Cine mai câştigă contracte cu Primăria Tr. Măgurele: cumnatul lui Victor Ponta. Corupţie pe faţă sau ce proşti sunt turnenii?

10 Septembrie 2014, 00:10 | 2369 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
N.Mohanu si D.Cuclea i-au oferit 3 miliarde cumnatului lui V.Ponta. foto:ziarulmara

Iulian Herţanu este un nume necunoscut în mediul public, însă este o persoană care câştigă contracte cu statul pe bandă rulantă. Cine e Hertanu? Cumnatul lui Victor Ponta,  premierul-plagiator şi candidat la preşedinţia României. Firma de construcţii a cumnatului prim-ministrului, Grossmann Engineering Group, este foarte puternică şi are cifre de afaceri foarte bune. Se pare că în ultima perioada a lăsat-o mai moale, fiindcă procurorii DNA se interesează de corupţie mai mult decât ar dori Ponta şi Dragnea.

Oricât ar părea de surprinzător, această firma a sotului sorei lui Ponta a câştigat un contract de aproape 3 miliarde de lei vechi cu Primăria Turnu-Măgurele. Iată unde sunt banii care, în loc să acopere datoria la WIROM GAS, ajung în buzunarele famigliei Ponta şi Dragnea. În data de 28 iunie 2012, Primăria Turnu-Măgurele a scos la licitaţie Servicii de Consultanţă privind managementul proiectului “ Developing Road Infrastructure for a Valuable Economy – Turnu Măgurele – Nikopole cross-border road ( D.R.I.V.E.- Dezvoltarea infrastructurii rutiere pentru o economie valoroasă – drumul transfrontalier Turnu Măgurele – Nikopole. Pe data de 14 august 2012, s-a atribuit acest contract firmei Grossmann Engineering Group. Preţul acestui proiect: 298.000 RON, adică aproape 3 miliarde de lei vechi. Ei, cum să nu câştige pesediştii alegerile, când au nevoie de oameni care să ofere contracte rudelor? E adevărat că atunci primar era N.Mohanu, actualul senator ( l-a răsplătit Ponta, că nu era să-l lase simplu primar), însă D.Cuclea, actualul edil-şef, era viceprimar, deci a cunoscut şi aprobat toată tărăşenia.

 
Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Mitica pe 10 Septembrie 2014, 10:26
#1
Turneni prosti
Acum nu-l mai da Cuclea in judecata pe Dragnea???Ce oras, plin de prosti si de slugi.O sa fiti din ce in ce mai saraci si mai datori.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.