Accident auto ciudat: un autogreder a lovit o Dacia 1310 în jurul orei 23.00. Unul dintre şoferi consumase băuturi alcoolice.

19 Septembrie 2014, 00:03 | 2340 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Politia turneana a cautat soferul Daciei 1310 implicat in accident.

Zilele trecute s-a întâmplat un accident auto destul de ciudat. În jurul orei 23.00,  pe strada Stadionului din Turnu-Măgurele, M.N. de 48 de ani, din municipiul Turnu-Măgurele, în timp ce conducea un  agregaj  autogreder, nu a acordat prioritate de dreapta, pentru a vira la stânga, autoturismului Dacia 1310 condus de L.S. de 40 de ani, din aceeaşi localitate, care circula din sens opus, intrând în coliziune cu aceasta. Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală a unui bărbat de 70 de ani, pasager în Dacia 1310. Victima a refuzat internarea medicală.

Conducătorul autoturismului Dacia 1310 a părăsit locul accidentului fără încuvinţarea poliţiei.În jurul orei 0.30, suspectul L.S. s-a prezentat la sediul Poliţiei Turnu-Măgurele întrucât aflase că este căutat de poliţie. La sediul poliţiei a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0,51 mg/l  alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice. S-a intocmit dosar penal.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Anonim pe 23 Septembrie 2014, 21:55
#2
Prostii
In primul rand, tu sau voi, nu stiu daca sunteti sau nu un colectiv, nu ati fost in masina cand s-a produs accidentul si vorbiti in necunostinta de cauza. Vinovat de accident este soferul celalalt. El nu a tinut cont de regulile de circulatie asa ca eu spun sa va interesati oameni buni inainte sa comentati ca prostii, ce dracu, unde ati fost crescuti? In grajd? Educatia unde va este? Dar bunul simt? Si mai deschideti si o carte ca sa invatati sa scrieti cum trebuie.
vidocu &baleala; pe 19 Septembrie 2014, 23:47
#1
martorii
soferul daciei beat mort,taso in dreapta mai beat sau facut de kkt

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.