Cancanuri la Primăria şi Şcoala din Slobozia Mândra: bătăi pe posturi si nu numai.

12 Septembrie 2014, 00:06 | 6613 vizualizări | 19 comentarii
Car Universal
Marinel Stefan si Gabi Firea la Rin Grand Hotel. foto; facebook

Comuna Slobozia Mândra este un loc  liniştit, doar la zile mari se mai întâmplă câte ceva demn de reamarcat. De câteva zile, localitatea freamătă de scandalul în care este implicată elita locala. Primarul, fostul director al şcolii, secretara Primăriei şi nevasta unui ofiţer de Poliţie sunt în centrul atenţiei. Câţiva cititori ai noştri, cărora le mulţumim pe această cale, ne-au dezvăluit intrigile şi amantlacurile din Primărie şi Şcoală.  Stefan Marinel, primarul comunei Slobozia Mândra, a fost bătut măr de profesorul de educaţie fizică şi sport Geodoiu Nicuşor, soţul încornorat al amantei primarului, secretara Primăriei.  Geodoiu Daniela, secretara Primăriei, pare să-i fi luat minţile lui Ştefan Marinel chiar sub monitorizarea atentă a soţiei acestuia, care este angajata Primăriei. Geodoiu Nicuşor a fost schimbat din funcţia de  director al şcolii din cauză că l-a bătut rău pe domnul primar.

Din tot războiul a câştigat, culmea!, cineva care nu a fost implicat, dar care râvnea de foarte mult timp la postul de director al şcolii. Carmen Stanimir a fost unsă recent directoare la Şcoala din Slobozia Mândra. Tot cititorii ne-au scris, încă de anul trecut, despre ambiţiile doamnei Stanimir şi cum aceasta a făcut tot posibilul să ajungă în înalta funcţie. Carmen Stanimir a devenit prietena apropiata a unui cunoscut pesedist, Virgil Constantin, inca de anul trecut, tocmai sa poata pune mana pe postul de directoare.Norocoasă este doamna Stanimir care, dacă nu se întâmpla ca soţul înşelat să afle ce ştia tot satul,şi acum dansa trebuia să facă tot posibilul. Din fericire pentru doamna Stanimir, si-a realizat visul si poate dormi linistita acasa.

 
Citeşte şi
Comentarii (19) Adaugă comentariu
****** pe 25 Aprilie 2016, 11:43
#19
De unde atâtea bârfe despre D-na Carmen Stanimir?
Bai oamenilor de unde scoateți toate prostiile astea despre D-na C. Stanimir? A-ti stat voi la fundul dânsei sa fiți voi în măsura sa o criticați? Ce dracu va cacati pe voi atât, cand ve-ti sta la fundul ei sa vedeți ce intra și ce iese atunci sa o criticați.! Oamenilor inculți..!
traian pe 10 Martie 2016, 10:31
#18
purcarasu iubaret
Com slobozia mindra nu mai are doctor in comuna din cauza primarului,nesansa locuitorilor a fost ca toti medicii au fost de sex r feminin iar primarul le.a agresat sexual pe toate chiar si pe asistente. Propun ca viitorul medic care va veni in comuna sa fie de sex masculin,poate asa vom avea medic de familie,daca nu cumva io casuna taurasului de ma
jupinu pe 30 Aprilie 2015, 20:04
#17
sa stie lumea
Aici sunt nereguli de multi ani,e bine totusi ca se stie cite ceva.voi face dezvaluiri si denunturi bomba,cetatenii nu merita asemenea iritatii si iritanti.
AMDO pe 05 Octombrie 2014, 21:01
#16
Purcarasu” din Slobozia Mandra (primarul)
Primarul a luat stalpii de pe ulita dealului si i-a taiat in 2-3 si i-a pus la ardul lui, care s-a intins pana in Sâi. Oare cat loc are acest primar? Cine plateste acest loc? Podurile de pe strada si de peste sâi s-au farmat iar el tine tuburile la el in c*rte. In loc sa faca treaba in comuna acest primar Umbla sa dea cu masina peste dostul director.

ACEASTA COMUNA ESTE O COMUNA MOARTA DIN CAUZA PRIMARULUI PESEDIST, UN NESTIUTOR DE CARTE!!



eu pe 02 Octombrie 2014, 11:46
#15
nu
din pacate sotia primarului este decedata de aproape un an,el este singur,secretara o,,javra''...si-a lasat copii si a plecat ...profesorul un pescar mincinos asa ca....mai documentativa
AMDO pe 19 Septembrie 2014, 22:01
#14
Solutiile mincinoase ale primarului din Slobozia Mnadra.
Primarul din Slobozia Mandra tot minte satenii si le promite caci el asfalteaza ulitele satului pe cand multi copii ies pe strada principala cand ploua numai in cizme fiindca domnul primar este un mare mincinos. Podurile de pe marginea soselei sunt infundate iar domnul primar tine oamenii la ajutorul social numai pentru a-l vota. Acesta este domnul primar de la Slobozia Mandra. MINCINOSUL.Ce parere aveti despre acest domn primar care a izgonit pana si directorul de scoala si a pus o mare mincinoasa si o hoata ca si domnul primar!
lulu pe 18 Septembrie 2014, 21:13
#13
i
excaim raspberry long face grrr downer oh oh rolleyes rolleyes wink tongue laugh tongue rolleye
lulu pe 18 Septembrie 2014, 21:12
#12
i
excaim raspberry long face grrr downer oh oh rolleyes rolleyes wink tongue laugh tongue rolleye
Again pe 18 Septembrie 2014, 19:53
#11
Ineptii
Toti habarnistii se dau cu parerea.Pare-se ca e sport local aceasta activitate.De-ar fi 1/4 din angajatii inspectoratului de politie ca Stanimir,am ajunge departe wink.

gigoiu pe 18 Septembrie 2014, 08:59
#10
scoala
Lovitura data IPJ Teleorman,Dl Stanimir a picat examenul pt functia de adjunct desi a candidat singur!De data asta cine te au mai lucrat incompetentule ? Se pare ca sotia ta este mai desteapta decat tine,a luat examenul si fara sa te bage in seama
VIVI pe 15 Septembrie 2014, 16:59
#9
UNA
PAI MIHAELA CONSTANTIN ESTE O MAHALAGIOAICA SI JUMATATE.FACE PE DESTEAPTA IN SPITAL DE PARCA AR FI CEL PUTIN DIRECTOARE.DE CE S-A MUTAT LA DR. BARSASTEANU? VA ROG SA INTREBATI SA VEDETI CA SI ACOLO UNDE ERA A DAT CU COLTUL CA E NEAGRA IN CERUL GURI SI CAND SE TAPEAZA PARCA ESTE MUMA PA...I
IOANA pe 15 Septembrie 2014, 16:56
#8
CU..A FRUMOASA
CARMEN, O FI EA CU..A DAR ESTE O FATA DRAGUTA SPRE DEOSEBIRE DE RUDAREASA AIA LUI VIRGIL CONSTANTIN.AIA ESTE O FITOASA DE PRIMA MINA,O TUTA DE SI JUMATATE,SI O URATA ARE PICIOARELE STRIMBE DE-I TRCE CAMERA DE GARDA PRINTRE ELE.EU, NU STIU CE O FI VAZUT VIRGIL LA ARATAREA DE MIHAELA CA EL ESTE UN BARBAT DRAGUT.
Turnean pe 13 Septembrie 2014, 09:44
#7
Toti
Carmen-intr-adevar o c..va stiuta si tavalita de foarte multi.

Geodoiu-un semianalfabet.

Constantin "Magaru"-un lingau ridicol, cu o nevasta asistenta, mare javra, care in urma cu cativa ani facea s.x in spital cu multii ei "prieteni".
cucu pe 12 Septembrie 2014, 19:12
#6
scoala
Cul al cheama pe sotul astea,STANIMIR CONSTANTIN VIRGIL ?
Bitdifender pe 12 Septembrie 2014, 16:45
#5
Stultis
Lasand la o parte viata personala,care,oricum nu e treaba nimanui,Carmen Stanimir este un invatator de nota 10.Si la cum sunt numiti directorii in scolile din TR,treaba asta nu trebuie sa surprinda.Macar scoala nu are director o semianalfabetasmile)cum este cazul altor institutii de invatamant din judet.Iar despre viata ei personala,lasati oamenii sa-si spele rufele in familie,ca nu suntem sfinti sa-i judecam pe altii,necunoscandu-le trecutul,problemele,familia.

Gasiti subiecte mai interesante winksi nu titluri ce atrag comentariile unor alte invatatoare cu medii putin peste 5 la examene.
florina pe 12 Septembrie 2014, 13:59
#4
cu**a cu doua feţe
C..va spunea peste tot ca n o intereseaza postul de directoare. Inca o data faptele ii contrazic spusele c*rvei de c. stanimir, cea cu 2 fete. Boschetara, ce poti sa mai zici!?
****** pe 12 Septembrie 2014, 13:53
#3
incompetenta in functia mult visata
Da! Toata lumea stie cate p..e a supt cu**a de c. stanimir pentru functia asta. Daca vroia emil, era demult directoare asa incompetenta cum este! Ce sa faci! Pacat de oamenii seriosi din comuna care trebuie sa si aduca copii la scoala condusa de o cu**a. Alta alternativa nu au!
Ion pe 12 Septembrie 2014, 10:50
#2
Tuturor primarilor din comune si sate
Astia sun oare cu adevarat cei ce conduc destinele cetatenilor?
nelutu pe 12 Septembrie 2014, 09:42
#1
nelu
Ce poti sa ceri la unu cu 3..4 clase? Cind a luat Niculai doctoru primar Marinel plingea in fata lui sa-l puna vice ca era vinzator la pana la magazín si luase bani din gestiune pentru campanie.iti amintesti domnule primar?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.