Combinatul Donau Chem s-a fărmat. Continuă serialul porniri-opriri. Ioan Niculae aruncă firimituri angajaţilor.

09 Septembrie 2014, 00:06 | 2451 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Donau Chem Turnu-Magurele.

Luni, 8 septembrie, combinatul chimic Turnu-Măgurele">Donau Chem Turnu-Măgurele a fost oprit la nicio zi de când fusese repornit. De această dată nu este din cauza lipsei gazului, ci a unei probleme tehice. Pornirile şi opririle repetate au dus inevitabil şi la o pornire nereuşită din cauza unei defecţiuni. Ulciorul nu merge de multe ori la apă, se mai şi sparge. Fără să ştim că se va întâmpla chiar aşa de repede, am scris că în urma opririlor şi pornirilor repetate este imposibil să nu apară defecţiuni şi iată că s-a şi întâmplat.

Doamne fereşte să nu se întâmple vreo catastrofă, pentru că ne referim la un combinat chimic, nu la un combinat de îngrăşare a animalelor. În primul rând, trebuie mai multă responsabilitate din partea conducerii, fiindcă nu am ajuns să ne jucăm cu combinate chimice. Pe lângă vestea proastă, conducerea s-a gândit că trebuie să mai şi dea să mănânce angajaţilor, aşa că le-a mai aruncat niscaiva firimituri. A trecut o săptămâna din septembrie iar muncitorii primesc jumătate din banii pe iulie. Cum să-i împartă şi care să fie priorităţile, poate îi învaţă cel mai bogat român şi conducerea care primeşte mii de euro lunar, plus că majoritatea şefilor au şi pensii mai mari decât salariile muncitorilor.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
UN ANGAJAT CU VECHIME pe 09 Septembrie 2014, 07:51
#3
PORNIRILE si OPRIRILE REPETATE
Astea sunt consecintele opririlor si pornirilor repetate,unde s-a mai pomenit intr-o luna s-a se opreasca si sa se porneasca de 3ori (si repede).Inainte cand se pornea,incepea sa produca AMONIAC dupa 3-4zile,in schimb acum dupa 1zi si jumatate(FOARTE REPEDE) se si produce AMONIAC .Graba strica treaba,spune un vechi proverb romanesc Dl BAN,Dl PELEA,daca va mai aduce-ti aminte.CREDE-TI ca acest combinat este MOARA.Va INSELAT-I,mai ganditi-va si la vechimea lui,destul ca de angajati nu va pasa.UNDE este SINDICATUL lu PESTE,s-au cum il cheama,ca banii de cotizatie stie sa nii opreasca in fiecare luna pe stat,ca de 3ani nu s-a mai negociat salariu,CCM nici atit.De la noi ave-ti mari pretentii,sa muncim,sa ne facem datoria,dar pe BANI cat mai PUTINI s-au daca se poate deloc.ASTA ESTE ADEVARUL domnilor DIRECTORI,nu ne mai fortati repede sa produce-m in graba ca nici noi si nici COMBINATUL nu mai AVEM 18 ANI.Imbatraneste omul dar mite fiarele.IN INCHEIERE sa ne TRAIASCA COMBINATUL.
xxx pe 09 Septembrie 2014, 07:34
#2
Gramatica asta
Invatam si noi sa scriem?
Paraipan pe 09 Septembrie 2014, 03:45
#1
VA ASTEAPTA
VA ASTEAPTA MAZARE AN PORT CU CE A MAI RAMAS DIN COMBINATSAL PREDATI LA FIER VECHI.NU VA PRINDE ANU NOU CU EL AN PICIOARE.POATE ANTRE PICIOARE.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.