Primele puncte pierdute de Sporting: Unirea Ţigăneşti - "Sporting Turnu" Turnu-Măgurele 1-1. Sporting a trecut pe primul loc în clasament.

21 Septembrie 2014, 00:04 | 2543 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Mingea nu a intrat decat odata in poarta celor din Tiganesti.

În etapa a IV-a au aparut şi primele puncte pierdute de "Sporting Turnu" Turnu-Măgurele. S-a întâmplat la Ţigăneşti, în disputa cu echipa locală Unirea, formaţie antrenată de cunoscutul fost jucător  teleormănean Florea Voicilă. Meciul a fost echilibrat, Unirea Ţigăneşti fiind una dintre echipele foarte bune ale ligii a IV-a. Acum două etape, FCM Alexandria, principala rivală a turnenilor la promovare, a câştigat foarte greu la Ţigăneşti, scor 2-1, golul victoriei alexandrenilor fiind înscris în minutele de prelungiri. Partida dintre Sporting şi Unirea Ţigăneşti a fost foarte echilibrată, elevii lui Vali Bădoi fiind puşi, pentru prima dată de la începutul competiţiei, în reală dificultate. Mijlocul echipei a încercat să ţină mai mult de minge, în faţa presingului adversarilor, însă în atac au fost probleme pentru turneni.

 Din fericire pentru echipa sponsorizată de Eurosiloz, rivala FCM Alexandria a fost învinsă cu 1-0 la Buzescu, de formaţia locală Rapid, astfel că Sporting a urcat pe primul loc în clasament, cu 1 punct mai mult decât alexandrenii. O altă echipa din zona Turnu, Voinţa Saelele, a reusit un rezultat foarte bun la Uda Clocociov, 5-0 împotriva formaţiei lui Paţică, Udinese. Din câte suntem informaţi, Udinese Uda Clocociov e pe punctul de a se retrage din campionat, având în vedere problemele financiare. De când Petre Rădan nu mai e şef la ferma Liţa, banii care ajung la echipă au devenit foarte puţini.

Iata clasamentul dupa etaapa a IV-a

1."SPORTING TURNU"  TR. MAGURELE 10p  +18                      
   2.FCM ALEXANDRIA     9p     +18  
   3.VOINTA SAELELE   9p     +8                    
   4. ASTRA PLOSCA       9p  +8               
   5. UNIREA BRINCENI 9P      +4
   6.RAPID BUZESCU     7p   +1  
   7.CS VARTOAPE      6P   +3  
   8.VIATA NOUA OLTENI 6p   -2                 
   9.SPICPO POROSCHIA     5p   +8   
  10.DUNAREA Zimnicea 5p   -2                     
  11.UNIREA TIGANESTI 4p   -2                
  12.UNIREA PETROLUL VIDELE 4p  -6
  13.METALUL PERETU     4p  -8                    
  14.AJAX BOTOROAGA             3p   -4                                 
  15.UDINESE UDA CLOCOCIOV      1p   -17            
  16.INTER GALATENI          0p   -24            

 
Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
costel pe 21 Septembrie 2014, 11:09
#2
sporting
Dupa etapa 5 incepe greul pt Sporting,3 etape de foc,cu Buzescu,Alexandria,Poroschia si Saelele,se pare ca mai sunt 3 echipe apropiate de cele 2 care trag la promovare
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.