ATENŢIE, ŞOFERI! Trambulina de pe strada Oltului creşte şi nu ştie când se opreşte.

05 Octombrie 2014, 00:04 | 2037 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Trambulina din cartierul Odaia.

După cum se ştie, nu mai este un secret pentru nimeni, Dănuţ Cuclea este sinonim cu incompetenţa. Ţinând cont de tot ce se intampla in oras, Turnu a ajuns oraşul tuturor posibilităţilor, în sens negativ, desigur. Nu te aştepţi la nimic bun în acest oraş, numai şi numai de rău se aude. Străzile reabilitate şi nereabilitate, nu se mai ştie care-i una şi care-i alta, căci nici nu a trecut garanţia că au şi început să aibă nevoie să fie reabilitate. Strada Oltului, din cartierul turnean Odaia, e, după cum ştiţi, dotată cu trambulină. Vor, nu vor, participanţii la trafic sar la trambulină, încât or să ajungă experimentaţi în aşa ceva şi vor fi căutaţi pentru cascadorii. Dacă până acum au fost la un nivel de începători, asfaltul s-a surpat mai mult, astfel că senzaţiile sunt mai tari.

Gluma se îngroaşă şi, dacă nu se remediază, există posibilitatea destul de mare să se întâmple o nenorocire. Reabilitarea asfaltului în acea porţiune ar putea fi o realizare care să aducă voturi pentru Ponta, de aceea ar trebui speculată această oportunitate. Nu ştim cum să mai procedăm în a-l convinge pe primar că trambulina nu trebuie să mai existe. Domnule Cuclea, turnenii va vor mulţumi din inimă dacă îi scăpaţi de săriturile la trambulină. Nu stim cât timp va mai trece până se rezolvă problema, pentru că dacă mai durează, ar trebui inventat un indicator rutier care să  avertizeze şoferii. Indicatorul s-ar putea numi: Atenţie, primar incompetent!

 
 
 
 
Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
xxxxx pe 06 Octombrie 2014, 21:44
#4
dezastru
toate strazile din turnu sunt praf :(

pr primar pe 05 Octombrie 2014, 15:26
#3
atentie
D-EL ASA ZIS PRIMAR STRADA LIBERTATI SA DISTRUS CE MASURI EI PE MAGURELE SA ALES PRAful daca nu te pricepi ia-ti capre si asa nu faci nimic excaim excaim
Un anume cetatean pe 05 Octombrie 2014, 09:16
#2
Nemultumire !
Domnule primar, in Catanga mai exact in fata cladirii CRFPA ( intersectia unde opreste autobuzul combinatului ), un anume sau anumiti indivizi cu foamea in gat, au furat capacul canalului si a ramas o adancime de 15-20 cm . Ei bine aseara am dat cu o roata in ea, si ce sa vezi am ramas blocat, si bara fata sparta .
Ban I pe 05 Octombrie 2014, 07:39
#1
ALT PERICOL !!!!
In fata mag.Marine pe str. 6. martie este lasat canalul aproape 10 cm,fiind mare pericol !!!.Dle Pimar Cuclea luati masuri urgent.



Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.