Familia deputatului Adrian Simionescu trece prin momente mai puțin plăcute. Fiul și soția deputatului au probleme mari.

04 Octombrie 2014, 00:08 | 5594 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Adrian Simionescu.

 Există în viață praguri care nu sunt trecute ușor sau, unele, chiar imposibil de trecut. La un asemenea prag a ajuns familia deputatului turnean Adrian Simionescu. Prezentat drept un om de succes, bogat, ajuns și reprezentant al poporului ( deputat), Simionescu are și o parte mai puțin plăcută a vieții. Cunoastem faptul că a fost director la Fabrica de Conserve din Turnu, că a deschis un depozit de materiale de construcții, că vinde îngrășăminte, că are o firmă înscrisă în Bulgaria. A.Simionescu are câteva mașini scumpe, un ATV cu care se mândrește, e deputat, are bani să-și satisfacă orice plăcere.

Din păcate pentru deputat, nu totul merge bine. In urma cu ceva timp, într-un accident de circulație, fiul deputatului a fost lovit foarte rău și, după ce a stat în spital, se deplasează acum într-un scaun cu rotile. După această lovitură cumplită, Simionescu a mai primit una. Nu soarta a fost cea care l-a lovit, precum în cazul accidentului auto, ci procuratura. Nu, nu cea din Turnu, care l-a scos nevinovat deși Simionescu a accidentat mortal un om, având o alcoolemie foarte mare, ci DNA. Această instituție l-a trimis în judecată pe Simionescu, alături de cumnatul său, Marian Fiscuci, pentru o evaziune fiscală de peste 1 000 000 milion de euro. Evaziunea s-a făcut prin firma din Nikopol a deputatului turnean, astfel că e în mare pericol să fie condamnat.

Mai mult, chiar în ziua când Simionescu a mers la DNA să i se prezinte acuzațiile, un angajat al depozitului de materiale s-a sinucis. După aceste lovituri, soția deputatului, Fanica Simionescu, sora lui Marian Fiscuci, a căzut psihic și a fost aproape să fac un gest necugetat. A fost împiedicată să ducă la bun sfârșit o hotărâre care nu ar fi scutit de probleme familia deputatului Simionescu.  Nu vrem să citiți acest articol în cheia unui episod din serialul, celebru la timpul lui, "Și bogații plâng". Pur și simplu, viața are urcușuri și coborâșuri, de aceea e bine să ne planificăm, cu atenție drumul vieții.

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
Tot vecinul pe 05 Octombrie 2014, 15:12
#13
Hotii si c*rvele sunt la putere!!!
Mai schimbati si voi pozele,va rog,ca taranul asta de la casa de copii,asa apare mereu in poze,de zici ca s-a casatorit cu un ATV,nu cu femeie.
Vecin cu SIMIONESCU pe 05 Octombrie 2014, 15:05
#12
Tara arde si baba se chiaptana !
Chiar asa,ce ne intereseaza pe noi soarta unor hoti si a unei taranci de pe la ISLAZ.Barbatul si sotul ei fura de nu mai au aer si ea cauta dragoste prin alte parti.Ce educatie sa aiba fisu?
Ilie de la scularie pe 04 Octombrie 2014, 18:44
#11
Dupa fapta si rasplata
Nu e o coinciddenta ca se intampla toate in acelasi timp, s-a umplut paharu domnilor! Jos cu parvenitii si aristocratii!
O PENSIONARA DE LA CONSERV TURRIS pe 04 Octombrie 2014, 16:49
#10
AU DISTRUS O FABRICA
In anul 2001 au venit la puterea orasului oamenii lu DRAGNEA,SIMIONESCU,VLADUTU,ING CURCAFA si ne-au falimentat fabrica de conserve,ca sa ne ia pamintul si pe noi muncitoarele care lucram acolo sa ne lase pe drumuri,fara loc*ri de munca.DUMNEZEU nu doarme, numai el face dreptate (PUPAIA-SI TALPILE)ca el are grija si de cei saraci si neajutoratii.Ca unii nu se mai satura si altii nu au ce pune pe masa.Sa se ancheteze din urma si falimentul fabrici noastre de conserve .
andrei pe 04 Octombrie 2014, 15:34
#9
nu capitula niciodata,fanica..
capul sus si fruntea sus.

nu te uita in gura nimanui.doar tu stii ce ai de facut sa mergi inainte.fa-te frate cu dracu daca e nevoie.dar nu dispera si nu reactiona pe moment.intotdeauna noaptea e un sfetnic bun.

daca chiar ai probleme, atunci aduna-te.si fa ce ai de facut ca sa iti fie tie si familiei tale bine. nu te uita in gura nimanui.

imi pare rau ca nu sunt aproape, ca sa iti acord tot sprininul meu.dar imi scot palaria in fata ta. nu te lasa coplesita si intimidata de nimeni.,pentru ca celor ce le pasa de tine si familia ta sunt putini.

cei ce ridica piatra sa te loveasca si te judeca nu iti sunt prieteni.cerne-i pe toti.

intotdeauna exista speranta si dumnezeu. sa nu uiti asta niciodata.

iti doresc sa iti regasesti echilibru. si doar daca l-ai pierdut.daca il ai si doar cainii te latra si te musca,mergi inainte fara sa iti pese. doar de voi.intelegi?

si ai grija de tine.sunt sigur ca si Adrian va putea sa aiba grija de el.

Alin B. pe 04 Octombrie 2014, 12:40
#8
.
De ce incercati sa acoperiti realitatea, baiatul ala e in carut si ma-sa a vrut sa se sinucida, ta-so o sa mearga la puscarie, si viata merge mai departe pentru restu orasului.
un cetatean pe 04 Octombrie 2014, 11:48
#7
totul se plateste
la puscarie ce cei care fura acest popor





eu pe 04 Octombrie 2014, 11:30
#6
la fel
prostii mor de grija altora si cainii de drum lung.....
Muncitoru Florica pe 04 Octombrie 2014, 11:03
#5
Vai,Fanica era sa faca un gest necugetat?
Si a cazut psihic sau in depresie?Lasa ca o consoleaza Vladutu.Sa vezi cand va merge cu pachet la Adrian,la Rahova.
Un alt om care MARGE LA VOT pe 04 Octombrie 2014, 10:31
#4
DUMNEZEU NU DOARME !
NU MAI AMENINTATI SI NU MAI INVERCATI SA INTIMIDATI CETATENII.MAI RAU DE-ATAT NU POATE FI.AS SPUNE MAI CORECT,ATENTIE CELOR DIN PSD SI CELOR DIN JURUL LOR LA CUM SE DESFASOARA ALEGERILE IN TELEORMAN.
simi pe 04 Octombrie 2014, 09:53
#3
urat
Mai baietii destepti care tot scrieti pe aici,nu va este rusine sa spuneti ca acel copil se plimba cu carucior cu rotile? Stiti vb aia romanesca cu cei doresti altuia se poate intoarce la tine ? Eu am vazut copilul ala pe strada ieri far nu avea carucior cu rotile,la ti luat voi cumva ?
eu pe 04 Octombrie 2014, 08:01
#2
Orice faptă rea va fi pedepsită la un moment dat!
Eu am o convingere: orice rău făcut va fi pedepsit. Dacă de pedeapsa justiţiei se mai poate scăpa, de cea divină niciodată.
Unul CARE VA MERGE LA VOT. pe 04 Octombrie 2014, 06:28
#1
Sfat intelept.
ACESTA ESTE CUPRINS IN ULTIMA FRAZA. ESTE INTELEPT SA-L URMATI SI VOI!. NU ADUCE...SITE-ul CAT ADUCE D.N.A.-ul.ATENTIE, CLAUDULE!.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.