Paradox: Colegiul D.Praporgescu Tr. Măgurele nu poate să-şi realizeze cifra de şcolarizare dar Monica Cristea devine şefa  CCD.

13 Septembrie 2014, 00:06 | 3265 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Colegiul Tehnic Gen. David Praporgescu, o pepiniera de cadre pesediste.

După ultima repartizare la licee a absolvenţilor de clasa a VIII-a, la două unităţi şcolare preuniversitare turnene au rămas sute de locuri neocupate. Cele două licee, Colegiul Tehnic ” G-ral David Praporgescu” şi Liceul Tehnologic ” Sf. Haralambie”  Turnu Măgurele, vor desfinta clasele cu locurile neocupate. Cea mai critică situaţie e la CT D.Praporgescu, unde s-au înscris cei mai puţini elevi, astfel că normele didactice sunt în pericol să nu se realizeze. Directorul T.Mitroi încearcă să mai facă nişte clase de seral şi postliceale, doar-doar o mai scoate nişte ore în plus.

 Paradoxal, deşi liceul Praporgescu este cel mai slab din Turnu-Măgurele (marturie stau rezultatele de la bacalaureat), profesori de la acest liceu deţin funcţii importante în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleorman. Astfel, de curând, şefa Casei Corpului Didactic a devenit Monica Ioana Cristea, profesoară de limba română la amintitul liceu. Dacă ne uităm pe rezultatele la limba română de la bacalaureat ale absolvenţilor liceului Praporgescu, ne dăm seama de calitatea didactică deosebită a doamnei M.Cristea. Şi când te gândeşti că dânsa se ocupă de pregătirea tuturor cadrelor didactice teleormănene! O altă profesoară din acelaşi liceu, Nela Paladus, fosta soţie a inginerului Paladus, este inspector şcolar de specialitate pentru învăţământ profesional şi tehnic. Iată că T.Mitroi, directorul veşnic al acestui liceu, îşi susţine protejatele să avanseze în carieră.

 
Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Ionela pe 29 Mai 2016, 14:21
#7
Meu
Eu invat la acest Iiceu si nu este asa cum sustinei uni dintr-e voi .

Doamna Monica Cristea imi este profesoara de limba si literatura romana si va marturisesc cu stima si respect ca este o doamna profesoara nemaipomenita in afara faptului ca este foarte desteapta si pentru a ajunge la un statut dintrasta ca al dansei necesita foarte multa munca .Voi nu sunteti decat niste invidiosi .Tot respectul meu doamneu pfofesoare .
Nicolae M. pe 15 Septembrie 2014, 12:04
#6
Colegiul David Praporgescu este la nivel de clase primare.
Atata timp cat la conducerea liceului se va afla Teodor Mitroi,nivelul de invatamant va fi la nivelul clasei a-II-a.Cadrele didactice isi castiga orele si sunt promovate numai pe criterii sexuale.
un alt parinte pe 13 Septembrie 2014, 22:09
#5
numai probleme
Nu este normal nici sa inveti dupa ora 12 atunci cand esti in clasa a-VII-a sau a-VIII-a. Au problem cu spatiul? Sa ceara fonduri primariei pentru a construi alte sali. COPIII SUNT FOLOSITI CA MASA DE MANEVRA PENTRU A-I MULTUMII PE ALTI.
Daniela pe 13 Septembrie 2014, 21:00
#4
Cine este Monica Cristea ?
Impreuna cu sotul ei,doamna Cristea formeaza un cuplu care asculta orbeste de mai marii PSD.Pacat ca sunt tineri si nu realizeaza cat de mult rau fac celor care nu inteleg ca nu trebuie sa slujesti un partid rosu,ca sa te poti realiza in viata. Din pacate,sunt din ce in ce mai multi tineri cred ca partidul rosu PSD este singurul care le garanteaza succesul in cariera.O conc*renta neloiala si netransparenta nu face alceva decat sa propulseze in cariera tot felul de cadre slugarnice si nedemne de un invatamant performant.Rusine,voi sunteti viitorul tarii?!?!?
Alex pe 13 Septembrie 2014, 20:20
#3
pt. autor
De la revolutie sefii nu sunt selectati pe criterii valorice, sunt numiti, acum v- ati trezit. Exista si situatii cand numirile se pupa cu meritele
Alex pe 13 Septembrie 2014, 20:18
#2
pt autor
pai cum vrei sa se ocupe loc*rile la "Praporgecu" cand vezi cu ce medii au intrat al " Unirea" si la "Preada"?Sunt prosti, dar au pretentii si legea le permite.Cum este posibil sa fii admis la un liceu teoretic, cu pretentii de posibill student cu nota 5?Cum este posibil un numar egal de loc*ri la toate liceele, indiferent de profil, c*rba lui Gaus nu verifica situatia si nici realitatea. Nota 5 la admitere inseamna incult
Un părinte pe 13 Septembrie 2014, 01:24
#1
Probleme la Marin Preda
Deși legea spune ca elevii de la clasele 1-4 trebuie sa învețe de dimineața conducerea Liceului Marin Preda a hotărât ca elevii clasei a 3-a de la clasa d-lui Constantinescu trebuie sa învețe dupa amiaza.....asta in ciuda protestelor părinților care nu sant de acord cu aceasta măsura

Motivul invocat este ca Învățătorului nu vrea sa părăsească sala de c*rs si sa meargă in școala pentru a nu se suprapune c*rsurile

Dar așa se întâmpla când este totul politizat pana la nivel de invatator

Sa le fie Rușine celor din conducerea liceului pentru ca își bat joc de niște copii obligând-ui sa vina de dimineața la c*rsuri.....

Sant totuși niște copii nu trebuie sa suporte capriciile unora
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.