Adi Bâtă, administratorul Bac-ului Tr. Măgurele - Nikopol, a ştiut ce fac evazioniştii. La fel, Dănuţ Cuclea, primarul oraşului, şi Poliţia de Frontieră. Solicităm demisia lui Adi Bâtă.

29 Septembrie 2014, 00:05 | 4476 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Bacul Turnu-Magurele - Nikopole.

 Dosarul evazionistilor cu utilaje agricole se poate extinde la alte persoane care, prin natura funcţiei, au ştiut tot ce se întâmplă la punctul de trecere a frontierei Turnu-Măgurele - Nikopol. După cum aţi citit în comunicatul procurorilor, Simionescu, Fiscuci şi Marinaş au transportat utilajele la Nikopole, în Bulgaria. Într-adevăr, au fost văzute utilaje agricole noi pe drumul spre Bac, dar credem că  nimenui nu i-a trecut prin cap că stăpânii judeţului, după ce au pus mâna pe tot Teleormanul, vor face şi evaziune transfrontalieră. Pentru a demonstra traversarea cu Bacul pe la Turnu-Măgurele - Nikopole se iau registrele de trecere de pe ambele maluri ale Dunării şi acolo sunt notate utilajele. Dacă Adi Bâtă, administratorul Bac-ului, ar fi putut să  falsifice registrele, bulgarii nu aveau niciun interes să facă aşa ceva. Chiar dacă nu era prieten cu cei trei evazionişti, Adi Bâtă trebuia să fie anunţat de trioul S.F.M. pentru ce aveau de gând să facă.

Dacă în loc de utilaje agricole se facea evaziune cu obiecte mici, care puteau fi ascunse, nu era nevoie de complicitatea angajaţilor de la Bac, dar în cazul de faţă nu aveai cum să ascunzi o combină.  Adi Bâtă poate fi învinuit de complicitate sau tăinuire, pentru că prin natura funcţiei este imposibil să nu fi aflat de ditamai evaziunea. Dacă nu a observat cum erau plimbate utilajele agricole, atunci trebuie dat afară, că nu e bun de nimic, deci oricum trebuie să plece. Dănuţ Cuclea este prieten bun cu tripleta evazionistilor  şi a ştiut de planul acestora încă dinainte de a fi pus în practică. Din 2012 si până când au fost prinşi evazioniştii, este imposibil ca Dănuţ să nu afle cum colegii dumnealui fac bani pentru partid. S-ar putea ca o parte din bani să fi fost spălaţi la Briza Dunării. Poliţia de Frontieră, dacă nu a reuşit să vadă combinele care trec prin faţa lor, atunci ce pretenţii să mai avem? De ce mai avem frontieristi dacă nu îşi fac datoria sau au fost mânjiţi. În încheiere, trebuie menţionat că evaziunea a început în anul 2012, când a câştigat puterea USL( anul victoriei hoţilor). Referitor la sloganurile useliste, cerem dreptate până la capăt.

 

 
 
 
 
Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
gigi pe 02 Octombrie 2014, 17:33
#7
!?!
Cms.sef Calota si Onulescu aveau alte ocupatii. Una din ele era aceea ca,daduse dispozitie lucratorilor din Punct,sa fie anuntati imediat,atunci cand, colegi de ai lor treceau cu bacul in Bulgaria(cu cine,cu ce,cum,cand,de ce?!?).Asta ii interesa,nu ce trebuia! Apucaturi de sec*risti,mai ales ca,se stie, Dl.Calota cocheteaza de ani de zile cu cei de la SIPI(doi si un sfert). Ar fi bine sa-si arunce un ochi cei de la D.N.A,asa de impresie artistica !
tepes pe 29 Septembrie 2014, 22:13
#6
info
DNA-ul sa faca verificari la firma LEX VERITS MAI EXACT CONTRACTELE CU PRIMARIILE(OBLIGATE SA SEMNEZE ACELE CONTRACTE DE CONSULTANTA JURIDICA)MOSTENITE DE LA PRMARUL MOHANU.Sa verifice DNA-ul cine sunt asociatii acestei firme.
FOTO-SAT pe 29 Septembrie 2014, 14:19
#5
GIGI de la Odaia
Am inteles ca Politia de Frontiera se ocupa de pescuit,dar Adi Bata cu ce se ocupa defapt?Fratii Codrea au fost un exemplu pentru toti meltenii si cocalarii frustrati din Turnu Magurele(vezi pontonul instalat la malul Dunarii,inconjurat de barci si sky-jeturi,cu tot felul de invitati dubiosi ai politicii Teleormanene,incepand de la Primarul Cuclea,Ivan Managerul Spitalului si terminanad cu unii hoti si infractori de pretutindeni).Va putea si Adrian Bata sa-si justifice veniturile si cam tot ce a agonisit?Noi credem ca NU!In ceea ce priveste,,Circulatia marfurilor pe Dunare,,,lasati autoritatile sa-si faca datoria,dupa care puteti comenta si ce va iesi cu sigurante la suprafata.Sa vedem si legaturile pe care le-a avut si inca le mai are Bata Adrian cu Mohanu,Dragnea,Fiscuci,Simionescu,Cuclea,Iagar,Ivan si alte personalitati ale zonei.Daca o sa mai aveti ce comenta,voi astia care va credeti cinstiti si corecti.
ilidia pe 29 Septembrie 2014, 13:42
#4
serios?
Esti "gigel" sau "dorel"?Acte de comert da, dar evaziune ba!Ca despre asta e vorba.
mutu pe 29 Septembrie 2014, 11:36
#3
Informatii
"Autorule",de unde stii ca utilajele chiar s-au miscat? Cred ca e o presupunere a ta,stupida ce-i drept...De ce ar fi incriminat DNA-ul o vanzare in care marfa chiar ajunge la cumparator,fie el si bulgar? Nu ti-a trecut prin minte ca e posibil sa fie incriminata vanzarea fictiva,adica doar pe hartie? Aaaa...trebuiau pomeniti si altii in balciul asta,inteleg...
ilie pe 29 Septembrie 2014, 09:42
#2
?
pol de frontiera se ocupa cu pescuitu nu cu evaziunea.citi bani a luat calota din afacerea asta?
Gigi pe 29 Septembrie 2014, 05:44
#1
Unde e ilegalitatea?
Nu ai voie sa faci acte de comerț in Bulgaria?

Parca circulația mărfurilor este liberă, mai ales in Uniunea EUROPEANA?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.