Tel Drum, un nou contract fără licitație cu CJ Teleorman. DNA doarme sau este sfidat?

08 Septembrie 2014, 00:04 | 1937 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Teldrum asfalteaza prin judet primind contracte de milioane de euro.

Fosta firmă de construcții a Consiliului Județean Teleorman, Tel Drum, a câștigat încă un contract cu CJ Teleorman. Banii au fost trimişi de Guvern, prin ministerul condus de Ţărănuşul Dragnea, la Consiliul Judeţean Teleorman.Iar pe 28 august 2014, instituția de stat a oferit direct, fără nici măcar a anunța o licitație, un contract care are ca scop repararea unor drumuri din județ care au fost afectate de inundațiile din aprilie - august 2014. Valoarea lucrărilor a fost stabilită la 3,77 milioane de lei, procedura de atribuire fiind „negociere fără anunț de participare”. Potrivit portalului licitațiilor publice, nu s-a emis un anunț de participare pe motiv că era o „situație de urgență extremă survenită în urma unor evenimente care nu puteau fi prevăzute de Consiliul Județean Teleorman”.

Contractul a fost atribuit direct asocierii dintre Tel Drum și Modul Proiect SA, cu fosta firmă a CJ Teleorman lider de asociere. Modul Proiect SA este o altă abonată la lucrările publice ale Consiliului Județean și aparține lui Dan Pena, un sponsor generos și constant al PSD. Atribuirea acestui contract în regim de urgență este cel puțin ciudat, având în vedere că ultimele inundații din Teleorman au fost la sfârșitul lunii iulie. Astfel, contractul are drept scop repararea drumurilor din Tătărășii de Jos- Negreni, Satu Vechi, Odobeasca, Necșești și Vedea.

sursa:comisarul.ro

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Lucas pe 08 Septembrie 2014, 10:58
#2
ASFALTARE LA TARANOAIA PT.ALEGERI
MAI TRAGE UN COVOR DE ASFALT IN SATELE PE UNDE VOTEAZA AIA CU UN SINGUR NEURON,NEURON CARE INTERACTIONEAZA NUMAI CU ANTENA 3.DNA DE CE NU REACTIONEAZA LA ACESTE ACTIUNI DE"BINEFACERE" INAINTE DE ALEGERI??tIMP DE 4 ANI CINE-I OPRESTE SA VINA CU TOT FELUL DE POMENI SI LUCRARI ILEGALE SI DE MANTUIALA?APROPOS,BANCUTE,COSURI DE GUNOI SI GARDULETE CAND INSTALATI?CONE,TU NU AJUTI CU NICIO LUCRARE CU PARANDARAT PE CEI DIN PSD?
batu pe 08 Septembrie 2014, 07:03
#1
premonitie
drgnea nascut in com Gratia Teleorman.o fi premonitie,predestinare?!.interesant ce a ales cand i s-a taiat motul.sa intrebam ursitoarele!.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.