Teleormanul, judeţul tuturor posibilităţilor: doi teleormăneni au fost trimişi în judecată după ce au expediat bombe prin poştă.

12 Septembrie 2014, 00:04 | 1784 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Scrisorile capcana nu mai sunt doar apanajul strainilor, si teleormanenii se pricep. foto:b1tv

Doi bărbaţi din Teleorman au fost TRIMIȘI în JUDECATĂ după ce au trimis prin poștă mai multe dispozitive EXPLOZIVE către persoane cu care erau în conflict. Totodată, unul dintre acuzaţi a pus BOMBE şi sub maşinile fostei soţii şi a iubitului acesteia.

Alin Florin Bîţică, un tânăr din localitatea Plosca, judeţul Teleorman, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului General, el fiind acuzat că a confecţionat mai multe dispozitive artizanale cu care a incendiat trei maşini şi a rănit un consătean cu un colet-bombă. În acelaşi dosar a fost trimis în judecată Florin Daniel Mocanu, acesta fiind acuzat de nerespectarea regimului materiilor explozive şi tentativă la vătămare corporală, după ce l-a îndemnat pe Alin Bîţică să trimită unei alte persoane un dispozitiv artizanal.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea stare de fapt:

"La data de 30 decembrie 2010, inculpatul Bîţică Alin-Florin a expediat, sub forma unui colet, pe numele persoanei vătămate C.C.., un dispozitiv exploziv confecţionat de el. În momentul deschiderii coletului, ce era format dintr-un plic de dimensiuni mari care conţinea dispozitivul exploziv disimulat într-un volum al unei enciclopedii (volum achiziţionat de către inculpat), s-a produs declanşarea unei deflagraţii, care i-a provocat persoanei vătămate contuzii la nivelul degetelor.
Inculpatul a acţionat în modul anterior expus, pe fondul unui conflict de durată pe care acesta îl avea cu membrii familiei victimei, pe care îi ameninţase în mod repetat.

Din probatoriul administrat a mai rezultat că inculpatul Bîţică Alin-Florin a mai confecţionat un dispozitiv exploziv asemănător primului (disimulat într-un volum de carte), la cererea inculpatului Mocanu Florin-Daniel, pe care acesta din urmă l-a expediat, la data de 29 decembrie 2011, prin poştă, sub forma unui colet, pe numele persoanei vătămate B.M.. În momentul în care persoana vătămată a deschis coletul s-a produs o explozie care i-a provocat, la nivelul mâinilor, leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare 8 - 9 zile de îngrijiri medicale. Trimiterea dispozitivului exploziv de către inculpatul Mocanu Florin-Daniel a avut la bază conflictul dintre acesta şi familia fostei soţii, inculpatul considerând că persoana vătămată B.M. (mătuşa fostei soţii) era responsabilă pentru refuzul acesteia din urmă de a se întoarce la el, după ce îl părăsise pe fondul comportamentului său violent.

Totodată, din probatoriul administrat în cauză pe parcursul urmăririi penale a rezultat că inculpatul Bîţică Alin-Florin a confecţionat dispozitive cu declanşare întârziată, menite a provoca incendii, pe care le-a plasat sub autoturismele a trei persoane cu care, fie se afla în relaţii conflictuale (respectiv fosta soţie sau persoana cu care aceasta avea o relaţie), fie avea autoturismul parcat lângă cel al fostei soţii. Acţiunile întreprinse de inculpatul Bîţică Alin-Florin au condus la distrugerea prin incendiere a celor trei autoturisme aparţinând persoanelor vătămate anterior menţionate, precum şi la distrugerea parţială prin incendiere a porţilor de la intrarea în curtea casei (proprietatea persoanei vătămate M.Z.), în faţa căreia era parcat unul dintre cele trei autoturisme"

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Teleorman.

sursa:ziuanews

 
Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
franchestain pe 12 Septembrie 2014, 21:45
#1
si nu la ntrebat de sanatate baeti cu ochi albastri din 2010 si pînacus???
pai asta frate e terorist direct si nu sa judecat înca cazu asta?E nevoe ca cîtiva oameni so mierleasca ca sai dea de cap potera?Ar trebui sai bagam si noi vro bonba daia da lui în anus si dupaia Dumnezeu cu mila.Amin!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.