Când e gata noul drum spre Islaz?! Lucrările au stagnat din cauza incompetenţei şi a furtului. Turnu-Măgurele e în "zodia cancerului".

15 Septembrie 2014, 00:05 | 2441 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Drumul nou spre Islaz.

De câţiva ani se tot lucrează la un drum nou,  care să înlocuiască actualul DN 54 dintre Turnu-Măgurele şi Islaz. Nici acum nu este gata porţiunea de la pârâul Sîi spre Islaz. S-a pus un strat de pământ însă, la prima ploaie, nu a rezistat. În stadiul actual s-a stropit cu smoală peste nisip şi pământ şi se aşteaptă întărirea aşa-zisului terasament, pentru a se turna asfalt sau cine mai ştie ce. Specialiştii Teldrum caută soluţia cea mai ieftină dar şi cea mai proastă, pentru că banii au intrat în contul firmei de când s-au început lucrările. Nu ne miră modul cum lucrează Teldrum, străzile din Turnu-Măgurele fiind un exemplu concludent.

Dacă Podul de Fier a rezistat atâtea decenii, fiind exploatat peste capacitatea lui, drumul lui Dragnea este din faşă sortit eşecului. S-ar putea ca în campania care tocmai bate la uşa să avem surpriza inaugurării drumului chiar în prezenţa jupanului. Locuitorii zonei trebuie păcăliţi pentru a nu ştiu câta oară dar, după câteva luni, se vor vedea rezultatele. Această aşteptare ca terasamentul să se întărească ar trebui să fie de domeniul penalului, fiindcă miroase a păpat banii iar lucrări, ioc.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
un trecator pe 15 Septembrie 2014, 21:01
#3
hotilor
poi voi pe dragnea il aparati cand el fura si oul de sub gaina? de ce a inchis firma pe care o avea la lita si a redeschiso iar sub alt nume pt ca nu ii mai dateau fonduri.... e cel mai mare hot....daca as avea ocazie sa ma intalnesc cu el l.as impusca direct in cap ca asa merita de ce de cate ori e cate o alegere incepe lucrari si dupa alegeri le opreste atunci are fonduri dar cand nu sunt alegeri nu mai are ca baga in buzunar excaim excaim excaim excaim excaim excaim excaim question question question
TelDrum pe 15 Septembrie 2014, 11:35
#2
TelDrum?
Ce legatura are TelDrum cu Dragnea??? Este o diversiune,ma,nesimtitilor!Omul asta nu are dupa ce bea apa si voi ii puneti in carca tot felul de afaceri cu firme dubioase.Mai bine sa-l ajutam cu ceva bani,pe el si pe Bombonica,ca sa-si poata plati datoriile catre ANAF la hotelul ala cumparat cu bani de o bicicleta.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.