primarului din Iași, Gh.Nichita. Cum Dragnea trebuia să participe, a făcut-o cu autoturismul de serviciu ( de-asta plătim taxe și impozite, să se ducă Dragnea la nunți cu mașina ministerului).Cum un șofer nu l-a lăsat să treacă mai repede, L.Dragnea a dispus sancționarea "infractorului". Prefectul de Iași s-a conformat și așa tânărul conducător auto a rămas fără permis. Bravo, domnule Dragnea, să vadă și moldovenii că Teleormanul e fruncea! Spicuim din articolul publicat pe amzis.com:
 
 "În județul Iași se află mai multe radare aparținând poliției rutiere, neinscripționate, fără girofar, fără nimic. Una dintre aceste mașini este un Opel Astra, cu nr de înmatriculare IS 05 WTE, care m-a vânat până la intrare în Iași, iar la ieșire din Letcani, când am depășit 100km/h, m-a oprit (carnet suspendat,etc ).
 Chiar polițistul a recunoscut că am fost vânat, pentru că, înainte de Iași, nu m-am ferit de 2 mașini private urmate de mașina în care se afla Liviu Dragnea, care se grăbea să ajungă la nunta fiicei primarului din Iași. Coloana era formată din 3 mașini, primele 2 din spatele meu cu nr normale iar ultima, un Touareg cu MAI, dar fără girofare, fără nimic.
 Frumos a fost când militianul, după ce m-a tras pe dreapta, a zis înainte de toate : Domnule, dar să nu vă feriți din calea domnului Liviu Dragnea și a prefectului și a etc etc etc. ?” De parcă eu trebuia să știu că într-un Audi din spatele meu, cu numere normale, care nu avea nici un girofar și îmi făcea flash-uri obsesiv, se află Dragnea sau mai știu eu cine? Chiar m-am ferit, dar când am avut posibilitatea, fiind în mașină cu 2 copii mici sub 5 ani și când am avut banda alăturată liberă.
 RUȘINE !!!! "

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
cici pe 12 Octombrie 2014, 17:13
#9
coloana
Habar nu are demnitarul ce fac baietii care sunt cu el,intrebatii pe cei din SPP ce sa intamplat .Ofiterul de sec*ritate raspunde de demnitar,el hotaraste ce se intampla pe traseul pe care se deplaseaza demnitarul,daca acel sofer a facut vreo greseala in trafic normal ca la taxat,daca se incerca blocajul demnitarului cine al scotea din ambuscada ?
Costy pe 07 Octombrie 2014, 19:18
#8
politia
Aici politistul a fost prostanac. Ce trebuia sa-i ia permisul? Daca era de bun simt trecea cu vederea. Si i-a luat pentru 100 km in localitate, nu pentru coloana oficiala. Cu toate ca asa spune legea. Nu trebuie neaparat sa aiba girofar, pentru ca Audi de la guvern au flash-uri in bara albe sau rosu-albastru. Asta nu s-a dat la o parte ca nu a vrut, daca era salvare ce facea trebuia sa caute banda de separatie? Reduci si tragi pe dreapta. Eu am venit de la mare pe 17 august pe o aglomeratie crunta si la un moment dat a venit din spate un Touareg cu numere normale dar cu flash-uri si m-am luat dupa el si pana la Buc*resti am venit tun 180-200. La intrare in Buc*resti il asteptau doua masini de politie, una care l-a preluat, cealalta care m-a oprit pe mine.
gchrwp pe 06 Octombrie 2014, 21:22
#7
DAAA,TELEORMANUL E TRUNCEA,SARACIEI SI PROSTIEI
LIVIULEEEEE,SE APROPIE LATUL!E POSIBIL SA RAMAI ASA CUM AI VENIT DE LA GRATIA.
franchestain pe 06 Octombrie 2014, 19:55
#6
mai are putin frate si pierde tot
ca cînd o sa piarda alegerile o sai manînce carcera pe mai toti tovarasi pesedisti nu numa pe el.Sai ajute Dumnezeu sa piarda în noiembre si sa votam în contra PSD,adica contra la coruptie!Amin!
yyvv pe 06 Octombrie 2014, 17:29
#5
pt primul postac
Ia pupa-l tu in qur pe Dragnea, vezi daca iei vreo amenda!
insideversion pe 06 Octombrie 2014, 17:25
#4
Pt desteptul de la 1
In articol se specifica clar si raspicat ca: NU EXISTA GIROFAR! Ori nu stii sa citesti, ori esti retardat si atata poti sau esti pupator de dos al lui dragnea. In rest, te poti duce dracu daca nu-ti convine ce se scrie aici.
Iote pe 06 Octombrie 2014, 15:02
#3
Pt in prost
Ai dreptate asta este un lingau si slugoi
Cititor cunoscator al legii pe 06 Octombrie 2014, 13:44
#2
Unde este COLOANA OFICIALA???
Unde ai vazut tu,ma desteptule,,COLOANA OFICIALA,,sa se grabeasca la o nunta.Cum sa nu pomenim numele acestui HOT PATENTAT,cand la lucruri bune suntem pe ultimul loc,iar la cele rele suntem pe primul??Deci,/COLOANA OFICIALA/,SE DEPLASEAZA CU GIROFARURI SI MASINI ANTEMERGATOARE,IN INTERES DE SERVICIU.UNDE A FOST AICI INTERES DE SERVICIU?Nu mai lingeti inutil,ca nu toti sunt prosti!
OUG 195/2002 pe 06 Octombrie 2014, 11:52
#1
Lectia de legislatie rutiera
Potrivit Codului rutier in vigoare,pt contraventia savarsita,conducatorului auto i se suspenda dreptul de a conduce pe o perioada de 60 zile winkAsta se intampla la nerespectarea regulilor de circulatie la trecerea unei coloane oficiale smile)).Asa ca,mai invata,nene!!Plus ca,asta e,circula in coloana oficiala.De ce nu schimbati numele site-ului?!Din Turnucustiri...in Turnu cu,despre,fara etc Dragnea??!!Alte lucruri nu mai sunt de spus despre orasul asta?Sunteti penibili.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.