Combinatul chimic Donau Chem Turnu-Măgurele a fost repornit. Doamne ajută să fie pe bune! Restantele salariale au ajuns la doua luni.

08 Septembrie 2014, 00:06 | 2176 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Donau Chem Turnu-Magurele.

După o pauză de câteva zile, iată că, în week-end, combinatul chimic Turnu-Măgurele">Donau Chem Turnu-Măgurele a fost repornit. Este a treia repornire din data de 14 august. E bine şi aşa, pentru că se poate şi mai rău, ţinând cont de câte surprize poate oferi muncitorilor actuala  conducere a combinatului. Trebuie menţionat că joaca cu  pornirea şi oprirea nu este din cauze tehnice ci din cauza priceperii managerilor, bineînţeles, Ioan Niculae în capul listei. Instalatiile nu au cum să reziste la aceste şocuri, că doar combinatul nu o fi moară de uruială, şi până la urmă vor ceda. Să sperăm că nu se va întâmpla aşa ceva şi că Donau Chem va funcţiona o perioada cât mai lungă.

Angajaţii nu ştiu ce să mai creadă, însă speră că, odată repornit combinatul, cel mai bogat român le va mai arunca niscavai firimituri., pentru ca restanţele salariale mai au câteva zile şi ajung la două luni. În orice caz, dacă se vor da nişte bani, aceştia vor fi foarte puţini, la câte datorii au angajaţii combinatului. Aşa ştie cel mai bogat român să-şi respecte angajaţii, de pe spinarea cărora a câştigat o grămadă de bani.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
unu bula pe 08 Septembrie 2014, 22:07
#4
obiectiv
referitor la articolul dumneavoastra eu nu sunt de acord ca din cauza manegementului defectuos se intampla ceea ce intampla la combinat.alti fac contractele de gaz,alti le pun in practica.conducerii combinatului le revin sarcini tehnice de indeplinirea productiei (plan cincinal) de ingrasaminte.Partea financiara este la interagro la unul Kadar chipurile seful financiarului poreclit CADÎR.

parvu pe 08 Septembrie 2014, 21:45
#3
antonia
cine e antonica
Robin Hud.( roman!) pe 08 Septembrie 2014, 06:37
#2
Ce sa mai comentam??....
...dupa //comentariul// analfabetului sandor?!.
sandor pe 08 Septembrie 2014, 00:11
#1
degeaba..........
lati repornit,dar antonica nu o sa mai vina la servici,a produs destui bani din prostitutie,chiar acum la ora asta este la k...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.