Liviu Dragnea are termen azi, 3 octombrie, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul "Referendumul fraudat". Si alti teleormaneni sunt audiati la ICCJ.

03 Octombrie 2014, 00:05 | 3560 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Jupânul Teleormanului este aşteptat astăzi, vineri, 3 octombrie, la ICCJ, având termen în dosarul Referendumul fraudat. La ultimul termen, vicepremierul nu s-a prezentat, avocatul Marian Nazat fiind cel care îl reprezintă pe prietenul din  tinereţe. Până acum majoritatea martorilor audiaţi au spus că nu au votat şi că nu-şi explică cum apar că au fost la votare. În zona noastră, cea mai mare fraudă din dosar a fost în comuna Ciuperceni, sat Poiana. Iată cine au fost cei care l-au ajutat pe Liviu Dragnea: Biroul Electoral al Secţiei de votare nr. 142 Ciuperceni, jud. Teleorman
VIŞAN MARIOARA, preşedinte şi BEZNEA ION, MARIOARA ADRIAN, CULCEA VICTOR, STOICEA LUMINIŢA-ELENA, BARBU TEODORA-RAMONA, ZAMFIR MARIN-MARIUS, membri, complicitate.

Procurorii au audiat martori din comuna Ciuperceni, urmând ca şi judecătorii să facă acelaşi lucru. După cum ştiţi, pe lângă Liviu Dragnea, procurorii DNA mai anchetează teleormăneni, majoritatea apropiaţi ai vicepremierului. Simionescu, Fiscuci, Marinaş şi Floarea Alesu fac de râs judeţul, aceştia fiind dovediţi că au furat sub diferite forme. O parte din elita Teleormanului a ajuns pe mâna procurorilor, ceea ce spune multe despre ce se întâmplă aici. Hoţii care conduc de atâţia ani judeţul au fost, în sfârşit, prinşi de procurori şi de acum încolo sunt şanse mari să scăpăm de ei.

 
 
 
 
Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 06 Octombrie 2014, 13:33
#7
@Cetateanului obisnuit
Istetule, Cracea este la PD-L, ori PD-L merge in ACL pentru Iohannis. Daca te uiti atent, o sa vezi aici o reclama care se repeta enervant de des. Una in care Iohannis este prezentat impreuna cu staff-ul sau de campanie drept o gasca de penali. Or, nu se prea pupa cu linia partidului, asta daca acest site este finantat de Cracea. Eu zic sa mai cintaresti un pic, si apoi exprimi un punct de vedere. Dar sa fie coerent. Or, ceea ce spui tu nu prea are noima. Mai atent flacau!
spaniolul pe 03 Octombrie 2014, 18:30
#6
pentru cetatenul oparit
de ce te apuca scarba lingaule??? si ce vina are Cracea? ca da peste bot la jigodii si spune adevarul sa-l cunoasca si prostii orasului? ai sange-n tine? spune cine esti cu adevarat!
George pe 03 Octombrie 2014, 13:08
#5
Vai,cetatene,te-ai oparit?!
Dar cand vezi atata mizerie si nedreptate+ saracie,nu te apuca scarba???A avea astazi un calculator,este semn de bogatie?Vai de capul tau!Daca nu-ti convine,scrie o petitie la fel ca aia de la Antena 3.Ce treaba are Cracea cu ce nemultumiri au cetatenii?Asta este civismul din capul tau,in loc sa scrii ce nu-ti convine,trebuie sa iesi pe strada si sa tipi?Crezi ca esti mai convingator?Atunci iti sugerez sa iesi si sa tipi impotriva mea.
Cetatean obisnuit . pe 03 Octombrie 2014, 06:33
#4
Dle consilier Cracea.
Cand citesti asemenea comentarii te apuca scarba. Uite domnule ce analfabeti se plang de saracie, dar si-au permis sa cumpere calculatoare de zeci de milioane de lei vechi, ca despre pretul autoturismelor lor ti-e teama sa-l pronunti!. NU MA PRONUNT ASUPRA FAPTELOR RELATATE IN ARTICOL, ESTE TREABA JUSTITIEI. Tu insa trebuie sa nu difuzezi asemenea //comentarii//, n-au decat sa iasa pe strada si sa le tipe.
ANDRONESCU CATI pe 03 Octombrie 2014, 01:14
#3
VAI,LIVIULEEEEE,
Inca o luna sau doua si ne leaga pe toti!Inclusiv pe tine.
JIANU pe 03 Octombrie 2014, 00:46
#2
SE STRANGE LATUL LA PSD?!
HAI,AGITATORII PSD IMPREUNA CU TIGANII,INCEPETI SA-L PLANGETI PE DRAGNEA.
Dragnea Nicolae Liviu la puscarie pe 03 Octombrie 2014, 00:35
#1
Dragnea Nicolae Liviu la puscarie
Dragnea Nicolae Liviu la puscarie.Hai mergeti la vot si votati PSD.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.