Diana Cârjan, din Tr.Măgurele, a transmis mesajul studenților de la Univ. L.Blaga din Sibiu.(video). E studenta cu cea mai mare medie de admitere.

05 Octombrie 2014, 00:07 | 4273 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Carjan Diana. foto:facebook

Exista in Romania si turneni cu care ar trebui sa ne mandrim, mai ales daca obtin rezultate cu care ne putem lauda si noi, pentru ca au plecat din mijlocul nostru. Un astfel de caz este Diana Cârjan, cea care a transmis, marti seara, mesajul studenților de la Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu, în deschiderea anului universitar 2014-2015.  Diana Cârjan este, studenta cu cea mai mare medie la admitere. Modestă și copleșită de emoții, Diana Cârjan a urcat pe scena amplasată în Piața Mare a Sibiului, în aplauzele colegilor și părinților participanți la eveniment.

”Acest moment reprezintă pentru noi un adevărat prag de trecere, de inițiere, pentru o nouă etapă a vieții noastre, cea a studenției, un moment privilegiat însoțit de emoții, dar și de spectaculozitate și  speranță”, a spus Diana Carjan la începutul discursului. Dupa cum observati in video, Diana Carjan a reusit sa citeasca in fata miilor de studenti un discurs coerent si simplu. Credem ca a fost prezent la Sibiu si tatal Dianei, primarul Gabriel Carjan din Saelele, care poate fi foarte multumit de odrasla sa. Diana Carjan a fost prima pe Turnu la examenul de bacalaureat. Cârjan Diana a avut media 9,86, reuşind să ia cate un 10 la matematică şi fizică şi 9,60 la română. Cum Cârjan Gabriel e profesor de matematică, luăm în considerare că şi-a meditat foarte bine fiica.

 
 
 
 
 
 
Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
eu tu si .. pe 07 Noiembrie 2014, 12:58
#7
::felictari lui profesorul
stai sa vedem mai departe
taranusul pe 10 Octombrie 2014, 23:20
#6
prostanac
sa speram ca fata va creste in alt mediu si se va separa de tarania si prostia taranusului de pion a lu dragnea
Felicitari! pe 10 Octombrie 2014, 15:50
#5
Felicitari Diana!!!
Felicitari Diana!!!
Prieten pe 09 Octombrie 2014, 00:50
#4
Pentru gabi
Sa trăiască nea Ghita,CIT o vrea Dumnezeu,doamne ajuta
Cetatean pe 06 Octombrie 2014, 11:43
#3
BV
Felicitari,Diana!
gigi pe 05 Octombrie 2014, 10:20
#2
nota 10
Felicitari dl Primar Gabi Carjan! Ati dat peste nas multor persoane care au vorbit urat de dumneavoastra,desi nu va cunosteau prea bine, Felicitari si Dianei !
ufugugv pe 05 Octombrie 2014, 10:03
#1
felicitări!
Mult succes Diana!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.