Din lumea celor care nu cuvântă: azi, senatorul N.Mohanu!

11 Septembrie 2014, 00:08 | 2537 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Senatorul Nicolae Mohanu.

Fostul primar al oraşului Turnu-Măgurele, Nicolae Mohanu, a intrat într-un con de umbră. Nemeritat, am putea spune, pentru că dezastrul care există în oraş i se datorează în mare măsură. Despre activitatea de primar a actualului senator am tot vorbit ( chiar ieri am prezentat un contract semnat de Mohanu, în valoare de 3 miliarde de lei vechi, cu firma cumnatului lui V.Ponta), astăzi va prezentăm o sinteză a activităţii parlamentare a senatorului turnean. Mai înainte, trebuie să arătăm un fapt care ne-a uimit: dumnealui a lucrat între anii 1964 şi 1968 la Primăria Turnu, având funcţia de inspector. Opa, ne-am zis, la 18 ani, Mohanu a pus piciorul în primărie şi a dorit să ajungă din nou acolo după 32 de ani ( nu ca-n Dumas, după 20 de ani!). Activitatea parlamentară a senatorului Mohanu este extrem de subţire.

  De 22 de luni, de când Mohanu e senator, dumnealui a luat cuvântul în plen de 7 ori. În majoritatea cazurilor, a vorbit, în stilul unui bătrân edec comunist, despre diverse strategii de dezvoltare, ba cu Dunărea, ba despre achiziţii publice, bătând apa în piuă. În tot acest timp, a avut o singură interpelare, referitoare la "Corecţiile financiare şi problemele din sistemul de achiziţii publice ". Aceasta e toată activitatea din Parlament a senatorului N.Mohanu. Cei care l-au votat au sperat, probabil, că N.Mohanu se va bate în Parlament pentru ca Turnu-Măgurele să primească investiţii şi înlesniri fiscale. Aiurea, nimic din toate acestea. Dacă stă la hotel, lângă prietena sa, Eli Iagăr, ce-i pasă lui N.Mohanu de Turnu-Măgurele? Oricum el era un venetic, venit dintr-o comună din Argeş. Halal activitate parlamentară, domn` senator!

 
Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Elevul de la Industrial pe 14 Septembrie 2014, 11:59
#7
Ce tupeu mai au sa iasa in fata?
Fata si caracterul de demolator si mincinos comunist.Astazi ca sa poti fi vazut bine,trebuie sa nu fi facut nimic sau din contra,sa faci cat mai mult rau.
gogutzu pe 12 Septembrie 2014, 11:18
#6
mutra
Acu, pe bune! N-o fi găsit şi el altă poză? Sau în toate o fi la fel...
Calistru pe 12 Septembrie 2014, 10:26
#5
UTC-istului Mohanu
Un batran venit in Turnu Magurele dupa foarte multi ani a spus:"Daca oraselul asta nu avea primar timp de 20 de ani,arata mult mai bine decat cu Mohanu primar".Si cu Dragnea din umbra,bineinteles.
ilidia pe 11 Septembrie 2014, 18:43
#4
serios?
Esti sigur de ce spui despre el la scoala? Liceul industrial avea o echipa de handbal bunicica, dar "sufletul" era d-na Mohanu.
un cetatean pe 11 Septembrie 2014, 11:22
#3
aiureli
pe magurele dezastru la el acasa sicomunele au nisip turnat siluminat unu din 3stilpi restu potopul dupa cahalera de mohanu

in rest prafu dupa el sa ajunga cum ajuns orasul

nebunusatului pe 11 Septembrie 2014, 05:46
#2
Nae Mohanu
Cit a predat la Lic.Industrial a fost un om integru, bun cadru didactic, formator de caractere ...de cind a intrat in politica nu a mai fost acelasi ...totusi in cartierul Magurele a facut ce alti nu au facut ...toate strazile cel putin nivelate si nisipate, iluminat stradal minim ...insa la nivel de urbe nu a facut mare lucru ...poate doar afaceri personale si de partid...iar daca la nivelul unde a acces aduce aminte si de Turnu Magurele,bravo Nae ...altii au uitat de unde au plecat ...vezi Dragnea si altii...
EU pe 11 Septembrie 2014, 00:28
#1
PT DOMNUL BOIER MOHANU
AI TRIT MAI BINE CA CEAUSESCU, FARA GRIGI SI FARA NEVOI, AI PUTEA SA NE SPUI SI NOUA CU CE AI AJUTAT ORASUL TR MAGURELE, CA MAI AVEAI PUTIN SI IL DEPASEAI PE CEAUSECU LA CITI ANI AI DOMNIT BOIER MOHANU .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.