Recesiune economică în Teleormanul lui L.Dragnea: în primele 7 luni din 2014, numărul firmelor teleormănene radiate la ONRC a crescut cu peste 41% faţă de anul trecut.

16 Septembrie 2014, 00:02 | 1351 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Cu peste 41% a crescut in Teleorman numarul firmelor care si-au inchis portile.

Radierea multor firme, din cauza lipsei de activitate, arată o economie  în criză. Conform statisticilor Oficiului Naţional al Registrului Comerţului, numărul firmelor radiate a ajuns în primele  şapte luni din 2014 la 48.006 firme. Recesiunea economică produce efecte, astfel că oamenii sunt nevoiţi să-şi închidă micile afaceri. Nici măcar barurile, locurile unde existau clienţi oricand, nu mai sunt profitabile. În Teleormanul lui L.Dragnea, criza e mai gravă decât în restul ţării. Raportat la primele şapte luni din 2013, cele mai mari creşteri ale numărului de firme radiate s-au înregistrat în judeţele Teleorman (plus 41,27%), Mehedinţi (plus 35,86%), Maramureş (plus 25,24%) şi Bihor (plus 25,23%).Da, cu peste 40 % a crescut numărul firmelor teleormănene care se închid. Locul unu la statisticile cele mai negre este ocupat de Teleorman, ca doar ne conduce L.Dragnea si tovarasii sai.

 Cunoaştem şi noi, în zona Turnu, multe magazine care şi-au închis porţile pentru că nu mai au clienţi. Pe strada Gen. D.Praporgescu din Turnu-Măgurele, zona comerciala cea mai importanta, sunt destule spaţii comerciale de închiriat la preţuri destul de mici, sub 500 de lei pe lună. Din păcate pentru proprietarii de spaţii, nu se prea înghesuie nimeni să le închirieze, pentru că afacerile merg slab.Investiţiile autorităţilor publice locale sunt direcţionate către firmele din famiglia pesedistă, astfel că majoritatea localnicilor o duc din ce în ce mai greu. În ritmul în care se fac radierile de firme, s-ar putea ca în Teleorman să mai avem doar câteva supermarketuri şi firmele din jurul lui L.Dragnea.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
batu pe 18 Septembrie 2014, 07:56
#4
indemn
retrage-te la GRATIA jupane,ca orice elefant cu,,greutate,,,inainte de obstescul sfarsit si poporul te va cinsti cu,,vesnica pomenire,,.
un cetatean pe 16 Septembrie 2014, 16:35
#3
psd coruptie
psd intetionat metine satacia ca masa de manevra







Dan Voiculescu pe 16 Septembrie 2014, 13:14
#2
Teleorman,pamant sarac.
Daca,Doamne fereste, din 1 Ianuarie vom avea presedinte de la PSD,se va pune mare lacat si pe judetul Teleorman.Inclusiv pe gura tuturor celor care nu indragesc Ciuma Rosie.
Virgil Staicu pe 16 Septembrie 2014, 00:36
#1
DRAGNEA LA PUSCARIE !
DRAGNEA LA PUSCARIE !ESTE TOT CE MAI POATE FI SPUS.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.