Atenţie, şoferi! Strada Oltului, din cartierul turnean Odaia, este prevăzută cu trambulină.(Foto)

28 Septembrie 2014, 00:15 | 2842 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Trambulina din cartierul Odaia.

Dacă până acum credeaţi că aţi văzut destul de multe pe străzile din Turnu,  ei bine, va înşelaţi. Pe strada Oltului, din cartierul turnean Odaia, lângă magazinul lui Gabi Găină, şoseaua are o trambulină în toată regula. Asfaltul s-a surpat pe o porţiune de 5-6 metri şi, din ambele sensuri, pur şi simplu sari cu maşina  la trambulină. Cei care au mai trecut, ştiu şi frânează atunci când se apropie, însă şoferii care trec prima dată, au o surpriză de neuitat. În orice caz, toţi şoferii au simţit emoţia trambulinei, pentru că denivelarea este greu de observat. Primăria nu s-a obosit să avertizeze şoferii şi nici Poliţia nu a făcut nimic în acest sens.

Este destul de periculos pentru participanţii la trafic, fiindcă în orice moment se poate întâmpla un accident. Nu înţelegem de ce nu se repară acea porţiune, pentru că  în situaţia de faţă, te aştepţi ca asfaltul să se surpe şi mai mult. Primăria poate spera ca,  fără să facă nimic, asfaltul să îşi revină. Cei care conduc oraşul sunt preocupaţi de faptul că procurorii DNA au început să se uite şi prin Teleorman, o trambulină de felul celei din cartierul turnean Odaia nu este o prioritate pentru evazioniştii din fruntea oraşului.

 

 
 
 
Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Cipri pe 18 Octombrie 2014, 12:14
#5
Piper
E eee..pana mea(a presei domnule)
EU pe 29 Septembrie 2014, 23:33
#4
STADA OLTULUI SI STRADA UNDE LOCUIESC
AS DORI SI EU O TRANBULINA ASFALTATA PE STR UNDE LOCUIESC, NOI NU AVEM ASFALT SAU CANALIZARE DE CIND ESTE TURNU MAGURELE .
FlorinD pe 28 Septembrie 2014, 01:37
#3
e lasa asa
e domne si cu voi acum daca tr ar fii ca in palma unde ne puteam noi testa masinile in conditii de off road,doar avem telescoape gaz glumesc categoric.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.