Procese de tot hazul: Apa Serv a dat în judecată o turneancă pentru neplata a 5,74 lei.

07 Septembrie 2014, 00:05 | 1708 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Pentru un pahar de apa mergi la judecatorie, un nou film la Tr. Magurele.

La Judecătoria Turnu-Măgurele sunt pe rol diverse procese pentru cauze importante. Primăria Turnu, prin societatea Apa Serv, are timp de pierdut şi a început recuperarea sumelor restante de la cetăţeni. Un proces "răsunător" a avut deznodământul acum câteva zile. Pentru "uriaşa" sumă de 5,74 lei, Apa Serv a chemat în instanţă o persoană din Turnu-Măgurele. Conform sentinţei Judecătoriei Turnu-Măgurele, "admite acţiunea civilă în pretenţii– cerere de valoare redusă - formulată de reclamanta S.C.”APA SERV” S.A. cu sediul în Turnu-Măgurele, strada Stadionului, nr.12, judeţul Teleorman, împotriva pârâtei B. Ioana. Obligă pe pârâtă să plătească reclamantei suma de 5,74 lei reprezentând contravaloare furnizare/prestare servicii de alimentare cu apă potabilă şi de canalizare aferente perioadei 30 septembrie 2010 – 31 iulie 2011 şi suma de 1,40 lei ce reprezintă penalizări de întârziere. Obligă pe pârâtă să plătească reclamantei şi suma de 50 lei cheltuieli de judecată. Executorie de drept. Cu apel în 30 de zile de la comunicare. "

Da, citiţi şi vă cruciti, pentru 5,74 lei, Apa Serv a mers la judecătorie. Nu avea bani familia Cone să plătească suma aceea de nimic? Nici măcar un pachet de ţigări sau un litru de benzină nu poţi cumpăra cu 5,74 lei.Prezentam acum câteva luni un proces al Apa Serv în care suma imputată unui turnean era de 150 de milioane de lei vechi. Iată că se recuperează şi sume derizorii. Mai mult a costat hârtia pe care s-a făcut trimiterea în judecată decât ce s-a obţinut de la aceea femeie din Turnu. Haz, haz, dar nu e normal ce se întâmplă la Apa Serv.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Salam pe 08 Septembrie 2014, 12:34
#3
5,74ron =aprox 60.000 lei vechi
O asemenea suma este furata zilnic si constant de catre cei care au BY-PASS-uri pe la cismelele din cartierele Odaia sau Magurele si de prin oras(str.Traian,Kogalniceanu,Ftatii Golesti,Luncii,Argesului,Maresal Antonescu,Vlad Tepes si multe altele.Apa Serv sau cine mai conduce firma de distributie a apei din Turnu Magurele,sa faca controale la adresele mai sus mentionate.FURTURILE SE FAC CU STIINTA SI AJUTORUL DIRECT AL MUNCITORILOR DIN FIRMA DE DISTRIBUTIE A APEI DIN ORASUL NOSTRU.CONTROALELE SE POT FACE FOARTE USOR.DATI DRUMUL LA APA SI VEDETI DACA APOMETRUL FUNCTIONEAZA(ROTITA SE INVARTE)SIMPLU,NU?
Vali pe 07 Septembrie 2014, 18:15
#2
Este o crima sa ai asemenea datorii
Femeia cu pricina trebuie condamnata pe viata,iar Bombonica trebuie felicitata si sa i se faca statuie pentru binele adus societatii.Ce tara de cacat cu oameni spalati pe creieri.
DAN pe 07 Septembrie 2014, 10:32
#1
PSD are grija de toti......prostii
Dar la fostul restaurant Modern erau toate facturile platite la timp?Sau la hotelul TURRIS este totul la zi?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.