De ce a construit Dragnea Bacul Turnu-Măgurele-Nikopol? Sa fie folosit de infractorii Simionescu, Fiscuci şi Marinaş pentru evaziune transfrontalieră.

02 Octombrie 2014, 00:07 | 4124 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Bacul Turnu-Magurele - Nikopole.

Dosarul evazionistilor lui L.Dragnea face lumina în multe afaceri controversate din zona noastră. Printre acestea se numără şi Punctul de trecere a frontierei Turnu-Măgurele - Nikopole. De la bun început, Bac-ul nu a fost un lucru curat şi în afara oricăror bănuieli. Scandalurile s-au ţinut lant de Bac-ul ce  trebuia să aducă dezvoltarea zonei mai ceva ca în poveşti. Din păcate, doar infractorii au avut de câştigat de pe urma construcţiei şi funcţionarii Bacului. Dragnea şi oamenii lui au lăudat marea realizare şi au spus ce foloase uriase o să aibă Turnu. Procurorii DNA  au arătat că Bacul aduce profit evazionistilor, marea majoritate a populaţiei fiind în pagubă, pentru că minunea lui Dragnea nu a avut profit şi funcţionează cu majorări de capital din partea Primăriei. În timp ce Simionescu, Fiscuci si Marinas  furau 50 de miliarde, turnenii, prin taxe şi impozite, subvenţionau Bacul.

Utilajele agricole erau trecute dimineaţa la bulgari, unde stationau până la cursa de seară, când se întorceau cu profituri de miliarde. Dacă până acum s-au spus tot felul de bancuri cu români şi bulgari, ultima glumă poate fi: bacul construit de cele două popoare prietene se poate numi "Punct de trecere a evaziunii transfrontaliere". Cel mai grav este că hoţii sunt chiar cei care conduc oraşul şi zona Turnu. Cine sunt Simionescu, Fiscuci şi Marinaş pentru populaţia de aici? Toată lumea ştie, atunci cine să ne mai apere de hoţi şi cine să mai dezvolte economic Turnu?

 
 
 
 
Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
ilidia pe 21 Octombrie 2014, 16:20
#10
serios?
Dar cu ancheta OLAF a UE cum s-a terminat? Stie cineva? Sau le-a strec*rat si astora "sarmaua"-n buzunar?
gigi pe 05 Octombrie 2014, 08:22
#9
!?!
Cms.sef Calota si Onulescu aveau alte ocupatii. Una din ele era aceea ca,daduse dispozitie lucratorilor din Punct,sa fie anuntati imediat,atunci cand, colegi de ai lor treceau cu bacul in Bulgaria(cu cine,cu ce,cum,cand,de ce?!?).Asta ii interesa,nu ce trebuia! Apucaturi de sec*risti,mai ales ca,se stie, Dl.Calota cocheteaza de ani de zile cu cei de la SIPI(doi si un sfert). Ar fi bine sa-si arunce un ochi cei de la D.N.A,asa de impresie artistica !
TUTU pe 03 Octombrie 2014, 13:32
#8
Mai KOBRA,tu esti om sau motoreta?
Uite ca din judetul ala de tarani basiti faci parte si tu si neamul tau.Lingeti in continuare ca lingeti bine.Se vede ca va pare rau ca v-ati dat foc la carnetul de partid sau l-ati pus bine?Ce mandru esti ca esti din islaz!M-am convins,esti un fel de motoreta cu chip de om.Om de grota.
Kobra Groasa pe 03 Octombrie 2014, 10:53
#7
Multumim
Acest judet de tarani bashiti si analfabeti, ar trebui sa multumeasca in fiecare clipa ca exista personalitati locale ca domnul Liviu Nicolae DRAGNEA si Ioan NICULAE, care va mai scot din foame bah prapaditilor!Turnu Gaurele, dealtfel, o comuna cu apa calda si c*rent electric fara domnul Ioan NICULAE ar fi o suburbie a Islazului!!!Asa ca CIOCU MIC FRAIERILOR!!!Ai nostrii este la PUTERE!!!
I pe 03 Octombrie 2014, 00:54
#6
Bai prostule,
Pai,cum sa nu ma pronunt,cand vad atata prostie si aparare pentru un hot cu diploma?,,Cainii latra,ursul merge,,?Sa vedem,cine-i cainele si cine-i ursul?!
nebunusatului pe 02 Octombrie 2014, 22:51
#5
ON NORMAL
Ma onoreaza faptul ca a-ti luat cunostinta de comentariul meu si a-ti adus si adnotarile pe care le gasiti de cuvinta ...in primul rind nu aveti de unde sa stiti cu cine am votat si apoi nu numai eu nu-l inghit pe acest baron, pe el si camarila lui de animale de prada ...nici nu am cum sa plec(asa cum sugerati) de aici unde locuiesc eu si intreaga mea familie...drept pentru care cu tot respectul OM NORMAL daca nu esti in cunostinta de cauza nu te pronunta ...
OM NORMAL pe 02 Octombrie 2014, 22:11
#4
nebunusatului
Asa crezi tu,dar nu toti gandesc ca tine.Iar la felul cum gandesti,nu trebuie sa te mai miri ca sunteti asa saraci.Deocamdata saraci,peste ceva timp,saraci lipiti.Ramaneti acolo si votati PSD si pe Dragnea,ca meritati din plin tot ce vi se-ntampla.
nebunusatului pe 02 Octombrie 2014, 19:07
#3
Dragnea...
As poutea sa pariez ca nu i se va intimpla absolut lui Dragnea ...Omul este pe cai mari si-l doare in cot...nimeni nu o sa-l faca sa restituie banii prostimi bagati in BAC ...nimeni nu o sa-l determine sa scoate granitul furat din oras si bagat in pavaje viloiului sau ...de asemeni cu toate alte potlogarii descoperite sau nedescoperite ...vorba ceea CAINI LATRA URSUL MERGE ...
Marin Cristesu. pe 02 Octombrie 2014, 17:48
#2
Poveste straveche.
Comert ilicit transfrontalier a existat de pe vremea dacilor si a romanilor. Acest lucru se intampla la toate granitele dintre statele lumii. Pai intre Statele Unite si Mexic cum e??
Dimitri Naidenov pe 02 Octombrie 2014, 13:01
#1
EUROBAC=Punct de evaziune fiscala
Nu mai este niciun secret ca hotii ne conduc.Oare Mohanu nu are stiinta de toate aceste fapte?Sau "domnisoara" Iagar este c*rata 100%.Poate tocmai din acest motiv a ales sa paraseasca oraselul.Ia mai verificati si spuneti-ne si noua cum stau lucrurile.Am o presimtire ca treaba cu bacul este o mizerie unde vinovatii sunt mult mai multi decat cei vizati.Este o smecherie cu mare rezonanta in lumea politica a TR.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.