Klaus Iohannis vine azi, marti, 16 septembrie, la Alexandria. Primaria pesedista a refuzat sa inchirieze o sala pentru intalnire, astfel ca aceasta se va desfasura in incinta unei tipografii din Alexandria.

16 Septembrie 2014, 00:05 | 2600 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Lui Dragnea ii e teama de K.Iohannis. Are de ce!

Klaus Iohannis, preşedintele PNL şi candidatul la preşedinţie al  alianţei electorale ACL, formată din PNL şi PDL, se va întâlni  la Alexandria cu membri şi simpatizaţi ai acestei alianţe. Klaus Iohannis vină să ia un prim contact cu organizaţia Teleorman a ACL şi să prezinte câteva puncte din programul pe care-l va utiliza în campania electorală. După ce ieri a  participat la deschiderea noului an şcolar, Iohannis vizitează astazi Alexandria, un fief pesedist, locul de unde L.Dragnea conduce operaţiunile electorale de falsificare a voturilor ( e prezentată această activitate în rechizitoriul DNA împotriva lui L.Dragnea în procesul "referendumului fraudat"). Din păcate pentru toţi cei care doreau să-l cunoască pe viu, cum se spune, pe Klaus Iohannis, au apărut unele probleme din cauza slugilor lui Dragnea. Primarul Alexandriei, slugoiul şef V.Drăguşin, a refuzat să închirieze o sală pentru ca întâlnirea lui K.Iohannis cu membrii şi simpatizanţii ACL să se desfăşoare în condiţii foarte bune. Motivul este arhicunoscut: plangerea penala la DNA facuta de Iohannis impotriva lui L.Dragnea in cazul legii migratiei alesilor locali. Aşa cum se spune în popor, de ce ţi-e frică, nu scapi, aşa că Drăguşin şi compania vor avea ocazia să se întâlnească în alte ipostaze cu Iohanis.

Copreşedinţii ACL, M.Almăjanu şi T.Niţulescu, au ales ca loc de desfăşurare incinta  tipografiei Tipoalex, singura în măsură să asigure bune condiţii pentru întâlnirea cu viitorul candidat la preşedinţia României. E adevărat că nu a început campania electorală, însă cel care a furat startul este premierul-plagiator, care umblă prin ţară pentru a-şi face campanie electorală folosindu-se de calitatea de premier. La întâlnirea cu K.Iohanis, care se va desfăşura în curtea tipografiei Tipoalex, începând cu ora 15.00, se aşteaptă prezenţa a circa 2000 de membri şi simpatizanţi ACL. După întâlnire, Klaus Iohannis va face o plimbare prin Alexandria şi va discuta cu cetăţenii reşedinţei de judeţ. Din păcate pentru Turnu-Măgurele, Iohanis nu va vizita şi oraşul nostru, însă, din câte suntem informaţi, în campania electorală, care va începe curând, K.Iohannis va veni şi la Turnu-Măgurele.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Rodi pe 16 Septembrie 2014, 12:59
#2
HOPAAAAA!
A inceput sa tremure borhotul in domnul vicepremier.Asta e inceputul sfarsitului Liviule !
dfg pe 16 Septembrie 2014, 09:20
#1
a zburat puiu' cu ata...
neaPtu'asta credea ca se mai intampla cum a fost cu crin,sa-l aduca dragnea de manuta in TR. si sa-l faca presedinte? eheeee s-au dus vremurile alea... tongue laugh
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.